GaziHazar
Admin
Demek ki benim fevdeki sorunum tek hava girisi kullanmak ????2*0.8 şeklinde.
Tek hava girişi sevmiyorum Fev de
Demek ki benim fevdeki sorunum tek hava girisi kullanmak ????2*0.8 şeklinde.
Tek hava girişi sevmiyorum Fev de
Ben 0.8 tek kullanıyorum baya da hoşuma gidiyor beni bu illete alıştıran @BigEagle abime de buradan selam söylemek istiyorum ????Demek ki benim fevdeki sorunum tek hava girisi kullanmak ????
Ben 0.8 tek kullanıyorum baya da hoşuma gidiyor beni bu illete alıştıran @BigEagle abime de buradan selam söylemek istiyorum ????
18 lik sek le pek güzel hocam ya ????Ustad tek 0,8 de ato boguluyor bana buhar gelmiyor o da cok sıkı [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
6 lık sek iyi üstad bana 18 lik nedir☢☣????????????18 lik sek le pek güzel hocam ya ????
???? bu melete başlayalı 6 yıl oldu ilk zamanlar DL de 6mg kesiyordu gibi MTL ci oldum 6-9-12 derken yanında ateşli de tüketiyordun taki @BigEagle abim 15mg lik likit hediye etti onunla mutlu mesuttuk taki 18 lik sek deneyene kadar. Denedim ve işte bu dedim o bana ben ona hasretmişiz ve kavuştuk şimdilerde mutlu mesut geçinip gidiyoruz ????6 lık sek iyi üstad bana 18 lik nedir☢☣????????????
Altın oran noktası bulduktan sonra daha zevkli oluyor mtl, 15 denedim az geldi 18 çok geldi 18 ile 15 1e1 karıştırdım 16.5 oldu misss oldu 2 seneyi geçti 16.5 la yola devam.???? bu melete başlayalı 6 yıl oldu ilk zamanlar DL de 6mg kesiyordu gibi MTL ci oldum 6-9-12 derken yanında ateşli de tüketiyordun taki @BigEagle abim 15mg lik likit hediye etti onunla mutlu mesuttuk taki 18 lik sek deneyene kadar. Denedim ve işte bu dedim o bana ben ona hasretmişiz ve kavuştuk şimdilerde mutlu mesut geçinip gidiyoruz ????
Abi ben günde 3 pkt sigara içiyordum zaten 18 lik bana iyi geldi ne öksürüğüm kaldı ne daralmamAltın oran noktası bulduktan sonra daha zevkli oluyor mtl, 15 denedim az geldi 18 çok geldi 18 ile 15 1e1 karıştırdım 16.5 oldu misss oldu 2 seneyi geçti 16.5 la yola devam.
Normalde kac mm hava tüpü ile kullaniyordun hocamflash çift 0,8 pin ile çok güzel oldu (şimdilik) bu aklı verenlere teşekkür ederim ????
tek 1,0 dı hocam bi taraf körNormalde kac mm hava tüpü ile kullaniyordun hocam
Benim ki gümrüğe girdi .geçerse.Aksesuar seçenekleri için arşivde bulunsun,
Selam söyle ehtiyara az işimizi görmedi ????????Gümrük demeyin bana????
iyice ihtiyarladı Merlin, işleri çözemeyince yollarımızı ayırdık ve emekli oldu ????