• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

0.9 mm ile bile havadar :/ tek delikte icim keyfi azaliyor. Ocagimiza incir agaci dikecek bu fev. Chopping kitiydi, ballcapiydi, dlc siydi.. Gümrükle ugrasmayayim diyen saydiklarim icin 400 lirayi gozden cikarsin.

Getirenlerde Çinliler gonderimi kapattigi icin 5 dolarlik parcaya 70-100 arasi fiyat biciyor. Adamlarda hakli kimbilir kimlere ne veriyorlar. Vay arkadas ne hallere dustuk

0.9 mm ile bile havadar :/ tek delikte icim keyfi azaliyor. Ocagimiza incir agaci dikecek bu fev. Chopping kitiydi, ballcapiydi, dlc siydi.. Gümrükle ugrasmayayim diyen saydiklarim icin 400 lirayi gozden cikarsin.
Üstad 0.9 ile havadar demissiniz ama maşallah diyorum. İyi ciğer varmış sizde. Ben 0.9mm ile yanakları yapıştırıyorum. 0.8 mm ile zaten vakumdan içeriyi likit bastı. Tabi bunlar tek taraflı vida ile.
0.75mm*2 bence bu atomizeri hakkı.

Üstad 0.9 ile havadar demissiniz ama maşallah diyorum. İyi ciğer varmış sizde. Ben 0.9mm ile yanakları yapıştırıyorum. 0.8 mm ile zaten vakumdan içeriyi likit bastı. Tabi bunlar tek taraflı vida ile.
0.75mm*2 bence bu atomizeri hakkı.
Tek taraf keyifli olmadi ustad. Cift taraf icin yazdim havadar diye.

Dün yeşillik olsun diye çiftli sarım yaptık, resimleri ilk mesajdaki klasörde mevcut. Yani öyle aman aman bir performans çıkmadı ama yapılabiliyor. İki kişi yardımlaşarak hallettik. :)

@omeringen üstad;
Veya chopping (kısaltma kiti) ile kullanan diğer buhardaslarim.
Normal ve kısaltma kitiyle kullanımda sicaklik-bigqz vurumu-aroma konularında belirgin değişiklikler oluyor mu?
Sağlık yönünden cama geçiş yapmayı planlıyorum ancak mevcutta ki değerler benim için çok ideal. Eğer bunlar değişecekse tekrar değerlendirme yapmam lazım.

@azash ,
Sıcaklık bir miktar artmakta doğal olarak, ancak sıcak buhar hassasiyeti olan biri olarak kısa hali işimi fazlasıyla görüyor. Vurum ve aroma olarak çok fark hissetmedim. Siz uzun hali ile mi kullanıyorsunuz? Tebrikler. :)

Bellcap bacası da kısa(hatta o biraz daha kısa sanırım), onunla da aynı şekilde değişiklik olacaktır ama tabi kısaltma kiti daha sağlıklı.

@azash ,
Sıcaklık bir miktar artmakta doğal olarak, ancak sıcak buhar hassasiyeti olan biri olarak kısa hali işimi fazlasıyla görüyor. Vurum ve aroma olarak çok fark hissetmedim. Siz uzun hali ile mi kullanıyorsunuz? Tebrikler. :)

Bellcap bacası da kısa(hatta o biraz daha kısa sanırım), onunla da aynı şekilde değişiklik olacaktır ama tabi kısaltma kiti daha sağlıklı.
Evet üstad.
Orijinal hali ile kullanıyorum. Kullanmayı düşünmüyordum boyutları itibariyle. Ancak kendi setupı mi hanıma verince buna mecbur kaldık.
Ve Flash da likitin tadının değişmemesi durumu çok hoşuma gitmeye başladı. İlk nefeste neyse 2 gün sonrakinde de aynı tad.
Yeni Majorler de üretime girmediği için elimde ki Fev ile takılıyorum.
Bir pei bellcap ve bir de kısaltma kiti alayım o zaman ben buna.
Gerçi bir kaç sayfa öncesinde paylaşılmış olan cam bellcap da fena değilmiş. Ama ona erişim yok anladığım kadarıyla şimdilik.
Teşekkür ediyorum bilgi için.
Keyifli buharlar.

Bir süre önce Türkiye’ye gönderimi kapatan AE mağazası Vape Daily Store tekrar gönderimi açtı.
Fev yedek parçalarını bulabilirsiniz
Not : Şuanda site genelinde 5 gün geçerli indirimler mevcut

AE den camlı kısaltma kiti ve Tesla Wye 85 siparişi verdim.
Ama aklımda Tesla Stealth tarzı bir mod ile kullanma fikri de var.
FT de harici pilli Stealth satışı yok. AE de de ben bulamadım sanırım.
Acaba aramızda Stealth. Kangroo tarzı modlarla FEV 23 mm kullanan arkadaş var mı?
Varsa tavsiye eder mi? Görsel bırakabilir mi?

