c.utkucan
Community
@Nasreddin Hoca İzmir de ne tarafa geliyorsunuz. Size de uzak olmasın buluşma noktası.
Hocam bende araba var. Ben her yere gelirim. Ama çöyle deniz manzaralı bi yer çok güzel olur. Hep deniz kenarında çay eşliğinde buharlamayı hayal ediyordum. Biz suya hasretiz burada.@Nasreddin Hoca İzmir de ne tarafa geliyorsunuz. Size de uzak olmasın buluşma noktası.
@Nasreddin Hoca İzmir de ne tarafa geliyorsunuz. Size de uzak olmasın buluşma noktası.
eski başkan deniz getirecekti, gelmedimi daha o denizHocam bende araba var. Ben her yere gelirim. Ama çöyle deniz manzaralı bi yer çok güzel olur. Hep deniz kenarında çay eşliğinde buharlamayı hayal ediyordum. Biz suya hasretiz burada.
eski başkan deniz getirecekti, gelmedimi daha o deniz
eski başkan deniz getirecekti, gelmedimi daha o deniz
AynenHer yağmurda geliyor diye biliyorum. Hatta biz yağmurda şemsiye açıyoruz, onlar Donald Duck'lı sarı renkli simitlerle veya belde şamrelle sokağa çıkıyolar...
Üstadım o zaman Cumartesi akşamı saat 20:00 size uygunsa. Yer: Deep House Cafe Konum:Hocam bende araba var. Ben her yere gelirim. Ama çöyle deniz manzaralı bi yer çok güzel olur. Hep deniz kenarında çay eşliğinde buharlamayı hayal ediyordum. Biz suya hasretiz burada.
Bana uyar üstad.Üstadım o zaman Cumartesi akşamı saat 20:00 size uygunsa. Yer: Deep House Cafe Konum:
Vapurla bostanlı geldikten sonra nasıl gelebilirim acaba@gıdışım @Korgi @EBS @Galbatorix @conkarev @Psikoloğunuz @GURCANN @Batu Tekin @KadirTurhan @ilker35
Cumartesi akşam 20:00 de buluşuyoruz. Yer:
Vapurla bostanlı geldikten sonra nasıl gelebilirim acaba
Yok bea, çaylar sizden. İzmirde. İzmire geliyorum Cuma günü.
@korgi de İzmirdemi yoksa?
Olacaksa ona göre hazırlıklı geleyim bende.
Abi süper olur vallaha sana da uygun olursaGel gel hazırlıklı gel abi sen.
@c.utkucan abi konuştuğumuz gibi.
İçişleri bakanı biraz mızırdandı ama yapacak bir şey yok ama çok geç saatlere kadar kalamam 23te balkabağı olurum.
@Psikoloğunuz haberleşelim olmazsa beraber geçeriz.
Sanırım bu forumun da ilk gurup buluşması olacak bu. ✌ İzmir, her zaman ilklerin şehri olma özelliğini koruyor.