• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Merhabalar hayırlı haftalar dilerim.Ytfknın flash 4.5s+ modelını 10 gun önce aldım kutudan cıkan en ufak hava pimini taktım ama boğaz vurmu aman aman değil. Boğaz vurumunu arttırmak için kaç (ga ) tel kaç sarım ve ohm da almam lazım lıkıtım 15 mg trıbecca smoke hunterın. Yorum ve önerileriniz için şimdiden çok çok teşekkür ederim.

sanırım çözdüm @omeringen beyfendı'nın paylastıgı dosyayı kagıt kalem alarak analız yaptım :) ((cok guzel bır paylasım olmus emeklerıne sağlık bu arada)) 28 Ga da 4 (0.68 ohm) tur aralıklı sarım yaptım coılımı kapalı hava kanalına dogru konumlandırdım. 3.7 v. da resmen boğazıma yumruk atıyor tabiri caizse :))) deneye deneye kesfedılecek bır olay bu işler...

sanırım çözdüm @omeringen beyfendı'nın paylastıgı dosyayı kagıt kalem alarak analız yaptım :) ((cok guzel bır paylasım olmus emeklerıne sağlık bu arada)) 28 Ga da 4 (0.68 ohm) tur aralıklı sarım yaptım coılımı kapalı hava kanalına dogru konumlandırdım. 3.7 v. da resmen boğazıma yumruk atıyor tabiri caizse :))) deneye deneye kesfedılecek bır olay bu işler...
Ben tur sayisini biraz daha fazla tutup hafif aralikli sarip coili ortaya konumlandiriyorum. Pamuguda vidalarin hemen bitiminden kesiyorum aroma ve bogaz vurumu net gayet iyi oluyor tavsiye ederim. Kullandigim tel 28 ga nife 80 tur sayisi ustten bakildiginda 7 tur. Kullandigim watt 14.

Ben tur sayisini biraz daha fazla tutup hafif aralikli sarip coili ortaya konumlandiriyorum. Pamuguda vidalarin hemen bitiminden kesiyorum aroma ve bogaz vurumu net gayet iyi oluyor tavsiye ederim. Kullandigim tel 28 ga nife 80 tur sayisi ustten bakildiginda 7 tur. Kullandigim watt 14.

Teşekkür ederim uygulayım bende o sekılde daha önceleri hep ortada konumlandırıyordum . Kaç ohm alıyorsunuz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

0.94 ohm alıyorum boyle benim icin gayet keyifli bende cok sarim denedim kendime gore en iyisi bu.

Ateslıde camel brown içiyordum 3 paket bazen 4 vurumu cok ağırdır 28 ga 3 tur 0.68 ohm da hava pımı kapalı tarafa konumlandırdım baya baya hıssettiriyor kendını özellikle 15 mg da . Ama sizin önerinizi de deniycem muhakak .. teşekkür ederim yorumladığınız İçin …

Ateslıde camel brown içiyordum 3 paket bazen 4 vurumu cok ağırdır 28 ga 3 tur 0.68 ohm da hava pımı kapalı tarafa konumlandırdım baya baya hıssettiriyor kendını özellikle 15 mg da . Ama sizin önerinizi de deniycem muhakak .. teşekkür ederim yorumladığınız İçin …

Nife 80 kanthala göre daha hızlı ısınır diye biliyorum.
Siz 6 tur sarıp denersiniz bunu daha düşük ohm istediğiniz için önerdim.
nife 80 daha sert bir içim sunabiliyorken daha çabuk ısındığı için , aroma yorumunu kanthala göre daha çok beğenen veya beğenmeyenler var.
Ağız tadı derya deniz deneyerek bulacağımız bir şey ve atomizerden atomizere bile sarım çok değişkenlik gösteriyor.
26 awg kanthal ile 6 tur 2 mm sarımı da denemenizi öneririm az aralıklı şekilde.
Bol buharlar

nife 80 kanthala göre daha hızlı ısınır
siz 6 tur sarıp denersiniz
nife 80 daha ser bir içim sunabiliyorken aroma yorumunu kanthala göre daha çok begenen veya beğenmeyenler var.Ağız tadı derya deniz deneyerek bulacağımız bir şey ve atomizerden atomizere bile sarım çok değişkenlik gösteriyor.
26 awg kanthal ile 6 tur 2 mm sarımınıda denemenizi öneririm az aralıklı şekilde.
Bol buharlar
Degerli yorumunuz cok tesekkur ederim .. Nife80 elımde yok ama temın edebılırım sanırım temco telde bulamadım Nif48 var gözüküyor temın edıp bıran önce denıycem

Merhabalar hayırlı haftalar dilerim.Ytfknın flash 4.5s+ modelını 10 gun önce aldım kutudan cıkan en ufak hava pimini taktım ama boğaz vurmu aman aman değil. Boğaz vurumunu arttırmak için kaç (ga ) tel kaç sarım ve ohm da almam lazım lıkıtım 15 mg trıbecca smoke hunterın. Yorum ve önerileriniz için şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Kutudan çıkanlarla MTL falan yapılmaz, ayrı MTL civatası edinmeli.

Degerli yorumunuz cok tesekkur ederim .. Nife80 elımde yok ama temın edebılırım sanırım temco telde bulamadım Nif48 var gözüküyor temın edıp bıran önce denıycem
Buharı soğuk verdiği için clapton falan bir çok fantaziye uygun atomizer
24 awg kanthalı 7 tur deneyince hoşuma gitmişti.
Elinizde varsa 24 awg bir deneyin
Normalde pek uygun bir tel değildir mtl içime 24 awg ama bu atomizer soğuk buhar verdiği için denemiştim ve hoşumada gitti

Buharı soğuk verdiği için clapton falan bir çok fantaziye uygun atomizer
24 awg kanthalı 7 tur deneyince hoşuma gitmişti.
Elinizde varsa 24 awg bir deneyin
Normalde pek uygun bir tel değildir mtl içime 24 awg ama bu atomizer soğuk buhar verdiği için denemiştim ve hoşumada gitti
şuan elimde 28 Ga kanthal a1 var

1.0 gayet güzel bence, denemeden bilmeniz zor tabi. Zaten ateşli sıkılığı 0.9~1.0 civarı bir şeydi denediğim zamanlarda :) Sayısal olarak hangisi ne sıklıkta rehberde tablo olarak var, işte budur dedirtmese de bir miktar fikir verebilir.
suan sanırım uzerındekı 1 mm olması lazım kutudan o cıktı olmadı bır tanede 1mm alıcam

Geri