Bende tesla stealth 100 w olan var ama fev 4,5 pim de şu an, geçerse görsel atabilirim. Hali hazırda elimde olan fev bf sorunsuz takılabildi ama esf de biraz törpüleyip takabildiğini söyleyen bir üye vardı, denedikten sonra net bir şey söyleyebilirim, kısaltma kiti ile güzel duracağını düşünüyorum yani inşallah umuyorum çok uzun ato :rolleyes::)

AE den camlı kısaltma kiti ve Tesla Wye 85 siparişi verdim.
Ama aklımda Tesla Stealth tarzı bir mod ile kullanma fikri de var.
FT de harici pilli Stealth satışı yok. AE de de ben bulamadım sanırım.
Acaba aramızda Stealth. Kangroo tarzı modlarla FEV 23 mm kullanan arkadaş var mı?
Varsa tavsiye eder mi? Görsel bırakabilir mi?

038D364B-89B6-4C05-A560-0EE0DDD8E2C2.png
Bu arada bu deck e takılan peek parçanın olayı nedir acaba bilginiz var mı ?

Şöyle bende yerimi alayım.

Ek olarak şöyle bi sorum var fev v4.5 içine Sek nbase ile dolduruyorum (50/50 9mg) daha tank bitmeden bazende 2 tankta içinde ki nbase sararıyor ve boğaz yakmaya başlıyor bunun sebebi nedir? Yaklaşık 1 aydır böyle
İki tank, yani 12ml tüketimden bahsediyoruz değil mi ? Nasıl bir pamuklama tekniği kullanıyorsunuz ?
Aklıma geldi mesajınız. Kısaltma kitinin bir tankı 3.5ml alıyor. Üçüncü tankı yarıladım, yani 9ml civarı oldu. Normalde nbase ile en fazla iki tank içerdim, siz sordunuz diye bu üçüncü tankı da bitireceğim ama yarım tankta da herhangi bir değişim olacağını sanmıyorum. Henüz bir sararma veya yanma yaşamadım, pamuk da bembeyaz hâlâ.
Shenray FEV v4.5, MMS 80/20 18mg, 30ga ka1 ~2.4 ohm 10W, fiber n'cotton

Şöyle bende yerimi alayım.

Ek olarak şöyle bi sorum var fev v4.5 içine Sek nbase ile dolduruyorum (50/50 9mg) daha tank bitmeden bazende 2 tankta içinde ki nbase sararıyor ve boğaz yakmaya başlıyor bunun sebebi nedir? Yaklaşık 1 aydır böyle
hocam atomizer tek taraftan besleme yapıyor olabilir yani iki taraftaki pamuk miktarı eşit değilse ondan yapar yada pamuklamayı pamukları deck tabanına uzatarak yapıyorsanız yoksa çok zor fev de sek nbasede böyle bir sorun ????

Fev 4.5 vurumu tam düşündüğüm gibi çıktı.. aroma beklentim düşüktü o konuda da şaşırttı beni, miss gibi atomizermiş :D tesla stealth 100 w a sığması için deck in altındaki tırtıklı alanın bir törpülenmesi lazım, tank kısmı sorunsuz uyuyor @azash fev vs modeli de mini ye bu şekilde sığabiliyor sanırım, onada gelince net bir şey söyleyebilirim

Fev 4.5 vurumu tam düşündüğüm gibi çıktı.. aroma beklentim düşüktü o konuda da şaşırttı beni, miss gibi atomizermiş :D tesla stealth 100 w a sığması için deck in altındaki tırtıklı alanın bir törpülenmesi lazım, tank kısmı sorunsuz uyuyor @azash fev vs modeli de mini ye bu şekilde sığabiliyor sanırım, onada gelince net bir şey söyleyebilirim
Stealth i bulmak, Fev i torpulemekten zormuş.
Bu arada YFTK FEV 23 ile 50/50 likit kurulum sonrası 3 sefer decke doldu. 70/30, 80/20 de hiç sorun yaşamadım. Besleme fitilleri Ulton.
Kısaltma kitiyle de vurum buna yakın bir seviyede kalırsa cidden efsane bir atomizer olabilir.
Likiti sürekli taze şekilde içmek hoş bir duygu. İçerisinde ki likit 3 gün sonrasında bile tad degisikligine uğramıyor...
Karşılıklı 0.7 mm lik vida takma şansım umarım bir gün olur...

Fev 23 shenray bugun postaneye geldi yaninda kisaltma kiti ve besleme fitili de almjs idim pazartesiyi iple cekiyorumm

Kisaltma kitinin cami cok kalin bu normal mi ? Foto birazdan paylasayim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri