Serkan35
Community
Tamam hocam. Saat kaçta nerede?Buluşalım hocam farketmez ben bugün akşam ksk de olacam bir kac buharci arkadaş ile hatta gelmek isterseniz beklerim
Tamam hocam. Saat kaçta nerede?Buluşalım hocam farketmez ben bugün akşam ksk de olacam bir kac buharci arkadaş ile hatta gelmek isterseniz beklerim
çok yanlızım çohh ????Alın bu arkadaşı da aranıza ,kedinin ciğere baktığı gibi bizim buluşma da gözü,
İyi arkadaştır kefilim
Gel tabi yolunun üstündeyim gelirsin birlikte gideriz gitmesine de bak izmirlilerden ses yok ???? gelin bile diyen yok ????????????Gelmemmi abi müsait olursam eğer gelirim ????
manisada yokmu abi hiç buharcıGel tabi yolunun üstündeyim gelirsin birlikte gideriz gitmesine de bak izmirlilerden ses yok ???? gelin bile diyen yok ????????????
manisada yokmu abi hiç buharcı
bizde orda yapalım abi ayarla sen şimdi izmirlilerden linç yicem grubu işgal ediyorumOlmamı hiç ama forumdan çok insan yok sadece
Gelmek isteyenler için Karşıyaka çocuk yuvası karşısında mio cafe var orada oturuyoruz gelmek isteyen olur ise bekleriz beraber buharlar sohbet ederizTamam hocam. Saat kaçta nerede?
kuzu geliyor muBursa grubundan selamlar. Bu hafta İzmir'deyim, yok mu bi toplantı selamlaşsak
AAA kuzu olmadan olmaz ????kuzu geliyor mu
kuşadası tarafına yolunuz düşerse beklerimAAA kuzu olmadan olmaz ????
İyi akşamlar hocam. Buluşma olduğu zaman gelemedim. Hatta wappsapp dan konuştuk. Bir hafta sonra buluşalım demiştim. İnanın rahatsızlık vermemek adına dönüş yapmadım. Komşu sayılırız. Gençlerde bu hafta sonu buluşalım uygunsaUzun zama. Oldu görmeyeli iş durumlarından dolayı bakıyorum ki aktiflik çok düşük burayı Bira aktif edelim düzenli buluşmalar yapalım tanışalım kaynasalim derim ben eğer gelmek isteyen olur ise bir ortak gün belirleyelim
Tamam hocam. Cumartesi Akşamı musaitim. Sağol var ol. Görüşmek üzere inşallahHocam ne rahatsızlığı ya estağfurullah başım ile beraber bizde cumartesi günü bir kac arkadaş ksk de buluşmayı düşünüyorduk istersen oraya da gelebilirsin sadece sen değil hatta kimler gelmek ister ise
Birgün toplanalım izmirde madem ayarı çekelim