• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Cam ölçüleri ilk mesajda mevcut.

Rehber mukemmel olmus. Rehberi2 defa hatmettim :) oyle siparis verdim.
Cami elime aldigimda oldukca buyuk ve etli geldigi icin oyle yazdim hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Düzeltme: dD için olanindan almışım ondan büyükmüş [emoji1787][emoji1787]

Son düzenleme:
Aklıma geldi mesajınız. Kısaltma kitinin bir tankı 3.5ml alıyor. Üçüncü tankı yarıladım, yani 9ml civarı oldu. Normalde nbase ile en fazla iki tank içerdim, siz sordunuz diye bu üçüncü tankı da bitireceğim ama yarım tankta da herhangi bir değişim olacağını sanmıyorum. Henüz bir sararma veya yanma yaşamadım, pamuk da bembeyaz hâlâ.
Shenray FEV v4.5, MMS 80/20 18mg, 30ga ka1 ~2.4 ohm 10W, fiber n'cotton
Hocam o sorun anlamadığım bi şekilde çözüldü

Üstat varsa ben de bir mesajınızı ya da konuya cevabınızı alırım. Gerçekten makbule geçer. Ben de bu konuda arayıştayım :)
Hakan AKAY’a bir danışın,olması lazım üstad
Facebook Hakan Akay :) Hakan abiden aldığım oringi 9 aydır kullanıyorum Deforme dahi yok
Oring master hakan hoca ????

Arkadaşlar evet hatırladım.
Hepinizin ilgisine çok teşekkür ederim.
Sağolun

Açılın ben geldim :) @omeringen üstadın rehberine bakarak yaptım kurulumu. 28 ga 2.5 mm klavuzda 1.25 ohm luk bir sarımla soğuk buharı gerçekten sevdim. 0.9 mmlik hava vidasıyla kullanıyorum sıkılık ideal benim için. Teli hava kanalına doğru yatırarak kurdum ilk tankı. Bir dahakine teli tam vidaların üstüne getirsem boğaz vurumu artar dimi bir parça. Deck yayla gibi her türlü denicez artık :)

Açılın ben geldim :) @omeringen üstadın rehberine bakarak yaptım kurulumu. 28 ga 2.5 mm klavuzda 1.25 ohm luk bir sarımla soğuk buharı gerçekten sevdim. 0.9 mmlik hava vidasıyla kullanıyorum sıkılık ideal benim için. Teli hava kanalına doğru yatırarak kurdum ilk tankı. Bir dahakine teli tam vidaların üstüne getirsem boğaz vurumu artar dimi bir parça. Deck yayla gibi her türlü denicez artık :)
Hocam ben yaklaşık 1 yıldır flash kullanıyorum teli yatırmanın çok bir faydasını görmedim sürekli tam ortada konumlandırarak kullanıyorum. Zaten tel genelde aroma artışı için hava deliğine yatırılıyor. Ben aroma için teli yatırmaktansa 26ga 2.5 klavuza 6 tur sarıyorum 0.85ohm civarı ortada konumlandırıyorum. Zaten sub-ohm sarsan bile soğuk veriyor buharı. Tabi Tütünlü likitlerde 28ga hatta daha da ince teller çok verimli oluyor soğuk soğuk güzel gidiyor :)

Penodat ve klon GTR kullanıyordum en son 9 mg 70/30 likitlerle. 28 ga 1.2 ohm klasik sarımım. Aynı likitleri fevde içerken boğaz vurumu çok daha fazla gelmeye başladı. 6 mg ye mi düşsem pg yi mi azaltsam ne önerirsiniz.

Ben de 1 haftadır kulübe katıldım. YTFK klonuı tek delik olarak kullanıyorum. Sek nbase içiyorum. Normalde teli hava girişi tarafında yatırıyordum, güzel güzel buharlıyordum. Burada okuduklarıma binaen, bugün ters taraf yatırmayı denedim, Yok denecek kadar az buhar ve sanki yanık pamuk çekiyormuşum gibi boğazı acıtan çekim oldu. 2-3 sarım denedim bu şekilde (kanhal ve nife48). Sonuç değişmedi. Tekrar açık delik tarafına yatırdım sarımı, düzeldi.

Geri