Şehir Grubu İzmir Grubu

Cumartesi akşam buluşma var mı? çay içelim.
hocam izmire geliyorsun haber vermiyorsun :)

ben izmirin enişte kontejyanından yararlanabilirmiyim :D haliyle yarı bornovalı sayılırım :) buluşma olursa gelirim demiştim konunun ilk zamanlarına takipten kaçmış sanırım eğer yeriniz varsa bende gelirim :)

ben izmirin enişte kontejyanından yararlanabilirmiyim :D haliyle yarı bornovalı sayılırım :) buluşma olursa gelirim demiştim konunun ilk zamanlarına takipten kaçmış sanırım eğer yeriniz varsa bende gelirim :)
Haklısın hocam. Aklımdan geçmedin değil ama Manisadan gelirmisin gelmezmisin bilemedim. Hemşerimi de al gel.

• Beğendim
Tepkiler: HMA
Haklısın hocam. Aklımdan geçmedin değil ama Manisadan gelirmisin gelmezmisin bilemedim. Hemşerimi de al gel.

hocam ben gelirim büyük ihtimal kayınpeder geldi bu aralar izmirde cumartesi çocukları bırakırım ona :) kopar gelirim herhangi bir olumsuz durum olmazsa :) ama hemşerin biraz zor çıkar bu sıra onun yeni oğlu oldu o yüzden evden çıkamıyor biraz kılıbık :D:D:D:D

Günaydın İzmir gurubu. Bugün 14 Mart 2019 Perşembe, @c.utkucan iyi günler diler.
:)
:)
Bugün, İzmir'de beklenen en yüksek hava sıcaklığı 14 derece. Rüzgar kuzeybatıdan 8-10km hızla esecek. Kısaca açık ama serin bir gün yaşayacağız. Vitaminlerinizi almayı ihmal etmeyin.
:D
(y)

Bizim kapımız herkese, her zaman açık. Misafirin başımızın üstünde yeri var.:)

• Beğendim
Tepkiler: HMA
Geri