Servet33
Community
Üstad SXK clonu nereden aldınız, Özelden de yazabilirsiniz.SXK FEV'lerim geldi, diğer kolonlara göre ince işçilik çok daha iyi. Tabi kullanım açısından fark yok
Teşekkür ederim.
Üstad SXK clonu nereden aldınız, Özelden de yazabilirsiniz.SXK FEV'lerim geldi, diğer kolonlara göre ince işçilik çok daha iyi. Tabi kullanım açısından fark yok
FasttechÜstad SXK clonu nereden aldınız, Özelden de yazabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Ee... Yurtdışında akrabası tanıdığı olanlara geliyor Benim gibi garibanlar da fotolardan izler artık.Fasttech
Az kaldı, bir iki yıla ortaya Era çıkacak bu tip parçalarla. ????????gorunum hos olmus ????
Kanguruya geçince deck sökmek biraz zor olabiliyor klonlarla gelen düttürü oringler ile. 1x16 taktım, çok rahat ettim, keşke daha önce geçeymişim.SXK FEV'lerim geldi, diğer kolonlara göre ince işçilik çok daha iyi. Tabi kullanım açısından fark yok
Haha. O kadar garanticiyim ki aslında üçüncüyü yedek olsun diye almıştım. Arada dolabı açıp seviyorum geri yerine koyuyorum.Omer hoca olurda 3 sxk dan birinden vazgecmek gibi dusunceniz olursa 1 kilo fıstıklı baklavamı alıp, talip olurum haberiniz olsun @omeringen
Haha. O kadar garanticiyim ki aslında üçüncüyü yedek olsun diye almıştım. Arada dolabı açıp seviyorum geri yerine koyuyorum.
@TEMCo by DAVİD ile görüşün.Arkadaş bende dün aranıza katıldım. Ancak hava pinleri biraz genişti. Sizler nereden tedarik ediyorsunuz hava pinlerini. Hava pimi olsun likit damlatma pini vesaire alabileceğimiz bir site ya da şahıs var mı? Teşekkür ederim.
Hiçbir yerden bulamazsanız yedek parça için ÖM atabilirsiniz.Arkadaş bende dün aranıza katıldım. Ancak hava pinleri biraz genişti. Sizler nereden tedarik ediyorsunuz hava pinlerini. Hava pimi olsun likit damlatma pini vesaire alabileceğimiz bir site ya da şahıs var mı? Teşekkür ederim.
@omeringen hocam bnde fev bf1 var normal alt 510 vidası yok squank harici kullanmak için vidayı nasıl temin edebilirim bilginiz varmı?Hiçbir yerden bulamazsanız yedek parça için ÖM atabilirsiniz.
Hocam bulamazsanız en basit çözümü pine üstten kürdan takıp kesin iş görüyor. Yalnız iyice sıkıştırın, olmaz ama maazallah ciğere falan kaçar kulağımı çınlatmayın sonra. Ara ara değiştirmeyi de ihmal etmeyin.@omeringen hocam bnde fev bf1 var normal alt 510 vidası yok squank harici kullanmak için vidayı nasıl temin edebilirim bilginiz varmı?
???? ciğere kadar inmez galiba hocam ya inersede senin değil yine kendi kulağımı çınlatırım hatta bende de ne nefes varmış diye böbürlenirimHocam bulamazsanız en basit çözümü pine üstten kürdan takıp kesin iş görüyor. Yalnız iyice sıkıştırın, olmaz ama maazallah ciğere falan kaçar kulağımı çınlatmayın sonra. Ara ara değiştirmeyi de ihmal etmeyin.