• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

ya ben sana flash yollayayım yada sen bana vidaları yolla ???? ???? ???? ????
Abi pazartesi veya salı gibi 2 tane YFTK 23 mm ve 1 tane de kısaltma kiti geliyor.
Birini tutup diğerini satarım yine :)
Ama vidaları göndereyim yine de. Ben tekrar alırım.
Ama.vidalar YFTK Klonu için. Shenray veya Ulton varsa sende uymayabilir.
Çünkü onlarin ki ve orjinal vidalar YFTK ya uymuyor

Abi pazartesi veya salı gibi 2 tane YFTK 23 mm ve 1 tane de kısaltma kiti geliyor.
sana fev yollama konusunda çok ciddiydim de, vidaları gönder diye şaka yaptım ;) çok teşekkürler kardeşim. ben halimden memnunum mevcut majör+fevlerimle :)

ekleme :

senin majöründe yok dimi . tühhhh :D :D :D :D :D :D

sana fev yollama konusunda çok ciddiydim de, vidaları gönder diye şaka yaptım ;) çok teşekkürler kardeşim. ben halimden memnunum mevcut majör+fevlerimle :)

Abi teşekkürler. Yurda girdi yolcu beraberinde benim Fev.
Kurtuluyoruz Siren den.
Elime gelir hafta içi.
Yoksa fena DL ci olacağım zaten.

ekleme :

senin majöründe yok dimi . tühhhh :D :D :D :D :D :D

Hanımdan arada çekiyorum. Drop kit takılı ama olsun. Zaten Flash gelip de 1.0 lik vidayı takınca boğaz vurumuna doyarim :)

O vida için vurum pek mümkün olmuyor.
Tekli 1.0 da hatırı sayılır bir vurum geliyor.
Konum Ankara ise hem 2*0.8mm hem de 0.9 ve 1.0 lik vidaları bende deneyebilirsiniz üstad. Flashim olmasa da vidalarım var :)
Üstad sağol yurtdışındayım. Original almaktan başka kısa yol görünmüyor şu an için. Elimdeki teller ile denemeler yapıp sonuca ulaşmaya çalışacağım.

Bu arada Ulton klon tam set satilandan aldım. Kısaltma seti de var. Aslında sanırım satıcı bana v4 göndermiş çünkü tek delikli, şu an denediğim ise kısaltma kitinden çıkan

Vida alana kadar tek taraf giderim.
Ateşli sıkılığı istiyorsanız 0.9mm veya 1.0mm almalısınız tek olarak.
Bu arada Ulton klon tam set satilandan aldım. Kısaltma seti de var. Aslında sanırım satıcı bana v4 göndermiş çünkü tek delikli, şu an denediğim ise kısaltma kitinden çıkan
O tam setin içinde iki adet yanma odası var; biri tek, diğeri çift delikli. DL içim yapmayacaksınız çift deliğe lüzum yok zaten.

Ateşli sıkılığı istiyorsanız 0.9mm veya 1.0mm almalısınız tek olarak.

O tam setin içinde iki adet yanma odası var; biri tek, diğeri çift delikli. DL içim yapmayacaksınız çift deliğe lüzum yok zaten.
Aslında çift taraf hava vidası içime bir katkı sağlamayacaksa tek taraf 1.2mm vida sıkılığı benim için ideal. Daha önceki mesajlarda çift taraflı olunca aromada artış olduğunu okumuştum. Şu an hava deliğine hafif yatık 30ga SS uyguladım, 240° bile normale göre serin bir hissiyat veriyor. Bu hoşuma gitti, boğaz vurumu da iyi oldu. Denemelere devam edeceğim. Beğendiğim kurulumu paylaşacağım.
d30d0fb4140c0d0e25c74d577b62bec5.jpg
c94b53971b974a7b6c303a007e013129.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında çift taraf hava vidası içime bir katkı sağlamayacaksa tek taraf 1.2mm vida sıkılığı benim için ideal. Daha önceki mesajlarda çift taraflı olunca aromada artış olduğunu okumuştum. Şu an hava deliğine hafif yatık 30ga SS uyguladım, 240° bile normale göre serin bir hissiyat veriyor. Bu hoşuma gitti, boğaz vurumu da iyi oldu. Denemelere devam edeceğim. Beğendiğim kurulumu paylaşacağım.
d30d0fb4140c0d0e25c74d577b62bec5.jpg
c94b53971b974a7b6c303a007e013129.jpg

Ben sağladığını düşünüyorum özellikle aroma olarak, gerçi çok uzun süredir kullanmıyorum ama birkaç haftalık deneme sonucunda böyle belirgin bir fark gördüm kendi adıma. Herkeste aynı olacak diye birşey yok tabiki.

