• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

YFTK klonlarini yurda sokmayı başardım ama kablo tutacağını ayarlayamadim :)
YFTK klonu üzerindeki 1.2 lik hava vidasiyla ciddi mana da havadar.
Fasttech de camlı kisaltma kiti satılmaması ve Pei bellcap olmaması yüzünden alacakların AliExpress üzerinden almasında fayda var.

YFTK klonlarini yurda sokmayı başardım ama kablo tutacağını ayarlayamadim :)
YFTK klonu üzerindeki 1.2 lik hava vidasiyla ciddi mana da havadar.
Fasttech de camlı kisaltma kiti satılmaması ve Pei bellcap olmaması yüzünden alacakların AliExpress üzerinden almasında fayda var.
Orijinal tank da en küçük 1.2 vida ile geliyor. Alman buharcılar sanırım çok gevşek seviyor.

Neyse ki sonra doğruyu bulup, camlı kısaltma kiti, 0.9-1.0 mm lik hava tüpleri yaptılar ekstra olarak.
Ama 0.6-0.7 lik karşılıklı 2 hava tüpü konulabilse çok daha iyi bir içimi olabilirdi. (şaksi fikrim)
Karşılıklı daha ufak vidalar iyi olabilirdi evet. Ama işte bu vidaları ayrıca satmaları bizim gibiler için tedariği zorlaştırıyor. Şu an kimseden alamıyoruz mesela. :)

Benim elimdeki YFTK ile orijinal hava vidalari uyumsuz maalesef, Shenray ve SubTwo'da bu sorun yok. Uyumsuz derken vida dışta kalması sorun değil ama hava kaçağı oluyor.

@omeringen hocamın bahsettiği şekilde iki vidasını da söküp, kısaltma kitini de takıp kısıtlı DL atomizeri yaptım :) . Intake RTA'yı beğenenler bu şekilde beğenecektir.

Besleme fitili boyu ve iç delik çapını bilen varmıdır acaba ,veya evinde kumpası olup benim için ölçebilecek kimse

Sipariş geçtim bu ara çok zor her ürün tek tek kontrol edilip vergiye tabi tutulacak vs. en az 1,5 ay da gelir. Tam 63 gün önce sipariş geçtiğim dvarw dan haber yok hala yolda. Umarım gelir merak ettiğim bir ato. Soğuk buhar + boğaz vurumuda iyi olursa aradığımı buldum demektir :)

MTL kit (yani hava ayar vidaları) bildiğim kadarıyla klonlar için hiç mevcut olmadı hocam, elinde kalan 2 adet 1mm vidayı ben Türkiye'ye orijinalleri tedarik eden kişiden almıştım. Orijinal olanları kendi sitesinden istemek mümkün, gelir mi emin değilim ae ya da ft ürünleri gibi.

Kısaltma kitini ae de gördüm lakin mtl kit linki verme şansınız varmı acaba

Kısaltma kitini ae de gördüm lakin mtl kit linki verme şansınız varmı acaba
Üstad eksik ifade etmişim kendimi. Kısaltma kiti ve vidalar için orjinal sitesinden bahsetmiştim. 0.9-1.0 mm lik MTL vidalarinin klonlarini denk gelmedim hiç.
Şahsi planım 1.4 mm lik hava vidalarinin içini dişçi de dolgu malzemesi ile doldurtup (sağlık açısından güvenli olsun diye) daha sonra onlara 0.6-0.7 mm gibi delik actirarak karşılıklı 2 hava vidasi ile kullanmak.

4.5 için camlı kısaltma kitinin linkini paylaşabilirmisiniz acaba ? Benim sepetimde bekleyen satışa kapanmış

4.5 için camlı kısaltma kitinin linkini paylaşabilirmisiniz acaba ? Benim sepetimde bekleyen satışa kapanmış
TR'ye gönderimi kapattı çoğu satıcı, ondan göremiyorsunuz. Siteye girince ülkenizi Avrupa'da herhangi bir ülkeye çevirince o ürünleri (FEV chopping) görebilirsiniz ama tabi sipariş geçemiyorsunuz TR'ye.

Son düzenleme:
TR'ye gönderimi kapattı çoğu satıcı, ondan göremiyorsunuz. Siteye girince ülkenizi Avrupa'da herhangi bir ülkeye çevirince o ürünleri (FEV chopping) görebilirsiniz ama tabi sipariş geçemiyorsunuz TR'ye.
Ft de dd diye geçen chopping kit var, o bu modele uygun olan değil galiba dimi :/

Yok, dD modeli bildiğin devler için üretilmiş bir tank. :) Aman diyeyim.
:) bulabildiğim fev v5 için wicks (sanırım uygun oringle 4.5 a uyacak), yftk sarı pc tank takımı (shenray yd sub two klonuna uyuyor denmiş) .. çok sıkı içim sevmiyorum, fev bf rda de ikili 1,2 afc ile keyifli kullanıyorum mtl vidası şimdilik önceliğim değil ama kısa cam tank bulabilsem sevinecektim .

:) bulabildiğim fev v5 için wicks (sanırım uygun oringle 4.5 a uyacak), yftk sarı pc tank takımı (shenray yd sub two klonuna uyuyor denmiş) .. çok sıkı içim sevmiyorum, fev bf rda de ikili 1,2 afc ile keyifli kullanıyorum mtl vidası şimdilik önceliğim değil ama kısa cam tank bulabilsem sevinecektim .
Elimde iki adet kısaltma kiti vardı, ilginç ama ikisini de aşağı yukarı 10 dakika önce sattım. Çok şanslısınız. :)

Geri