• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Benzer bir durumla karşılaşanlar buradan da okuyabilir belki diye ekliyorum mesajları,
Flash bi türlü alışamadım. Çok besleme yapıyor her türlü yöntem denedim????Ekli dosyayı görüntüle 55447
dryburn de likiti fazla döküyor olabilirsiniz; fitiller pamukta iz yapacak kadar baskı yapmıyor olabilir; eğer bu iki yöntem de işe yaramazsa fitilleri pamuk yönüne hafif çapraz yapın... ben de atacaktım bir ara camdan sonra bunları yapınca düzeldi. david beyden yeni fitil alarak da çözebilirsiniz konuyu
Pamuğu vida üstünde kısa tutun hocam
Ben fitil kullanmıyorum daha doğrusu kullanmayı bile bilmiyorum lakin hiç böyle bir sorun oluşmadı nedense.
Problem dlc fitilinden büyük ihtimal ile yaklaşık olarak 3-4 adet clon fev kullandım kimisinde fazla besleme kimisinde beslememe problemleri oluyor idi. Şuan ytfk 4.5s+ kullanıyorum. Hatasız diyebilirim. Orjinalede sahibim ama henüz kullanmaya kıyamadım. Arasında bir fark görmedim açıkcası malzeme/yiv vs
Bende şuan orj. Kullanıyorum bi arkadaşımdan fitiller ile ilgili yorum duydum bazen delik çapları farklı olabiliyor diye. Fitil konusunda nasıl çözüm bulabilirim.
Temcotel david bey de vardi en son
Açıkcası pamuklamam çok iyi ama dryburn konusunda hiç dikkat etmemiştim.fitiller tam olarak iz yapıyor.
Fitil almadan nasıl çözebilirim. Elimde mesh olsa bi tık onunla darlatabilirm diye düşünmüştüm.
aslında demek istediğim pamuğunuza döktüğünüz likit fazla gelince üstüne üstüne emmeye çalışıyor likiti. siz çekerken içerideki basınçla daha çok likit geliyor tanktan. o zaman sorun oluyor ben artık pamuğun yarısını kuru bırakıyorum neredeyse. bu durumda da dlc fitildeki çentiği pamuk yoluna hizalarsanız iyi olur bence
Tmmdır her yolu denedim tek bunu denememiştim yani ilk defa duydum bunu da denicem. Bu arada fitillerin çentiklerinin hangi yöne bakması çok önemli mi?
dilerseniz bir önceki mesajda belirttiğim gibi daha az likitleyerek deneyin. son çare bakabilirsiniz fitile. resimlerdeki likit bence biraz fazla

Uzun herif
985d4f366b46f9e43d7cefc91dbe3a8d.jpg

Sent from my IN2010 using Tapatalk

Ben uzun zamandır SS mesh ile kullanıyorum 400lük. Besleme fitilleri de var ama az pamuklama tercih eden kullanıcılardanım. Mesh rulo tur sayısı ile besleme ayarı yapma şansı oluyor. Başta biraz uğraştırıyor ama ayarı yaptıktan sonra bir daha dokunmuyorsunuz. Mesh ruloları çok ender söküp temizliyorum. Çoğunlukla takılıyken sudan geçirip temizliyorum. 70-30, 60-40 ve 50-50 kullanıyorum VG ve PG'leri. Hazır sarılı 2.5mm çap mtl claptonlar hariç tüm egzotik, standart, tc telleri 2mm çap coil olarak kullanıyorum. Pamuk CB Prime. Hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ki 2 yıla yakın oldu aktif kullanmaya başlayalı. Fantazi sarımlarda da sıkıntı yaşamadım. Dual titanyum ya da dual 28ga ka/38ga Ni80 clapton ile de kullanıyorum ki aslında aromalı tüketim yaptığımda çoğunlukla dual mtl clapton sarıyorum.

Edit: Dual mtl clapton için şiddetle 9ml tankı tavsiye ederim :) Baya baya DL gibi buhar performansı, abartı düzeyde boğaz vurumu ve iyi düzeyde aroma performans oluyor.

Edit: 9ml tankın en büyük eksisi yanınızda taşıdığınızda bildiğiniz self-defense ekipmanı gibi duruyor olması :)
Hocam şu 9ml extension kiti bulamıyorum çıldıracağım pyrex veya ss halini Bi bulsak ah ahhh

IMG_20211108_100925.jpg

Genelde major kullanicisi idim halal kullanirim 8-9 ay oncesine kadar bir arkadas tavsiyesi ile ytfk klonu sahiendim daha sert geldi likitim 1pcs ile kullanıyorum kanalı memnunum hatta memnunlugum soyleki tüm bellcaplere 2 ser tane hava kanallarıni yedekleyerek bitirdim flasi kullanmaya devam ????

Geri