• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Çift hava delikli kovanla ilk denemeyi yaptım, bobin yukarıda ve boğaz vurumu çok fena diyebileceğim derecede fazla. 28Ga SS316L 2,5 Kılavuz 7 tur, 0.84 ohm 16W da içiyorum. Buhar daha önce hiç çekmediğim kadar soğuk.
Sormak istediğim neden bu kadar uzun bir drip tip koymuşlar buna? Kısa drip tip kullananlar hangi drip tipi önerirsiniz? Varsa linki ile birlikte paylaşırmısınız?

@MOD ,
Ultem/PEI ağızlık ile kullanıyorum. İlk mesajdaki klasörde mevcut resimleri. Dar iç ve özellikle dar dış çapa alışınca başka bir ağızlık kullanamıyor insan. Aspirin'in No 7 ağızlığı gibi, AE'de de var böyleleri.

• Beğendim
Tepkiler: den
bu atonun klonunun 200tl+ fiyat bandında olması normal mi yoksa yurtdışından alsak daha ucuzamı gelir
Sadece ato ve 2. El ise fazla bence ama yanında ekstraları varsa normal gümrük tamamen şans işi ama fev ağır bir atomizer olduğundan mütevellit gümrük memurunda bi açıp bakma isteği doğurur bence ???? shenraylar yftk ya oranla daha ucuz tr de denk gelirseniz shenray alın derim ben

Geldi toraman. Yıkama işlemleri tamam birazdan bayramlıklarını giyip gelir huzura :)
2cea96032f44a44214b74c85832f4f21.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hava vidası sipariş etmeden önce denemek istedim ama gerçekten çok havadar. Şu an en küçük vida ile kullanıyorum, diğer tarafa kör vida koydum. Bu sıkılık benim için ideal. 0.8 vidadan çift olarak mi almak lazım?IMG_20191012_131403.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20191012_125330.jpg
    IMG_20191012_125330.jpg
    31.1 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Klon vida ise 2* 0.8 olur.
Bir parça daha sıkı içim olur 1.2 teke göre.
Orjinal vida da 0.8 mm yok. En küçük 0.9 mm onun da iki tanesi tahmini 1.2-1.3 arası yapar sanırım.

Klon vida ise 2* 0.8 olur.
Bir parça daha sıkı içim olur 1.2 teke göre.
Orjinal vida da 0.8 mm yok. En küçük 0.9 mm onun da iki tanesi tahmini 1.2-1.3 arası yapar sanırım.
Vida alana kadar tek taraf giderim. Artık deneme yapar, damağa uygun şekli bulmaya çalışırım. Şimdilik soğuk buhar tamam, aroma az, vurum az.

Vida alana kadar tek taraf giderim. Artık deneme yapar, damağa uygun şekli bulmaya çalışırım. Şimdilik soğuk buhar tamam, aroma az, vurum az.

O vida için vurum pek mümkün olmuyor.
Tekli 1.0 da hatırı sayılır bir vurum geliyor.
Konum Ankara ise hem 2*0.8mm hem de 0.9 ve 1.0 lik vidaları bende deneyebilirsiniz üstad. Flashim olmasa da vidalarım var :)

Geri