• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

era pro bana fev kadar hitap etmedi.
Her malın alıcısı vardır. Auguse bu mükemmelliği tasarlarken, FeV gibi çizgisi belli olmayan, her tarafa tel sarabileceğiniz bir atomizer çizmedi. Biliyordu ki bu ürünün kullanıcıları vizyon sahibi ve ağzının tadını bilen insanlardı. O yüzden kendine net ve tek bir çizgi belirledi. Hitap edeceği kitle de net şekilde kaliteli içicilerdir????

Her malın alıcısı vardır. Auguse bu mükemmelliği tasarlarken, FeV gibi çizgisi belli olmayan, her tarafa tel sarabileceğiniz bir atomizer çizmedi. Biliyordu ki bu ürünün kullanıcıları vizyon sahibi ve ağzının tadını bilen insanlardı. O yüzden kendine net ve tek bir çizgi belirledi. Hitap edeceği kitle de net şekilde kaliteli içicilerdir????
net çizgisi olan atomizer kullanacak olsam gus, kayfun, taifun kullanırdım. ????

yok renkten gitmedi. hele bir de "tam tribeca atosu" diyen bir güruh vardı ki onlar yüzünden bir sürü tribeca denedim atomizerde
İşte hata burada, ben sırf era pro gelir belki diye özel reçete hazırlayıp aroma mixliyorum. Vay efendim o tribeca atosu, bu nbase atosu diyenler ya fevci ya kayfuncu. Çok da damak zevki şeysine şaapmamak lazım ????

İki farklı coolvape klonunun, ikisinin de beslemesi farklı. Arkadaşın fev v4.5s+’da 15-16 Watt’ta içiyorken problem yok, kendim 14 watt’ta içince bi süre sonra dry hite dönüyorum artık boş hava çekerek likit beslemesi yapmaktan yoruldum.

ortalama aynı pamuklar Ve kurulumları yaptık sizce problem ne olabilir? Dlc fitillerini çıkarıp temizleyip tekrardan taksam bişey değişir mi

İki farklı coolvape klonunun, ikisinin de beslemesi farklı. Arkadaşın fev v4.5s+’da 15-16 Watt’ta içiyorken problem yok, kendim 14 watt’ta içince bi süre sonra dry hite dönüyorum artık boş hava çekerek likit beslemesi yapmaktan yoruldum.

ortalama aynı pamuklar Ve kurulumları yaptık sizce problem ne olabilir? Dlc fitillerini çıkarıp temizleyip tekrardan taksam bişey değişir mi
DLC fitilleri kontrol edip her ikisinde de aynı konumda olduklarına bakabilirsiniz. Yada DLC fitilleri değiştirip deneyin , sorunun onlardan mı değil mi olduğu ortaya çıkar.

Bazen ben de yaşıyorum bunu, pamuklar beyaza dönüyor artık. Fitilleri çok bastırınca besleme yapmıyor onu anladım. Fitiller çok ezmesin pamuğu, temas etsin yeterli.

Geri