• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

@omeringen üstad,deck’i dağıttım komple sökmüşken bi sirkeli suda yaptım temizledim içini dışını,deckin alt kısmındaki yuvarlak izolatör’ün olduğu bölüme baya likit girmiş,nasıl indiyse oraya kadar anlamadım.Gerçi şimdi takarken teflon sarıp öyle taktım yuvasına,her ihtimale karşı.Misafirlerim gidince bir kurulum yapıp denicem,inşallah düzelir

Teşekkür ederim. Hocam hazır tel kullanıyorum. Satan arkadaş pamuk değişimi yaparken teli ısıt suya tut bir ay kullanırsın dedi. Acaba doğru mu? Tel iyi telmiş satan arkadaş öyle dedi. Mtl kullanıyorum.
İsveç Kanthal Kanthal A1, Temco Kanthal A1, Wiremann Kanthal A1
En kaliteli olanlar bunlar.

Teli kızdırıp kızdırıp, ılıdıktan sonra suya tutmak temizlik için kullanılan bir yöntemdir ancak bu şekilde kaç ml tüketim yapılabileceğini kimse söyleyemez.

Sık tel değiştirmekten yana olanlar ve uzun süreli kullanım sonrasında değişimden yana olanlar mevcut.

Gerçek buharlama senaryolarının dahil olduğu bir salınım çalışması yapılmadığı için hangisinin doğru olduğunu söylemek mümkün değil.

Ancak bir, iki ay kullanmak mümkün müdür diyorsanız evet mümkün, sizin tercihiniz. Tat durumunda gariplik hissettiğiniz zaman değiştirin yine de uzun süreli kullanımlarda.

İsveç Kanthal Kanthal A1, Temco Kanthal A1, Wiremann Kanthal A1
En kaliteli olanlar bunlar.

Teli kızdırıp kızdırıp, ılıdıktan sonra suya tutmak temizlik için kullanılan bir yöntemdir ancak bu şekilde kaç ml tüketim yapılabileceğini kimse söyleyemez.

Sık tel değiştirmekten yana olanlar ve uzun süreli kullanım sonrasında değişimden yana olanlar mevcut.

Gerçek buharlama senaryolarının dahil olduğu bir salınım çalışması yapılmadığı için hangisinin doğru olduğunu söylemek mümkün değil.

Ancak bir, iki ay kullanmak mümkün müdür diyorsanız evet mümkün, sizin tercihiniz. Tat durumunda gariplik hissettiğiniz zaman değiştirin yine de uzun süreli kullanımlarda.
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Bazen metal bir tad alıyorum. En fazla 15 kullanıyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum

Arkadaşlar 0.9, 1.0 ve 1.1 hem orijinal uyumlu (ki bu vidalar Shenray, Ulton, Sub-Two uyumlu) hem de ayrı olarak kıl YFTK uyumlu vida imal edildi. temin etmek için: https://m.facebook.com/mtlkit/
Reklama girmez herhalde, TR'de imal eden bir burası var sanırım.

Benim vidalar haftaya ulaşır elime, tekrar yazarım.
Üstad sizin sipariş orjinal vida mı? yoksa YFTK uyumlu olanlardan mı?Ben üreticiden 2-3 resim gördüm vidalara dair. Ancak ıslık sesi yapabileceği gibi bir izlenim edindim. YFTK vida siparişi verdiyseniz sizin ses ile ilgili yorumunuzu bekleyeceğim.

Üstad sizin sipariş orjinal vida mı? yoksa YFTK uyumlu olanlardan mı?Ben üreticiden 2-3 resim gördüm vidalara dair. Ancak ıslık sesi yapabileceği gibi bir izlenim edindim. YFTK vida siparişi verdiyseniz sizin ses ile ilgili yorumunuzu bekleyeceğim.
Ben kendisine orijinal vida gönderdim, onu kopyaladı. YFTK dışına hepsine uyuyor orijinal vida. Daha elime ulaşmadı, bir iki güne gelir.

Geri