omeringen
Community
Piyasada bulamadıysanız yardımcı olayım ÖM atarsanız.Yftk flash 23 1mm hava pimi arıyorum ama bulamıyorum varmi gören duyan.
Piyasada bulamadıysanız yardımcı olayım ÖM atarsanız.Yftk flash 23 1mm hava pimi arıyorum ama bulamıyorum varmi gören duyan.
Attim hocamPiyasada bulamadıysanız yardımcı olayım ÖM atarsanız.
Üstad aydınlat beni. Vat iz tisArşivde bulunmasa da olurdu aslında (ru/jp insta), ????
Ekli dosyayı görüntüle 57896
Ekli dosyayı görüntüle 57897
????
FeV VS’nin çirkinliğini örtmek için daha çirkin yapmışlar. ???? Şaka bir yana, FeV Vs aksesuarıymış. ????Üstad aydınlat beni. Vat iz tis
Dambıl gibi olmuş ???? ne yani şimdi ince uzun sevmiyorum kalınlaştıralım biraz v4.5S'e benzesin mi demiş bu abla anlamadım ki aşırı gereksiz gibi geldi.FeV VS’nin çirkinliğini örtmek için daha çirkin yapmışlar. ???? Şaka bir yana, FeV Vs aksesuarıymış. ????
Ve tüm bu çabalara rağmen o lanet knurling, yine, ben buradayım diye bağırıyor. ????Dambıl gibi olmuş ???? ne yani şimdi ince uzun sevmiyorum kalınlaştıralım biraz v4.5S'e benzesin mi demiş bu abla anlamadım ki aşırı gereksiz gibi geldi.
Bu tank bildiğin insanlık ayıbı. Bilmeyenler yutuptan bakıversin.FeV dD 2015/6
Salgın öncesinde arada uğradığım vapeshop çalışanında vardı bundan —farklı cidden. ???? Yeniden üretseler yok satar bence. ????Bu tank bildiğin insanlık ayıbı. Bilmeyenler yutuptan bakıversin.
Geçmiş zamanda bunun kısaltma kitini yanlışlık ile sipariş vermiştim. Ozamanlar sizin bilgilendirme postunuda okumadık tabiBu tank bildiğin insanlık ayıbı. Bilmeyenler yutuptan bakıversin.
Hocam çok ufak olarak etkileri var, kısa olanlar 2ml aroma, buhar sıcaklığı artar vurum biraz azalır. 3,5ml olanı 4,5s+ ile aynı 5-6ml olanları 4.5 ile aynıbellcaplar hakkında merak ettiğim ama bulamadığım birşey var farklı boylarda ve çeşitlerde bellcaplar mevcut bunlar buharın sıcaklığına aromaya vuruma etken noktaları varmıdır ona göre seçim yapıp satın almak istiyorum
Teşekkür ediyorum o zaman 3.5 ml olanları alacağızHocam çok ufak olarak etkileri var, kısa olanlar 2ml aroma, buhar sıcaklığı artar vurum biraz azalır. 3,5ml olanı 4,5s+ ile aynı 5-6ml olanları 4.5 ile aynı
Arşivde bulunmasa da olurdu aslında (ru/jp insta), ????
Ekli dosyayı görüntüle 57896
Ekli dosyayı görüntüle 57897
????