• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Herkese selamlar ????????
Yakın zamanda elime Flash 17 kit şeklinde geçti
Ato Coolvape clonu şu anlık biraz fazla ısınıyor ????
Asıl sorum şu elinde fazladan 0.8-0,9 mm hava pimi olupta satmak isteyen var mı ?
Temco'da ne yazık ki kalmamış ????

Asıl sorum şu elinde fazladan 0.8-0,9 mm hava pimi olupta satmak isteyen var mı ?
Hocam 0.9 var bende de çok sıkı geliyor. 1 denemeyi düşünüyorum. Sizde 1 varsa takas yapabiliriz. Win Win.

vs(17) için civata satan görmedim daha hiç, v4.5 için arıyor olabilir misiniz ?

Tanıdık bi abimde flash vardı denediğim zaman beğenmemiştim dün tekrar başkasında bulup denedim almadığıma pişman oldum :( Umarım bir gün flashım olur...

Temiz orjinalini ariyorum lakin bulmak mesele etrafında satmak isteyen varsa bir öm uzakliktayim:)

Besleme fitil yönlerini gösteren foto eklendi. Denemeyen varsa da dudak kremi işini denesin mutlaka derim. Boş bir zamanda da fotoları yenilerim, tost makinası ile çekilmiş gibi bazıları.

Fev'li fantezilerde bugün
517bf22e5c3a3fff3b8df2b93494f5ae.jpg
1385ab9bb31698d0eada5c4a6d2ae7a2.jpg
65db9d0148d2adc849e4ddb6abf95b57.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzerinden yıllar geçmiş ama merak ettim besleme sorunu olmazmı bu sarımda

Yok besleme sorunu hiç olmadı ama ölümcül bir vurum oldu. Aromaya katkısı da yoktu hatırladığım kadarıyla.
Şimdi bakınca çok fazla tur atmışım gibi geliyor gözüme. Belki karşılıklı 5er tur daha verimli performans verebilir.

Geri