Kanthal
Council
Ali solmaz daha stabil bir yol olabilir ????????ali amcadan sipariş etmemek için zor duruyorum. gümrük meselesi korkutması direkt yapıştıracağım da işte.
ali solmaz'a nasıl ulaşabiliriz peki hocam? (eğer kinaye yaptıysanız cahilliğimden anlayamadım)Ali solmaz daha stabil bir yol olabilir ????????
Yok hocam ciddiyim yftk fev 970 lira. Telegram hesabı @as07vapeali solmaz'a nasıl ulaşabiliriz peki hocam? (eğer kinaye yaptıysanız cahilliğimden anlayamadım)
eyvallah hocam. makbule geçti.Yok hocam ciddiyim yftk fev 970 lira. Telegram hesabı @as07vape
Sarı Sayfalar başlığına girer mi?Yok hocam ciddiyim yftk fev 970 lira. Telegram hesabı @as07vape
Telegram konusunda eklenmeli mi kısmına çok emin olamadığım için yazmadım ama antalyada elden ürün aldığım, kargolarında sorun olmayan, bu güne kadar sorun yaşadığına denk gelmediğim biri. Kendi ürünlerini kendi çekiyor bildiğim kadarıyla. Facebookta da aktifSarı Sayfalar başlığına girer mi?
@Koba ’ya danışılıp eklenebilir belki. ???? Telegram kullanmayanlar için buraya üye olması da fena olmaz bence.Telegram konusunda eklenmeli mi kısmına çok emin olamadığım için yazmadım ama antalyada elden ürün aldığım, kargolarında sorun olmayan, bu güne kadar sorun yaşadığına denk gelmediğim biri. Kendi ürünlerini kendi çekiyor bildiğim kadarıyla. Facebookta da aktif
Teşekkürler! ????aynen üye olması yeterli, üye olsun ekleyelim iletişim bilgilerini. maksat kullanıcı sıkıntısız ürüne ulaşsın.
Yok hocam ciddiyim yftk fev 970 lira. Telegram hesabı @as07vape
Üye olduktan sonra nasıl bir yol izlemesi gerekir? ileteyim kendisineaynen üye olması yeterli, üye olsun ekleyelim iletişim bilgilerini. maksat kullanıcı sıkıntısız ürüne ulaşsın.
Üye olduktan sonra nasıl bir yol izlemesi gerekir? ileteyim kendisine