Bay Buhar
Community
Güzel uygulama olmuş abiKişisel hakları korumak adına yüzleri gizledim, ama ortamın sıcaklığı ve samimiyeti gizlenemez.
Ekli dosyayı görüntüle 1043
Güzel uygulama olmuş abiKişisel hakları korumak adına yüzleri gizledim, ama ortamın sıcaklığı ve samimiyeti gizlenemez.
Ekli dosyayı görüntüle 1043
Günaydın İzmir. Bugün günlerde 18 Mart 2019 Pazartesi. @c.utkucan iyi haftalar diler.
Bugün beklenen en yüksek sıcaklık 21 derece, rüzgar güneyden 11km hızla esecek.
Çanakkale'nin geçilmez olduğunu düşmanlarımıza ispat eden şehitlerimizi, rahmetle anıyorum.??
Edit: @Kınamayan Adam hani?....
Eeeeeee Pazartesi oldu, hani?....Pazartesi günü, yeni haftanın başlamasıyla birlikte başlıyoruz efeym...
Mekan değişti, anlaşılan Pazartesi' günlerinin vazgeçilmezi, kuru fasulye hala değişmedi.? Ama sen bize sanayi lokantası muamelesi yapıyorsun.Haydaaa, bana niye bildirim gelmedi ki? Ne "mesaj yazıldı" ne de "etiketlendi" bildirimi gelmedi vallahi... Halbuki eller klavyede hava durumunu bekledim...
Neyse efenim, öbür mahallede tam da alfabenin ilk harfinde bitirmiştik, kaldığımız yerden devam ediyoruz...
Bugün doğanlar:
Erkek: Babür
Kız: Bahar
Bugün ne yiyelim?:
S: Boyoz - Çift yumurta - Duble çay
Ö: Yengen sandviç - Meyve suyu
A: Kuru fasülye - Pirinç pilavı - Turşu
Tarihte bugün:
Çanakkale Deniz Zaferi (1915) - Yaşlılara Saygı Haftası
Özlü sözler-Unutul(a)mayanlar:
"“Bu memleketin toprakları üstünde kanlarını döken kahramanlar! Burada bir dost vatanın toprağındasınız. Huzur ve sessizlik içinde uyuyunuz. Sizler Mehmetçiklerle yan yana, koyun koyunasınız. Uzak diyarlardan evlatlarını harbe gönderen analar! Göz yaşlarınızı dindiriniz. Evlatlarınız, bizim bağrımızdadır. Huzur içindedirler ve huzur içinde rahat rahat uyuyacaklardır. Onlar, bu toprakta canlarını verdikten sonra, artık bizim evlatlarımız olmuşlardır.” - Mustafa Kemal ATATÜRK
Mekan değişti, anlaşılan Pazartesi' günlerinin vazgeçilmezi, kuru fasulye hala değişmedi.? Ama sen bize sanayi lokantası muamelesi yapıyorsun.
sen cumartesi neden gelmedin?günaydın eyyyy izmir
abi bazı sıkıntılar çıktı gelemedim bırak haber bile veremedim cumartesi pazar biraz sıkıntılıydı.sen cumartesi neden gelmedin?
ali abi hep seni sordu valla, emanetini getirmiş yanında vercemde vercem.abi bazı sıkıntılar çıktı gelemedim bırak haber bile veremedim cumartesi pazar biraz sıkıntılıydı.
bu konu ile ilgili herkez'den özür dilerim olamadı ihsallah diğer buluşmalarda aranıza katılma şansına nail olurum.
ali abide dursun cnm yabancımız değil bıkana kadar kullansın ben unuttum bileali abi hep seni sordu valla, emanetini getirmiş yanında vercemde vercem.
Maalesef emanetin Ali abide değil. Şu an bende.ali abide dursun cnm yabancımız değil bıkana kadar kullansın ben unuttum bile