omeringen
Community
Cam ölçüleri ilk mesajda mevcut.Kisaltma kitinin cami cok kalin bu normal mi ? Foto birazdan paylasayi
Cam ölçüleri ilk mesajda mevcut.Kisaltma kitinin cami cok kalin bu normal mi ? Foto birazdan paylasayi
Cam ölçüleri ilk mesajda mevcut.
Fitiller çok üsteymiş ondan yapıyormuş hocam sorun düzeldi ????hocam atomizer tek taraftan besleme yapıyor olabilir yani iki taraftaki pamuk miktarı eşit değilse ondan yapar yada pamuklamayı pamukları deck tabanına uzatarak yapıyorsanız yoksa çok zor fev de sek nbasede böyle bir sorun ????
Hocam o sorun anlamadığım bi şekilde çözüldüAklıma geldi mesajınız. Kısaltma kitinin bir tankı 3.5ml alıyor. Üçüncü tankı yarıladım, yani 9ml civarı oldu. Normalde nbase ile en fazla iki tank içerdim, siz sordunuz diye bu üçüncü tankı da bitireceğim ama yarım tankta da herhangi bir değişim olacağını sanmıyorum. Henüz bir sararma veya yanma yaşamadım, pamuk da bembeyaz hâlâ.
Shenray FEV v4.5, MMS 80/20 18mg, 30ga ka1 ~2.4 ohm 10W, fiber n'cotton
Üstat varsa ben de bir mesajınızı ya da konuya cevabınızı alırım. Gerçekten makbule geçer. Ben de bu konuda arayıştayımArkadaşlar Flash 23 için kaliteli oring satan bir arkadaş vardı ama şimdi kimdi hatırlamıyorum.
Oring satan arkadaşları bilenler yazarsa çok memnun olurum.
Hakan AKAY’a bir danışın,olması lazım üstadArkadaşlar Flash 23 için kaliteli oring satan bir arkadaş vardı ama şimdi kimdi hatırlamıyorum.
Facebook Hakan Akay Hakan abiden aldığım oringi 9 aydır kullanıyorum Deforme dahi yokArkadaşlar Flash 23 için kaliteli oring satan bir arkadaş vardı ama şimdi kimdi hatırlamıyorum.
Üstat varsa ben de bir mesajınızı ya da konuya cevabınızı alırım. Gerçekten makbule geçer. Ben de bu konuda arayıştayım
Hakan AKAY’a bir danışın,olması lazım üstad
Facebook Hakan Akay Hakan abiden aldığım oringi 9 aydır kullanıyorum Deforme dahi yok
Oring master hakan hoca ????
Hocam ben yaklaşık 1 yıldır flash kullanıyorum teli yatırmanın çok bir faydasını görmedim sürekli tam ortada konumlandırarak kullanıyorum. Zaten tel genelde aroma artışı için hava deliğine yatırılıyor. Ben aroma için teli yatırmaktansa 26ga 2.5 klavuza 6 tur sarıyorum 0.85ohm civarı ortada konumlandırıyorum. Zaten sub-ohm sarsan bile soğuk veriyor buharı. Tabi Tütünlü likitlerde 28ga hatta daha da ince teller çok verimli oluyor soğuk soğuk güzel gidiyorAçılın ben geldim @omeringen üstadın rehberine bakarak yaptım kurulumu. 28 ga 2.5 mm klavuzda 1.25 ohm luk bir sarımla soğuk buharı gerçekten sevdim. 0.9 mmlik hava vidasıyla kullanıyorum sıkılık ideal benim için. Teli hava kanalına doğru yatırarak kurdum ilk tankı. Bir dahakine teli tam vidaların üstüne getirsem boğaz vurumu artar dimi bir parça. Deck yayla gibi her türlü denicez artık