Nasreddin Hoca
Community
Eski forumdan gelenlere turuncu kapaklı fotoğraf paylaştırıp banlatmayı düşünen bir tek ben miyim?Sanırım bu forumun da ilk gurup buluşması olacak bu. ✌ İzmir, her zaman ilklerin şehri olma özelliğini koruyor.
Eski forumdan gelenlere turuncu kapaklı fotoğraf paylaştırıp banlatmayı düşünen bir tek ben miyim?Sanırım bu forumun da ilk gurup buluşması olacak bu. ✌ İzmir, her zaman ilklerin şehri olma özelliğini koruyor.
hocam izmire geliyorsun haber vermiyorsunCumartesi akşam buluşma var mı? çay içelim.
@gıdışım @Korgi @EBS @Galbatorix @conkarev @Psikoloğunuz @GURCANN @Batu Tekin @KadirTurhan @ilker35 @Serest @yobb @Cansın Kahyaoğlu
Cumartesi akşam 20:00 de buluşuyoruz. Yer:
Haklısın hocam. Aklımdan geçmedin değil ama Manisadan gelirmisin gelmezmisin bilemedim. Hemşerimi de al gel.hocam izmire geliyorsun haber vermiyorsun
ben izmirin enişte kontejyanından yararlanabilirmiyim haliyle yarı bornovalı sayılırım buluşma olursa gelirim demiştim konunun ilk zamanlarına takipten kaçmış sanırım eğer yeriniz varsa bende gelirim
Haklısın hocam. Aklımdan geçmedin değil ama Manisadan gelirmisin gelmezmisin bilemedim. Hemşerimi de al gel.
Akşehirliyse normalhocam ben gelirim büyük ihtimal kayınpeder geldi bu aralar izmirde cumartesi çocukları bırakırım ona kopar gelirim herhangi bir olumsuz durum olmazsa ama hemşerin biraz zor çıkar bu sıra onun yeni oğlu oldu o yüzden evden çıkamıyor biraz kılıbık
Akşehirliyse normal
cuma olduğunda da çok görmüyoz ki seni bea 20 de 1 geliyon vallaGünaydın ahali.
@c.utkucan Cumartesi buluşmaları bende nanay abi biliyosun
Yok artık daha neler. 3 buluşmaya gelemedim o kadar, onlardan da 1’i Cuma günüydü. Geçen buluşmada gözler seni aradı ama ?cuma olduğunda da çok görmüyoz ki seni bea 20 de 1 geliyon valla
Yaw o buluşmada aklım kaldı zaten aile yemeği vardı haliyle gelemedikYok artık daha neler. 3 buluşmaya gelemedim o kadar, onlardan da 1’i Cuma günüydü. Geçen buluşmada gözler seni aradı ama [emoji2955]
Ben zaten dediydim. @EBS Cumartesi günleri ince işler ile uğraşıyor, gelemez diye.Günaydın ahali.
@c.utkucan Cumartesi buluşmaları bende nanay abi biliyosun
Sen de son iki büyük buluşmaya geldin. Ondan öncekileri unutmadık, unutturmayacağız.cuma olduğunda da çok görmüyoz ki seni bea 20 de 1 geliyon valla
Bizim kapımız herkese, her zaman açık. Misafirin başımızın üstünde yeri var.hocam izmire geliyorsun haber vermiyorsun
ben izmirin enişte kontejyanından yararlanabilirmiyim haliyle yarı bornovalı sayılırım buluşma olursa gelirim demiştim konunun ilk zamanlarına takipten kaçmış sanırım eğer yeriniz varsa bende gelirim
1 tane kaçırdım bea bi önce alsancak buluşmasında vardım sadece sonuncusunda yoktumSen de son iki büyük buluşmaya geldin. Ondan öncekileri unutmadık, unutturmayacağız.[emoji23]