azash
Council
Abi alternatif site işe yaradı mı? Yaradı ise bir OM kadar uzağım.
Abi alternatif site işe yaradı mı? Yaradı ise bir OM kadar uzağım.
Güle güle buharla.
güle güle kullan üstad...
Atom yok dedin, çifter çifter geldiler üstat ????
Valla 3 eylülde verdiğim sipariş bu gün geldi.lakin adamlar gümrük konusunda hiç bir sorumluluğa girmiyorlar.yani para iadesi ile ilgili bir taahütleri yok.Abi alternatif site işe yaradı mı? Yaradı ise bir OM kadar uzağım.
Teşekkürler.atom yok dedin, çifter çifter geldiler üstat
Atom yok dedin, çifter çifter geldiler üstat ????
Sağlıkla Afiyetle pufla ????
No Pain No GainTeşekkürler.
Hiç sorma kardeşim ,bundan umudum yoktu hiç., karanlığa kurşun atmıştım.
Sağ olasın kardeşim ,bir deneyelim dedim ,sonuçta ,forum ahalimizin kullanımına sunulacak.
Abi eğer memnun kalmaz , beğenmezseniz bununla değiştirip tokuşturabiliriz/miyiz [emoji3]Ekli dosyayı görüntüle 55438
Değil maalesef 1.5 ???? ilk sahibi 1 tank kullanıp bana verdi bende yarım tank kullandımSifir mi?
Bu aşamada bu iş biraz zor gibi kardeşim ,daha bu gün elime geçti ve daha önce bir iki puf dışında hiç Fev kullanmadım ,üzgünüm.Abi eğer memnun kalmaz , beğenmezseniz bununla değiştirip tokuşturabiliriz/miyiz ????Ekli dosyayı görüntüle 55438
yılbaşını biraz daha öteye taşımış olabilir misin üstad?
En sona kalacak gibi diyelimyılbaşını biraz daha öteye taşımış olabilir misin üstad?
???? @Namca abi en son şaka yaptım diyecek galibayılbaşını biraz daha öteye taşımış olabilir misin üstad?
yerini doldurabileceksen bırak üstat. dolduramayacaksan salla gitsin böyle devam et. stres yaşamaBelki bırakmamaya .değer birşeyler çıkar mı umudu..????