• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Ben bi ara iletişime geçtim üretici ile. Üretip satma taraftarı değil ama mesela biri 50 adet isterse yapabilirim dedi. Hatta organize edecektim vaktim olmadı kaldı gitti... [emoji4]

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o zaman ben bu işe girişiyorum talep toplayayım bence 50 den fazla talep gelecektir. Görüştüğünüz üretici kimdir ?

Hocam fastech de mevcut trye gönderim de yapıyor bilginiz olsun
Üstad FT de ki chopping kit büyük deck için di. Normal 23 mm için de kısaltma kiti varsa alırım bir SKU numarası. Veya akrilik olmayan bir bellcap var ise yine alırım bir SKU. Benim baktığım zamanda sadece akrilik bellcap vardı FT de. Peki olan dahi bitmişti.

Üstad FT de ki chopping kit büyük deck için di. Normal 23 mm için de kısaltma kiti varsa alırım bir SKU numarası. Veya akrilik olmayan bir bellcap var ise yine alırım bir SKU. Benim baktığım zamanda sadece akrilik bellcap vardı FT de. Peki olan dahi bitmişti.

Hocam büyük deckten kastınız nedir? Pei belcap var hocam sku numaralarını bırakayım buraya

Pei belcap SKU 9650417

Chopping kit SKU 9669242

Geri