Şehir Grubu İzmir Grubu

Günaydın İzmir. Bugün günlerde 18 Mart 2019 Pazartesi. @c.utkucan iyi haftalar diler.
:)
:giggle:
Bugün beklenen en yüksek sıcaklık 21 derece, rüzgar güneyden 11km hızla esecek.
:D
:whistle:
Çanakkale'nin geçilmez olduğunu düşmanlarımıza ispat eden şehitlerimizi, rahmetle anıyorum.??
Edit: @Kınamayan Adam hani?....

Son düzenleme:
Günaydın İzmir. Bugün günlerde 18 Mart 2019 Pazartesi. @c.utkucan iyi haftalar diler.
:giggle:
Bugün beklenen en yüksek sıcaklık 21 derece, rüzgar güneyden 11km hızla esecek.
:D
:whistle:
Çanakkale'nin geçilmez olduğunu düşmanlarımıza ispat eden şehitlerimizi, rahmetle anıyorum.??
Edit: @Kınamayan Adam hani?....

O küstü sanırım :D

Haydaaa, bana niye bildirim gelmedi ki? Ne "mesaj yazıldı" ne de "etiketlendi" bildirimi gelmedi vallahi... Halbuki eller klavyede hava durumunu bekledim...

Neyse efenim, öbür mahallede tam da alfabenin ilk harfinde bitirmiştik, kaldığımız yerden devam ediyoruz...

Bugün doğanlar:
Erkek: Babür
Kız: Bahar

Bugün ne yiyelim?:
S: Boyoz - Çift yumurta - Duble çay
Ö: Yengen sandviç - Meyve suyu
A: Kuru fasülye - Pirinç pilavı - Turşu

Tarihte bugün:
Çanakkale Deniz Zaferi (1915) - Yaşlılara Saygı Haftası

Özlü sözler-Unutul(a)mayanlar:
"“Bu memleketin toprakları üstünde kanlarını döken kahramanlar! Burada bir dost vatanın toprağındasınız. Huzur ve sessizlik içinde uyuyunuz. Sizler Mehmetçiklerle yan yana, koyun koyunasınız. Uzak diyarlardan evlatlarını harbe gönderen analar! Göz yaşlarınızı dindiriniz. Evlatlarınız, bizim bağrımızdadır. Huzur içindedirler ve huzur içinde rahat rahat uyuyacaklardır. Onlar, bu toprakta canlarını verdikten sonra, artık bizim evlatlarımız olmuşlardır.” - Mustafa Kemal ATATÜRK

Haydaaa, bana niye bildirim gelmedi ki? Ne "mesaj yazıldı" ne de "etiketlendi" bildirimi gelmedi vallahi... Halbuki eller klavyede hava durumunu bekledim...

Neyse efenim, öbür mahallede tam da alfabenin ilk harfinde bitirmiştik, kaldığımız yerden devam ediyoruz...

Bugün doğanlar:
Erkek: Babür
Kız: Bahar

Bugün ne yiyelim?:
S: Boyoz - Çift yumurta - Duble çay
Ö: Yengen sandviç - Meyve suyu
A: Kuru fasülye - Pirinç pilavı - Turşu

Tarihte bugün:
Çanakkale Deniz Zaferi (1915) - Yaşlılara Saygı Haftası

"“Bu memleketin toprakları üstünde kanlarını döken kahramanlar! Burada bir dost vatanın toprağındasınız. Huzur ve sessizlik içinde uyuyunuz. Sizler Mehmetçiklerle yan yana, koyun koyunasınız. Uzak diyarlardan evlatlarını harbe gönderen analar! Göz yaşlarınızı dindiriniz. Evlatlarınız, bizim bağrımızdadır. Huzur içindedirler ve huzur içinde rahat rahat uyuyacaklardır. Onlar, bu toprakta canlarını verdikten sonra, artık bizim evlatlarımız olmuşlardır.” - Mustafa Kemal ATATÜRK
Mekan değişti, anlaşılan Pazartesi' günlerinin vazgeçilmezi, kuru fasulye hala değişmedi.? Ama sen bize sanayi lokantası muamelesi yapıyorsun.:ROFLMAO:

Günaydın İzmir. Bugün 19 Mart 2019 Salı, @c.utkucan güzel bir gün diler.
;)
Bugün İzmir'de hava açık ve güneşli olacak. Beklenen en yüksek hava sıcaklığı 20 derece. Rüzgar güneyden 10km hızla esecek. Siz yine de tedbiri elden bırakmayın, zira bunlar aldatıcı havalar. Nem yüzünden gölge ve açık olan yerler serin olabilir. :whistle:

Bugün doğanlar:
Erkek: Cemal
Kız: Cemale

Bugün ne yiyelim?:
S: Gevrek - Peynir - Çay
Ö: Ekmek arası köfte - Ayran
A: Mercimek çorba - Tereyağlı ev mantısı - Sütlü revani

Tarihte bugün:
Tarihe geçmiş ilk ay tutulması Babil'de gözlendi (721) - Osmanlı devletinin ilk Mebusan Meclisi toplandı (1877) - Meclis’in Ankara’da toplanacağının M. Kemal tarafından ilân edildi (1920)

"Karayollarında değil, beyaz kollarında öleyim." - Enzo Ferrari

Geri