Elvis
Community
En temizi chopping kit ama AE de ki satıcı TR ye göndermiyor...
yapıyor hocam aldım .
En temizi chopping kit ama AE de ki satıcı TR ye göndermiyor...
Hallettim üstad. Yurt dışına sipariş verip, yolcu yanında getirtiyorum.
Ah keşke aklıma girmeseydiniz be hocam [emoji1]
Ondan yana şüphem yok hocam ama onu al bunu al derken bütçe kalmadı [emoji1]kenarda bulunması gereken bir parça pc tanklardan iyidir hocam alın pişman olmazsınız
Diğer tanklara kıyasla daha soğuk gelir buhar ama benim gibi sıcak buhar hassasiyeti olan birisi kullanamaz yine de.fev 4.5 ile fused Clapton gibi teller kullanılsa bile buhar soğuk geliyor mu?
Aroma ne düzeyde peki? Aslında istediğim aroma ve Ilığa yakın soğuk buhar.Diğer tanklara kıyasla daha soğuk gelir buhar ama benim gibi sıcak buhar hassasiyeti olan birisi kullanamaz yine de.
Aroma ne düzeyde peki? Aslında istediğim aroma ve Ilığa yakın soğuk buhar.Diğer tanklara kıyasla daha soğuk gelir buhar ama benim gibi sıcak buhar hassasiyeti olan birisi kullanamaz yine de.
Aslında alasım var ama aroma çok geride kalırsa hoşlanmam. Hava ayar vidaları 9-10-11 var kendi sitesinde. 0.9 ve 1 mm çift almak lazım o zaman.1.2-1.4 mm lik hava kanallarıyla içmeyi seviyorsanız ve FEV alırsanız size önerim karşılıklı 0.8 veya 0.9 mm lik çift vida kullanmanız olur.
Tek taraflı vida girişinde aroma BENCE düşüyor.
28 ga 2 mm lik coil. Tek delik 0.9 mm hava pin. 12 mg nikotin. İle çok tatminkar boğaz vurum ve soğuk, güzel bir buhar hissediyorum.
Teli inceltince aromanın düşük gelmesi gayet doğal. Biraz süre vermeniz lazım alışmak için. Bana kalırsa yine eski teliniz olan 28ga ile FEV v4.5 size istediğinizi verecektir, kısaltma kitini takmazsanız 26ga dahi deneyebilirsiniz.Aroma ne düzeyde peki? Aslında istediğim aroma ve Ilığa yakın soğuk buhar.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Aslında sürekli 28 ga standart tel kullanırım. Elimdeki tanklara alengirli tel gitmiyor. Çok sıcak oluyor. Neyse sipariş edeyim, deneyip görmek lazım. Hem bana da yeni bir heyecan olur. Çok teşekkürlerSiz kendinizi alengirli/kalın tellere alıştırdığınız için teli inceltince size düşük gelmesi gayet doğal. Biraz süre vermeniz lazım alışmak için. Bana kalırsa yine eski teliniz olan 28ga ile FEV v4.5 size istediğinizi verecektir, kısaltma kitini takmazsanız 26ga dahi deneyebilirsiniz.
Yurtdışında yaşıyorum hocam, kendi sitesi hariç satan yok sanırım. Araştırdım ama bulamadımYurt içinde klon vidaları da satılıyor, Eğer yurt siaindan vida temini yapamazsaniz.
Kendi sitesinde iki tane daha resmi satıcı adresi vardı en son ama. Sonuçta klonunu görmedim vidaların yurtdışında, orijinal edinilecek.Yurtdışında yaşıyorum hocam, kendi sitesi hariç satan yok sanırım. Araştırdım ama bulamadım
Sent from my MI 5 using Tapatalk