• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

(y)başka birisinin işine yarar belki link , satıcıya mesaj atın turkey e packet ile gönderim yapmasını söyleyin

Bu satıcıdan ulton FEV aldım 12 günde geldi Türkiye ye, 2 günde gümrükten çıktı 6 gündür hala elime ulaşmadı. Herhalde yarın gelecek elime artık. Satıcı müthiş ötesi iletişimde hatta indirim yaptı.

uygun hocam fiyatı ben pei bellcap aldım fasttechten 8 dolar, 4 dolarda kargo birde 25 lira vergi :mad:

Dostlar selam.
Elimde True MTL RTA ve galaxies MTL RTA var. Epeydir sorunsuz kullanıyorum. Performanslarından da oldukça memnunum. Aroma ve boğaz vurumları tatminkar. (5-6mg nic likit yapıyorum %8-10 oranında aroma ile ) günlük puf 700-900 arası sanırım.
Buharlarken aromaları hissetmeyi ve özellikle akşamları aromatik keyif yapmayı seviyorum. 28 ga kanthal ve ni80 kullanıyorum. Bobin temas alanı 65-75 mm2 arası. Hava deliği olarak 1.2mm kullanırım yorulursam 1.4mm e geçerim.
Sorunum sıcağa yakın buhar.
Elimdeki tankların buharını soğutmak için 30ga kanthal aldım ama aroma epey düştü. Bu halleri ile de çok hoşuma gitmiyor. Aroma oranını da yükseltmek istemiyorum. Aklımdan 28 ga ya dönüp 6-8 cm'lik drip tipler takmak geçiyor ama denemedim. Faydası olur mu bilmiyorum.
Günlerdir fev 4.5 konularını okuyorum. Soğuk buhar ve boğaz vurumu sunuyor ato ama aroma konusu biraz muallak kalmış fikrine sahip oldum.
Bu dev arkadaş bana göre mi, değil mi sizlere sormak istedim.
Son olarak merak ile soracağım. fev 4.5 ile fused Clapton gibi teller kullanılsa bile buhar soğuk geliyor mu?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

1.2-1.4 mm lik hava kanallarıyla içmeyi seviyorsanız ve FEV alırsanız size önerim karşılıklı 0.8 veya 0.9 mm lik çift vida kullanmanız olur.
Tek taraflı vida girişinde aroma BENCE düşüyor.
28 ga 2 mm lik coil. Tek delik 0.9 mm hava pin. 12 mg nikotin. İle çok tatminkar boğaz vurum ve soğuk, güzel bir buhar hissediyorum.

1.2-1.4 mm lik hava kanallarıyla içmeyi seviyorsanız ve FEV alırsanız size önerim karşılıklı 0.8 veya 0.9 mm lik çift vida kullanmanız olur.
Tek taraflı vida girişinde aroma BENCE düşüyor.
28 ga 2 mm lik coil. Tek delik 0.9 mm hava pin. 12 mg nikotin. İle çok tatminkar boğaz vurum ve soğuk, güzel bir buhar hissediyorum.
Aslında alasım var ama aroma çok geride kalırsa hoşlanmam. Hava ayar vidaları 9-10-11 var kendi sitesinde. 0.9 ve 1 mm çift almak lazım o zaman.

Aroma ne düzeyde peki? Aslında istediğim aroma ve Ilığa yakın soğuk buhar.

Teli inceltince aromanın düşük gelmesi gayet doğal. Biraz süre vermeniz lazım alışmak için. Bana kalırsa yine eski teliniz olan 28ga ile FEV v4.5 size istediğinizi verecektir, kısaltma kitini takmazsanız 26ga dahi deneyebilirsiniz.

Siz kendinizi alengirli/kalın tellere alıştırdığınız için teli inceltince size düşük gelmesi gayet doğal. Biraz süre vermeniz lazım alışmak için. Bana kalırsa yine eski teliniz olan 28ga ile FEV v4.5 size istediğinizi verecektir, kısaltma kitini takmazsanız 26ga dahi deneyebilirsiniz.
Aslında sürekli 28 ga standart tel kullanırım. Elimdeki tanklara alengirli tel gitmiyor. Çok sıcak oluyor. Neyse sipariş edeyim, deneyip görmek lazım. Hem bana da yeni bir heyecan olur. Çok teşekkürler

Geri