Katılıyorum. Eşim e sigara ya başlasın diye yardım istedim. Resmen ama resmen ......... geçti birisi. Ne deyim. Allah ıslah etsinHayırlı geceler inşallah diğer gruplarda ki gibi olmaz yorumumuza bile cevap vermiyorlardı
Doğru diyorsunuz da chat gibi seri akan bi kanal değil orası da göremesinler ????Ki sadece ben değil üstteki arkadaşa da yapmışlar ki daha neler vardır öm den bilgi rica isteyip cevap bile vermeyenler var bana bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerini inşallah burda yaşamayızYardımcı olabileceğimiz bir konu olur ise online oldukça cevaplamaya çalışırız diğer tarafda da kendi arasında dönen bir sohbetin ortasında sormadı iseniz oradada mutlaka cevap verilir
Siz hocam onları yokmuş gibi farzedin.burada gene yardımlaşma ,fikir edinme ihtiyacı olan arkadaşlar olacaktır.elimizden geldiğince düzgün forum ortamını yaşatmaya gayret edelimDoğru diyorsunuz da chat gibi seri akan bi kanal değil orası da göremesinler ????Ki sadece ben değil üstteki arkadaşa da yapmışlar ki daha neler vardır öm den bilgi rica isteyip cevap bile vermeyenler var bana bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerini inşallah burda yaşamayız
evet biraz sessiz kalmışSalıdan beri kimse yazmamış.
Çarşamba ve perşembe günleri kimse Izmirli değil mi yoksa?
Yaz dönemi insanlar daha çok online olmak yerine tatil bölgelerinde geçiriyorlar kimi insanlar çalışıyor vs ben kendi adıma konuşayım atılan om geç bile olsa cevap vermeye çalışıyorumDoğru diyorsunuz da chat gibi seri akan bi kanal değil orası da göremesinler ????Ki sadece ben değil üstteki arkadaşa da yapmışlar ki daha neler vardır öm den bilgi rica isteyip cevap bile vermeyenler var bana bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerini inşallah burda yaşamayız
Yaz döneminde Karşıyaka da uygun olanlar ile toplanıp bir buharlayalim haftasonu uygun olanlar var ise post altına yazsin
Dün her zamanki gibi ESF buluşmamız vardı. Bu sefer Alsancak'da yapıldı ve katılım da bayağı iyiydi. Ben bir süre önce bu foruma takılıyordum ama açıkçası buradaki güncellemelerden sonra ESF daha düzenli gelmeye başladı. Buranın ne ilan düzeni var, ne insan düzeni var. Yani o yüzden pek gelesim de gelmiyor Size iyi takılmalar
İkimiz buluşalım hocam.Esf ye de buraya da uzun zamandır girmiyorum şu aralar müsaitlik durumun oldu baktım yazdım Esf de ben çok fazla aktif olmuyorum sebebi ise herkes bi ortam kurmuş gibi sadece kendi arasında konuşuyor gibi geliyor bana
Esf ye de buraya da uzun zamandır girmiyorum şu aralar müsaitlik durumun oldu baktım yazdım Esf de ben çok fazla aktif olmuyorum sebebi ise herkes bi ortam kurmuş gibi sadece kendi arasında konuşuyor gibi geliyor bana
Atmosfer gayet iyi,nezih bir ortamdı.Yalnız duvardaki adamdan tırstım .Buluşma zamanını sormuştunuz zannedersem ve o hafta buluşma olduğu söylenmişti ama sanırım gelmediniz. Genelde 15-25 kişi arası buluşuyoruz. Zaten 1 kere gelseniz sonrasında çevreye alışıyorsunuz.
Bende onu demek istedim yani bilgi paylaşım platformu ama tiklemiyorlar zaten satıcıları bile yam yam 100 ₺ ye fb da satılan şey orda 150 175 lira garipEsf ye de buraya da uzun zamandır girmiyorum şu aralar müsaitlik durumun oldu baktım yazdım Esf de ben çok fazla aktif olmuyorum sebebi ise herkes bi ortam kurmuş gibi sadece kendi arasında konuşuyor gibi geliyor bana
Buluşalım hocam farketmez ben bugün akşam ksk de olacam bir kac buharci arkadaş ile hatta gelmek isterseniz beklerimİkimiz buluşalım hocam.
tanıdık geldi banaAtmosfer gayet iyi,nezih bir ortamdı.Yalnız duvardaki adamdan tırstım .
Alın bu arkadaşı da aranıza ,kedinin ciğere baktığı gibi bizim buluşma da gözü,tanıdık geldi bana