• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Düzenleme:
AE de ki satıcı ispanya ya kısaltma kiti ve kısaltma kiti yedek camlarını ücretsiz gönderiyormuş

Son düzenleme:
Bu kısmı kaçırmışım. Size tebrikler diyorum. Tek 1.2 ile bile aşırı gevşek geliyor bana. 0.9 ve 1.0 haricinde kullanamıyorum. Berserker Mini'yi de 0.8 ve 1.0 deliklerde kullanıyordum zaten.
Berserker mini de 1.4 ve 1.2 dönüşümlü kullanıyorum, 1 denedim çok sıkı geldi başlarda ama alışılabiiyor çabuk o yüzden döndüm hemen o sıkı içim yolundan :)

Son düzenleme:
Teli tutan civataların sıkıldığı, üstü dişi, alt kısmı erkek olan uzatma bölümü (screw post extension olarak geçer) geçen günlerde teli tutan civata ile beraber dönerek çıkmaya başlamıştı bende. Beraber sökülünce de birbirlerinden ayırmak zor oluyor, sonraki sökümde tekrar beraber dönerek çıkıyorlar. Bu durumda o alttaki parçanın dişlerinin etrafına ince dikiş ipi sararsanız sorunu aşarsınız. Bilginize. . .

Teli tutan civataların sıkıldığı, üstü dişi, alt kısmı erkek olan uzatma bölümü (screw post extension olarak geçer) geçen günlerde teli tutan civata ile beraber dönerek çıkmaya başlamıştı bende. Beraber sökülünce de birbirlerinden ayırmak zor oluyor, sonraki sökümde tekrar beraber dönerek çıkıyorlar. Bu durumda o alttaki parçanın dişlerinin etrafına ince dikiş ipi sararsanız sorunu aşarsınız. Bilginize. . .
Bendeki sorunlu fev’in eksi kutubu geldiğinden beri çıkıyordu üstad,vidayı biraz fazla sıktığım zaman kutup komple geliyordu vida ile birlikte,bu sorun ondan sebep olmuş olabilir mi? Geldiği zaman besleme fitilsiz denedim ato’yu çalışıyordu,sonra fitiller gelince taktım,ara ara görmemeye başladı,en son komple gitti ????

@Jag3R ,
No atomizer ile benim söylediğim farklı bir sorun. Deck tabanından ayrı, iki sıra oring'in olduğu kısımdan ayrı tutup çevirerek sökebilirsiniz (bu iki kısım da vidalı), Bobini sabitlediğimiz vidalardan da destek alabilirsiniz. Tamamen söktükten sonra temizlik yaparsanız düzelebilir, likit ile dolmuş olabilir taban. Hem açmışken görmüş olursunuz temassızlık yapabilecek ekipman olup olmadığını.

Selamun aleykum şuan yeni edindiğim no name clone ama beğendim ileriki zamanlarda ya ultron yada orjinal almayı düşünüyorum sizce bi fark olurmu içim konusunda ?20190727_164907-01.jpeg

Geri