Kanthal
Council
Titanyum hakkında bilgim yok maalesef. ???????? Vidalarından pas akabilir ama. ????????Orijinalmi acaba
Titanyum hakkında bilgim yok maalesef. ???????? Vidalarından pas akabilir ama. ????????Orijinalmi acaba
Titanyum hakkında bilgim yok maalesef. ???????? Vidalarından pas akabilir ama. ????????
En makulu müşteri hizmetlerine sormak bence. ???? 2F’ten ve FT’den hızlı cevap geliyor genelde.Valla ben ciddi sordum fiyatı uygun fazla uygun geldi açıkçası
Yok orijinal değil de işte titanium olması beraberinde hafiflik de getiriyor.Valla ben ciddi sordum fiyatı uygun fazla uygun geldi açıkçası
Klonlayanın kim olduğu hiçbir yerde yazmıyor.En makulu müşteri hizmetlerine sormak bence. ???? 2F’ten ve FT’den hızlı cevap geliyor genelde.
Tahmin şansım olsa 5Avape (veya belki YFTK) derdim. ???? Bu konuda 2F net cevap verir bence. ????Klonlayanın kim olduğu hiçbir yerde yazmıyor.
Style, diyor hocam , Orjinal deil.Orijinalmi acaba
Dışarıya kadar iniyorsa oringleri yenilemekte fayda var hocam. Oringlerden kaçak olduğunu gösterir.Merhaba, ne yaparsam yapayım terlemenin önüne geçemiyorum. Deck ve tankın birleştiği yerin orası çentik ve etrafı hep terleme yapıyor.
bir taraf kapalı, bir taraf 0.8 içiyorum, çok sıkıdır diye düşündüm ama havadar yapmama rağmen aynı. Beslemesi fazla da değil, bu durumda sadece deckteki oringleri değiştirmem yeterli olur mu?
Yarın ilk işim deneyeceğim teşekkür ederim umarım çözülür, bir de aklıma besleme fitilleri takılıyor ama deckte bişey yokDışarıya kadar iniyorsa oringleri yenilemekte fayda var hocam. Oringlerden kaçak olduğunu gösterir.
Ofis arkadaşları doğum günü hediyesi olarak almışlar dayıya. Şöyle bir iş bulamadık, bizdekiler adamın donunu çeker alır anlamazsınız.
O da 50 dakikalık video hediye etmiş bizlere. ????????Ofis arkadaşları doğum günü hediyesi olarak almışlar dayıya. Şöyle bir iş bulamadık, bizdekiler adamın donunu çeker alır anlamazsınız.
Şahtı oldu şahbaz ????????Bu kadar plastik bir halde daha önce görmemiştim. Arşivde bulunsun (ru),
Ekli dosyayı görüntüle 60240
Bu dayının diğer incelemeleri oldukça iyi tavsiye ederim. Dil olmasa bile anlattıkları oldukça anlaşılır görselde de güzel açıklamaları var.O da 50 dakikalık video hediye etmiş bizlere. ????????