GaziHazar
Admin
olmaz ???? fevim biriciğim benimdaha fazla ???? a batmadan yolla gelsin kurtulsun garip
olmaz ???? fevim biriciğim benimdaha fazla ???? a batmadan yolla gelsin kurtulsun garip
derdim fev kullanmak değil senden kurtarmaksana yenisini alarım ben
ben fev ???? 'umlamutluyum orcik alcam ????derdim fev kullanmak değil senden kurtarmak
karışmasın lüdven
İlkel, teknolojiden yoksun. Tankı parçalarına ayırmak için 25 kuruş kullanmanız gerekiyor. Deckte tel için herhangi bir kılavuz duvar bulunmuyor. Bu nedenle teli kutup etrafında tur attırmak gerekiyor. Vidaları sıktıkça bacak boyları da değişiyor tabii. Likit besleme kontrolü iki adet sabit olmayan ve sabit olmadığı için yer yer likit birikme ve az besleme gibi sorunlara yol açan fitil ile sağlanıyor. Besleme kontrolü için yanma odasını çıkarıp içeriye sivri bir şey sokmak gerekiyor. Hava akışı yanma odasınının yan tarafındaki pinlerle sağlanıyor fakat kutu iceriğindeki pinler yok denecek kadar az. İlkelliğin verdiği ağırlık atomizeri elinize aldığınız an hissediliyor. Kısacası ???? ????fev, vurumun ve soğuk buharın kısaltması. bu ikisini arayanlar için biçilmiş kaftan. telleme, pamuklama kolaylığı ile gönlüme taht kurdu. müko
era fanboy seni de göreceğiz.İlkel, teknolojiden yoksun. Tankı parçalarına ayırmak için 25 kuruş kullanmanız gerekiyor. Deckte tel için herhangi bir kılavuz duvar bulunmuyor. Bu nedenle teli kutup etrafında tur attırmak gerekiyor. Vidaları sıktıkça bacak boyları da değişiyor tabii. Likit besleme kontrolü iki adet sabit olmayan ve sabit olmadığı için yer yer likit birikme ve az besleme gibi sorunlara yol açan fitil ile sağlanıyor. Besleme kontrolü için yanma odasını çıkarıp içeriye sivri bir şey sokmak gerekiyor. Hava akışı yanma odasınının yan tarafındaki pinlerle sağlanıyor fakat kutu iceriğindeki pinler yok denecek kadar az. İlkelliğin verdiği ağırlık atomizeri elinize aldığınız an hissediliyor. Kısacası ???? ????
+ yönleri ise,
vurum ve soğuk buhar????
bir ato daha ne yapsın. kurulumu da kolay.vurum ve soğuk buhar????
İlkellik basitlik değildir. Farz edelim ki öyle, neden basitliğin kralı olan Nokia 3310 değil de 16 milyon renk gösterme kapasitesi olan karmaşık devrelerden oluşan telefonu elinde gezdiriyorsun????bence en iyi teknoloji basit olandır.
Bu kutuplarda kılavuz olmadığı için değil, fevin büyük yanma odası sayesinde oluyor. Kutuplarda kılavuz olursa (era pro gibi) teli kutuplara sıkıştırırken aman telim pıtladı, araya kaçtı derdi olmaz. Kılavuz olması basitliktir.teli kişi kullanım zevkine göre konumlandırabiliyor bu sayede
bunu iltifat kabul ediyorum????era fanboy
cümleyi uzun yazmasam da anlaşılır diye umuyordum ama olmamış. şimdi şöyle anlatayım eğer 3310 basitliğinde bir cihaz son kullandığımız cihazlardaki imkanları bize sunsaydı emin olun 3310 kullanırdı herkes. ama era ve fev arasında ben böyle bir fark olduğunu düşünmüyorum. tabii ki kullanmadan bilemem.İlkellik basitlik değildir.
kılavuz basitliktir evet ama sizi kısıtlar. kılavuz olmaması tercihimdir. ayrıca fev bence kurulumu çok kolay bir atomizer. era fanboyluğu yapmayalım. işimize bakalım. icraat yapalım.Kutuplarda kılavuz olursa (era pro gibi) teli kutuplara sıkıştırırken aman telim pıtladı, araya kaçtı derdi olmaz. Kılavuz olması basitliktir.
