Merhabalar. Bir sorum olacak hocamArkadaşlar 0.9, 1.0 ve 1.1 hem orijinal uyumlu (ki bu vidalar Shenray, Ulton, Sub-Two uyumlu) hem de ayrı olarak kıl YFTK uyumlu vida imal edildi. temin etmek için: https://m.facebook.com/mtlkit/
Reklama girmez sanırım, TR'de imal eden bir burası var sanırım.
Benim vidalar haftaya ulaşır elime, tekrar yazarım.
Buyrunuz.Merhabalar. Bir sorum olacak hocam
Teşekkür ederim. Hocam hazır tel kullanıyorum. Satan arkadaş pamuk değişimi yaparken teli ısıt suya tut bir ay kullanırsın dedi. Acaba doğru mu? Tel iyi telmiş satan arkadaş öyle dedi. Mtl kullanıyorum.Buyrunuz.
İsveç Kanthal Kanthal A1, Temco Kanthal A1, Wiremann Kanthal A1Teşekkür ederim. Hocam hazır tel kullanıyorum. Satan arkadaş pamuk değişimi yaparken teli ısıt suya tut bir ay kullanırsın dedi. Acaba doğru mu? Tel iyi telmiş satan arkadaş öyle dedi. Mtl kullanıyorum.
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Bazen metal bir tad alıyorum. En fazla 15 kullanıyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorumİsveç Kanthal Kanthal A1, Temco Kanthal A1, Wiremann Kanthal A1
En kaliteli olanlar bunlar.
Teli kızdırıp kızdırıp, ılıdıktan sonra suya tutmak temizlik için kullanılan bir yöntemdir ancak bu şekilde kaç ml tüketim yapılabileceğini kimse söyleyemez.
Sık tel değiştirmekten yana olanlar ve uzun süreli kullanım sonrasında değişimden yana olanlar mevcut.
Gerçek buharlama senaryolarının dahil olduğu bir salınım çalışması yapılmadığı için hangisinin doğru olduğunu söylemek mümkün değil.
Ancak bir, iki ay kullanmak mümkün müdür diyorsanız evet mümkün, sizin tercihiniz. Tat durumunda gariplik hissettiğiniz zaman değiştirin yine de uzun süreli kullanımlarda.
Ne kadar kibar bir kişilik. Allah yolunu açık etsin hocamBilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Bazen metal bir tad alıyorum. En fazla 15 kullanıyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum
Son 2 mesajda kendinize mi iltifat ettiniz, bana mi oyle geldi?
Eldeki yedek tanka sürekli talip çıktığı için ben de sürekli yedekliyorum. Bu tankın modasının geçeceğini sanmıyorum. v4.5S+ klonu çıkarsa başka tabi.Sıkılan yok mu ? Fev sıktı beni satayım gitsin diyen Değişiklik iyidir arkadaşlar goccuman ato zaten satın gitsin
Full set bulursam çökecem vallaEldeki yedek tanka sürekli talip çıktığı için ben de sürekli yedekliyorum. Bu tankın modasının geçeceğini sanmıyorum. v4.5S+ klonu çıkarsa başka tabi.
Saldıran abi. Nasılsın? İyisin inşallahFull set bulursam çökecem valla
Saldırana sormak lazım ???????? haa banaysa ben iyiyim sizi sormalı ?Saldıran abi. Nasılsın? İyisin inşallah
Sana tabi abi. ŞükürSaldırana sormak lazım ???????? haa banaysa ben iyiyim sizi sormalı ?
Üstad sizin sipariş orjinal vida mı? yoksa YFTK uyumlu olanlardan mı?Ben üreticiden 2-3 resim gördüm vidalara dair. Ancak ıslık sesi yapabileceği gibi bir izlenim edindim. YFTK vida siparişi verdiyseniz sizin ses ile ilgili yorumunuzu bekleyeceğim.Arkadaşlar 0.9, 1.0 ve 1.1 hem orijinal uyumlu (ki bu vidalar Shenray, Ulton, Sub-Two uyumlu) hem de ayrı olarak kıl YFTK uyumlu vida imal edildi. temin etmek için: https://m.facebook.com/mtlkit/
Reklama girmez herhalde, TR'de imal eden bir burası var sanırım.
Benim vidalar haftaya ulaşır elime, tekrar yazarım.
Ben kendisine orijinal vida gönderdim, onu kopyaladı. YFTK dışına hepsine uyuyor orijinal vida. Daha elime ulaşmadı, bir iki güne gelir.Üstad sizin sipariş orjinal vida mı? yoksa YFTK uyumlu olanlardan mı?Ben üreticiden 2-3 resim gördüm vidalara dair. Ancak ıslık sesi yapabileceği gibi bir izlenim edindim. YFTK vida siparişi verdiyseniz sizin ses ile ilgili yorumunuzu bekleyeceğim.