• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

ali amcadan sipariş etmemek için zor duruyorum. gümrük meselesi korkutması direkt yapıştıracağım da işte.

Sarı Sayfalar başlığına girer mi?
Telegram konusunda eklenmeli mi kısmına çok emin olamadığım için yazmadım ama antalyada elden ürün aldığım, kargolarında sorun olmayan, bu güne kadar sorun yaşadığına denk gelmediğim biri. Kendi ürünlerini kendi çekiyor bildiğim kadarıyla. Facebookta da aktif

• Beğendim
Tepkiler: vez
Telegram konusunda eklenmeli mi kısmına çok emin olamadığım için yazmadım ama antalyada elden ürün aldığım, kargolarında sorun olmayan, bu güne kadar sorun yaşadığına denk gelmediğim biri. Kendi ürünlerini kendi çekiyor bildiğim kadarıyla. Facebookta da aktif
@Koba ’ya danışılıp eklenebilir belki. ????‍♂️ Telegram kullanmayanlar için buraya üye olması da fena olmaz bence.

bizde tedarikçilik olayı bambaşka bir boyuta evrilmiş durumda. tedarikçilik katkısı vs. yok, zaten adet yerini bulsun, her önüne gelen gelmesin diye şudur, budur diyorduk. onu bile beceremiyorduk:D ha öne çıkayım, destek olayım derse, reklam verir, banner verir geçer. onu da yapmam diyorsa,kendi bilir. nasıl üyenin forumuysa burası, nasıl üyeye abidik gubidik şartlar sunmuyorsa, artık adam gibi üyeye hizmet edenede kapımız açık. ha kötü çıkarmış, ha şu olurmuş, ha bu olurmuş. aramızdan uzaklaştırırız olur biter. olay budur.

Geri