Islık sesi konusunda hemfikirim. Evet sadece bir pamuklama pozisyonu var, zorlasak belki pamuğu iki kat yapabiliriz. Bu kısıtlama bence demek oluyor ki, böylesine kusursuz bir atomizerin sarımı da kusursuz olmalıdır hatayı kabul etmez.ancak era pro kıytaslamasında gözden kaçan bir noktayı belirteyim:
era proda sarımınızda pamuklama daha önemli yoksa akıtma sorunu kaçınılmaz.
era pro daha kısıtlı; kullanıcıya çok bir hamle alanı bırakmıyor.
vurum almak için alt hava yüzüğünden de bir kaç delik açmalısınız ama ilk iki delikte ıslık sesi baya var.
fev ise size daha çok opsiyon sunuyor. tel sarımı bana göre bile oldukça basit. vida etrafında dön jige sar vidayı sık.
nesi onemliera proda sarımınızda pamuklama daha önemli yoksa akıtma sorunu kaçınılmaz.
bu bence stabilite icin sart.era pro daha kısıtlı; kullanıcıya çok bir hamle alanı bırakmıyor.
ben cift yan vidalarla gayet memnunum. vurum icin illa ki alt tarafi kullanmak sart degil. tek yan pin kullaniminda da vurum artiyor.vurum almak için alt hava yüzüğünden de bir kaç delik açmalısınız ama ilk iki delikte ıslık sesi baya var.
daha kullanmadan hem deera fanboyluğu yapmayalım.
Kılavuzdan kastın ne olduğunu hala anlamadığınızı düşünüyorum fevboy hocam. Hani biz feve tel sarmak için ekstra çaba harcayıp teli vidanın etrafına doluyoruz ya, heh işte erada onu yapmıyoruz. Çünkü canım auguse oraya bir duvar koymuş, teli vidanın altında tutuyor. Ayrıca 4 adet vida var deckte, teli konumlandırmada kısıtlı olsa da bacak konumlarını istediğimiz pozisyonda ayarlayabiliyoruz.kılavuz basitliktir evet ama sizi kısıtlar.
Hocam boşuna anlatmaa bu arkadaşlar fevin ilkel büyüsüne kapılmışlar, bizi dinlemezler.nesi onemli
pamuk olugu ayni zamanda jig klavuzu. yatir oraya bobini jig ile birlikte vidalari sikistir. gecir pamugu olugun bittigi yerden kes, tamamdir. hepsi bu.
asil fev dikkatli pamuklama istiyor.
bu bence stabilite icin sart.
fev gibi bol opsiyonlu konumlama yapan baska bir ato gelmiyor aklima. ancak asagi yukari maksimum 3mm hareket alani var GTA tarzinda.
bu deneyimli kullanicilar icin avantaj olabilir ama genele hitabi yok. sayfalarca konum ve bobin konulari konusuldu orta yol bulunabilmesi adina.
ben cift yan vidalarla gayet memnunum. vurum icin illa ki alt tarafi kullanmak sart degil. tek yan pin kullaniminda da vurum artiyor.
ayrica 3 yonlu hava akisi saglayabilen ato cok az. bu bence buyuk bir +
daha kullanmadan hem de
Eracılık forumda, yazı üstünde olmaz. Eracı olunmaz, doğulur...zayfungiller bitti simdi de fev ve eracilar olarak mi bolunelim
hocam en azından ben denedim fevi yorum yapıyorum ????fevboy hocam.
işte buna katılıyorum, ben de fevi denedim. Denediğim için erayı daha çok sevdim????hocam en azından ben denedim fevi yorum yapıyorum ????
AUGUSE ERA MTL RTAfev killer
era pro bana fev kadar hitap etmedi