Evet doğru ürün. Kutudan çıkan vidalarla çok gevşek, haberiniz olsun. Orijinal MTL vidası almanız gerekebilir ya da elektrik kablo yüzüğü ile kendiniz daraltma yapabilirsiniz.
Orijinal tank da en küçük 1.2 vida ile geliyor. Alman buharcılar sanırım çok gevşek seviyor.YFTK klonlarini yurda sokmayı başardım ama kablo tutacağını ayarlayamadim
YFTK klonu üzerindeki 1.2 lik hava vidasiyla ciddi mana da havadar.
Fasttech de camlı kisaltma kiti satılmaması ve Pei bellcap olmaması yüzünden alacakların AliExpress üzerinden almasında fayda var.
Neyse ki sonra doğruyu bulup, camlı kısaltma kiti, 0.9-1.0 mm lik hava tüpleri yaptılar ekstra olarak.Orijinal tank da en küçük 1.2 vida ile geliyor. Alman buharcılar sanırım çok gevşek seviyor.
Karşılıklı daha ufak vidalar iyi olabilirdi evet. Ama işte bu vidaları ayrıca satmaları bizim gibiler için tedariği zorlaştırıyor. Şu an kimseden alamıyoruz mesela.Neyse ki sonra doğruyu bulup, camlı kısaltma kiti, 0.9-1.0 mm lik hava tüpleri yaptılar ekstra olarak.
Ama 0.6-0.7 lik karşılıklı 2 hava tüpü konulabilse çok daha iyi bir içimi olabilirdi. (şaksi fikrim)
Besleme filillerinin iç çapını bilmiyorum tahmini 1mm olması gerek ama boyu 7mm.Besleme fitili boyu ve iç delik çapını bilen varmıdır acaba ,veya evinde kumpası olup benim için ölçebilecek kimse
TeşekkürlerBesleme filillerinin iç çapını bilmiyorum tahmini 1mm olması gerek ama boyu 7mm.
Kısaltma kitini ae de gördüm lakin mtl kit linki verme şansınız varmı acabaNeyse ki sonra doğruyu bulup, camlı kısaltma kiti, 0.9-1.0 mm lik hava tüpleri yaptılar ekstra olarak.
Ama 0.6-0.7 lik karşılıklı 2 hava tüpü konulabilse çok daha iyi bir içimi olabilirdi. (şaksi fikrim)
Kısaltma kitini ae de gördüm lakin mtl kit linki verme şansınız varmı acaba
Üstad eksik ifade etmişim kendimi. Kısaltma kiti ve vidalar için orjinal sitesinden bahsetmiştim. 0.9-1.0 mm lik MTL vidalarinin klonlarini denk gelmedim hiç.Kısaltma kitini ae de gördüm lakin mtl kit linki verme şansınız varmı acaba
TR'ye gönderimi kapattı çoğu satıcı, ondan göremiyorsunuz. Siteye girince ülkenizi Avrupa'da herhangi bir ülkeye çevirince o ürünleri (FEV chopping) görebilirsiniz ama tabi sipariş geçemiyorsunuz TR'ye.4.5 için camlı kısaltma kitinin linkini paylaşabilirmisiniz acaba ? Benim sepetimde bekleyen satışa kapanmış
Ft de dd diye geçen chopping kit var, o bu modele uygun olan değil galiba dimi :/TR'ye gönderimi kapattı çoğu satıcı, ondan göremiyorsunuz. Siteye girince ülkenizi Avrupa'da herhangi bir ülkeye çevirince o ürünleri (FEV chopping) görebilirsiniz ama tabi sipariş geçemiyorsunuz TR'ye.
Yok, dD modeli bildiğin devler için üretilmiş bir tank. Aman diyeyim.Ft de dd diye geçen chopping kit var, o bu modele uygun olan değil galiba dimi :/
bulabildiğim fev v5 için wicks (sanırım uygun oringle 4.5 a uyacak), yftk sarı pc tank takımı (shenray yd sub two klonuna uyuyor denmiş) .. çok sıkı içim sevmiyorum, fev bf rda de ikili 1,2 afc ile keyifli kullanıyorum mtl vidası şimdilik önceliğim değil ama kısa cam tank bulabilsem sevinecektim .Yok, dD modeli bildiğin devler için üretilmiş bir tank. Aman diyeyim.
Elimde iki adet kısaltma kiti vardı, ilginç ama ikisini de aşağı yukarı 10 dakika önce sattım. Çok şanslısınız.bulabildiğim fev v5 için wicks (sanırım uygun oringle 4.5 a uyacak), yftk sarı pc tank takımı (shenray yd sub two klonuna uyuyor denmiş) .. çok sıkı içim sevmiyorum, fev bf rda de ikili 1,2 afc ile keyifli kullanıyorum mtl vidası şimdilik önceliğim değil ama kısa cam tank bulabilsem sevinecektim .