K
KadirTurhan
Misafir
Ekli dosyayı görüntüle 846
Kaldırmıilar sansürü sanırım. Ama geçenlerde benim yazdığım bir mesajda da 3 yıldız şeklinde çıkmıştı...
Kaldırmıilar sansürü sanırım. Ama geçenlerde benim yazdığım bir mesajda da 3 yıldız şeklinde çıkmıştı...
hocam izmirimi soruyorsunuz, yoksa angarayımı izmir ise dizlerim ağrıyor, yani hava serin akşama daha serin olur sanırım.Günaydın. Bugün hava kaç derece?
Millet +18 linki zannedip yönetimi protesto edince....Ekli dosyayı görüntüle 846
Millet +18 linki zannedip yönetimi protesto edince....
İyi günler hocam. Bu form esf form yan kurulusumu acaba3 harfle +18 linki verebileni alnının ta ortasından öperim.
İyi günler hocam. Bu form esf form yan kurulusumu acaba
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. İyi günler dilerimözgün, bağımsız, daha kaliteli ve yepyeni bir oluşum
Ben sizi nereden tanıyorum hocam. İsim yabancı gelmedi. Karşıyaka mi ikametgahBaktılar ki biz tek tek banlanıyoruz, sansürü kaldırmışlar ???
Ben sizi nereden tanıyorum hocam. İsim yabancı gelmedi. Karşıyaka mi ikametgah
Burası zaten Karşıyaka grubu hocam. Bakmayın İzmir yazdığına
sizi buçukçular siziiii. ayrımmı yapıyonuz ???
Hocam, bugün İzmirde hava 14 derece olacak ama, özellikle Karşıyaka taraflarının akşam saatlerinde sıcak ve buharlı geçmese bekleniyor.Günaydın. Bugün hava kaç derece?
Hocam, bugün İzmirde hava 14 derece olacak ama, özellikle Karşıyaka taraflarının akşam saatlerinde sıcak ve buharlı geçmese bekleniyor.
Merhaba 5 dakika civarı sürer.izban dan nergiz de inip ne kadar bir mesafe yürüyecez ksk lı arkadaşlardan bir cevap alabilirmiyiz acaba