Ben sağladığını düşünüyorum özellikle aroma olarak, gerçi çok uzun süredir kullanmıyorum ama birkaç haftalık deneme sonucunda böyle belirgin bir fark gördüm kendi adıma. Herkeste aynı olacak diye birşey yok tabiki.
Benim de öyle bir düşüncem var zira karşılıklı ilk deneme yaptığımda çok havadardı ama biraz daha aroma farklı gelmişti. Daha kısaltma kiti var opsiyon olarak. Epey zengin bir çeşit sunuyormuş bu toraman :)
Deck üstü plastik bir zımbırtı var, sanırım o da yanma odası hacmini daraltıp aromaya katkı sağlayacak gibi, gerçi bir çok üstad sağlıksız bulmuş o zamazingoyu :)

Benim de öyle bir düşüncem var zira karşılıklı ilk deneme yaptığımda çok havadardı ama biraz daha aroma farklı gelmişti. Daha kısaltma kiti var opsiyon olarak. Epey zengin bir çeşit sunuyormuş bu toraman :)
Deck üstü plastik bir zımbırtı var, sanırım o da yanma odası hacmini daraltıp aromaya katkı sağlayacak gibi, gerçi bir çok üstad sağlıksız bulmuş o zamazingoyu :)

O peek malzeme yumuşatıyor içimi aslında, bu konuda ECF'de Ulton tedarikçisi ile konuştum. Bobine temas etmediğinden sorun yok, güvenle kullanabilirsiniz ihtiyaç olması halinde.

Evet amaç o ancak ben sağlık açısından kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Aslında çift taraf hava vidası içime bir katkı sağlamayacaksa tek taraf 1.2mm vida sıkılığı benim için ideal.
1.2mm deliğe iki adet 0.85mm delik denk geliyor. İki tane 0.9 alınıp deneyebilirsiniz.

Şu an sitesinden baktım ama 0.9luk olanlar stok dışı. Fev 17 olanda mi bu minik vidalar kullanılmıştı? (Aklımda öyle kalmış)

Uzun süredir flash 23 ve 17 kullanıyorum herkes aromadan yakınıyor 1ohm üzerinde evet aromada düşüş oluyor fakat ben özellikle 23 mm olanda 26ga 2.5 klavuz 6-7 tur bitişik (0.85ohm) civarı sarım yapıyorum coil tam ortada olacak şekilde pamuğu vidaların üstünden kesiyorum inanın aromasıyla övünülen birçok atomizerde almadığım kadar iyi aroma alıyorum tabi tel 26 ga olduğundan ve vurum biraz düşüyor ama aroma çok iyi en sevdiğim özelliğide likit seçmiyor ????

Hocam, aslında benim aroma ile ilgili pek bir sıkıntım yoktu, elimde Galaxies ve true mtl var. Aroma yönünden beni doyuran atolar. 28 ga telden kalınını da kullanmadım hiç . Bu tellerle bile buhar artık sıcak gelmeye başlayınca arayışa girdim ve ustaların da tavsiyesi ile fev siparişi verdim. Fev gelene kadar da telleri daha da inceltip 30ga denemelerim başladı. İlk 4-5 gün boş hava çeker gibiydim ama sonra 30luk teller bile aroma beklentimi karşıladı, buhar gayet soğudu. Haliyle elimdeki atolardan daha iyi bir içim ümidi ile elime bugün ulaşan Fev'den beklettim büyüktü :) denemeler sürüyor, şu an hava girişine çok yakın kurduğum 30ga Ni80 takılı.

(bundan önce de 28ga Ni80 vardı, inan ki buhar diğer iki atodan sıcak geldiği için söktüm)

Kısaltma kiti devrede.
a30a72b77edbd920db8dac290d5c0029.jpg

Klon vida ise 2* 0.8 olur.
Bir parça daha sıkı içim olur 1.2 teke göre.
Orjinal vida da 0.8 mm yok. En küçük 0.9 mm onun da iki tanesi tahmini 1.2-1.3 arası yapar sanırım.
Orjinali 0.9.x2 şeklinde kullanıyorum. Yeterince sıkı bence. Öyle aman aman Çok sıkı içim aramayan kullanıcıları üzmez. Aroma bir tık daha artıyor çift vida kullanınca

Dün flash 17 sardım tank boşaldı 2 dk da nerde hata yaptım acaba ilk defa sardım. dlc leri taktım, videolardan sarımını ona göre yaptım ama kaçakmı var acaba?

Geri