omeringen
Community
Heryerde var aslında. Satıcılar TR'ye gönderimi kapattığı için göremiyorsunuz. AE'de konumunuzu Avrupa'da bir ülke yapın mesela göreceksiniz.Chopping kit şuan sadece 2fdeal’de var sanırım
Heryerde var aslında. Satıcılar TR'ye gönderimi kapattığı için göremiyorsunuz. AE'de konumunuzu Avrupa'da bir ülke yapın mesela göreceksiniz.Chopping kit şuan sadece 2fdeal’de var sanırım
Üstad 0.9 ile havadar demissiniz ama maşallah diyorum. İyi ciğer varmış sizde. Ben 0.9mm ile yanakları yapıştırıyorum. 0.8 mm ile zaten vakumdan içeriyi likit bastı. Tabi bunlar tek taraflı vida ile.0.9 mm ile bile havadar :/ tek delikte icim keyfi azaliyor. Ocagimiza incir agaci dikecek bu fev. Chopping kitiydi, ballcapiydi, dlc siydi.. Gümrükle ugrasmayayim diyen saydiklarim icin 400 lirayi gozden cikarsin.
Tek taraf keyifli olmadi ustad. Cift taraf icin yazdim havadar diye.Üstad 0.9 ile havadar demissiniz ama maşallah diyorum. İyi ciğer varmış sizde. Ben 0.9mm ile yanakları yapıştırıyorum. 0.8 mm ile zaten vakumdan içeriyi likit bastı. Tabi bunlar tek taraflı vida ile.
0.75mm*2 bence bu atomizeri hakkı.
Denk gelirse çift 0.8 deneyin üstad. Çok iyi değil ama oldukça keyifli ve sıkılık olarak eh işte dedirtiyor...Tek taraf keyifli olmadi ustad. Cift taraf icin yazdim havadar diye.
Evet üstad.@azash ,
Sıcaklık bir miktar artmakta doğal olarak, ancak sıcak buhar hassasiyeti olan biri olarak kısa hali işimi fazlasıyla görüyor. Vurum ve aroma olarak çok fark hissetmedim. Siz uzun hali ile mi kullanıyorsunuz? Tebrikler.
Bellcap bacası da kısa(hatta o biraz daha kısa sanırım), onunla da aynı şekilde değişiklik olacaktır ama tabi kısaltma kiti daha sağlıklı.
AE den camlı kısaltma kiti ve Tesla Wye 85 siparişi verdim.
Ama aklımda Tesla Stealth tarzı bir mod ile kullanma fikri de var.
FT de harici pilli Stealth satışı yok. AE de de ben bulamadım sanırım.
Acaba aramızda Stealth. Kangroo tarzı modlarla FEV 23 mm kullanan arkadaş var mı?
Varsa tavsiye eder mi? Görsel bırakabilir mi?
Düttürü bir plastik parçayı telin hemen alt kısmına takmak benim için mantıksız. Eğer amaç tahmin ettiğim gibi yanma odası hacmini küçültüp aroma yorumunu değiştirmek ise bunun yerine tabanı pamuk ile doldurmak daha mantıklı geliyor.Bu arada bu deck e takılan peek parçanın olayı nedir acaba bilginiz var mı ?
Şöyle bende yerimi alayım.
Ek olarak şöyle bi sorum var fev v4.5 içine Sek nbase ile dolduruyorum (50/50 9mg) daha tank bitmeden bazende 2 tankta içinde ki nbase sararıyor ve boğaz yakmaya başlıyor bunun sebebi nedir? Yaklaşık 1 aydır böyle
Aklıma geldi mesajınız. Kısaltma kitinin bir tankı 3.5ml alıyor. Üçüncü tankı yarıladım, yani 9ml civarı oldu. Normalde nbase ile en fazla iki tank içerdim, siz sordunuz diye bu üçüncü tankı da bitireceğim ama yarım tankta da herhangi bir değişim olacağını sanmıyorum. Henüz bir sararma veya yanma yaşamadım, pamuk da bembeyaz hâlâ.İki tank, yani 12ml tüketimden bahsediyoruz değil mi ? Nasıl bir pamuklama tekniği kullanıyorsunuz ?
hocam atomizer tek taraftan besleme yapıyor olabilir yani iki taraftaki pamuk miktarı eşit değilse ondan yapar yada pamuklamayı pamukları deck tabanına uzatarak yapıyorsanız yoksa çok zor fev de sek nbasede böyle bir sorun ????Şöyle bende yerimi alayım.
Ek olarak şöyle bi sorum var fev v4.5 içine Sek nbase ile dolduruyorum (50/50 9mg) daha tank bitmeden bazende 2 tankta içinde ki nbase sararıyor ve boğaz yakmaya başlıyor bunun sebebi nedir? Yaklaşık 1 aydır böyle
Stealth i bulmak, Fev i torpulemekten zormuş.Fev 4.5 vurumu tam düşündüğüm gibi çıktı.. aroma beklentim düşüktü o konuda da şaşırttı beni, miss gibi atomizermiş tesla stealth 100 w a sığması için deck in altındaki tırtıklı alanın bir törpülenmesi lazım, tank kısmı sorunsuz uyuyor @azash fev vs modeli de mini ye bu şekilde sığabiliyor sanırım, onada gelince net bir şey söyleyebilirim