• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Ben de 66 ile prafa yi ogrenememistim ustad. Zaten yeni nesil bilmiyor bu oyunlari. Bric bile oynayabilen cok az
66 yı rahmetli babam öğretmişti.
Ama ölene kadar hiç yenemedim.
Bu 20 aha bu da 40, burada da 6 var bitti derdi.
Yıllarca benim arada bir 20 mim oldu. Ama hiç 40 im olmadı...
Bir de çok pis Dama oynardı rahmetli...
Neyse konuyu kirletmeden,
Flash nbase iciminde tekli hava girişi ile, tütünde de ikili hava girişi ile iyidir diye bitireyim. :)

66 yı rahmetli babam öğretmişti.
Ama ölene kadar hiç yenemedim.
Bu 20 aha bu da 40, burada da 6 var bitti derdi.
Yıllarca benim arada bir 20 mim oldu. Ama hiç 40 im olmadı...
Bir de çok pis Dama oynardı rahmetli...
Neyse konuyu kirletmeden,
Flash nbase iciminde tekli hava girişi ile, tütünde de ikili hava girişi ile iyidir diye bitireyim. :)

Allah gani gani rahmet eylesin. Bana da rahmetli dedem ogretmeye calismisti.

Konuyu yine dagitan ben oldum azicik [emoji1787]

Ben sek ictigim icin keyifli geldi bana. Soguk buhar tam istedigim gibi amma ben gibi dlci adama en kucuk pin nasil havadar geldi anlatamadigim gibi anlayamiyorum da.

David beyden 0,8 ve 1,0 pin siparis ettim daha keyifli olacaktir. 0,9 kalmamis gelince ondan da alicam.

Allah gani gani rahmet eylesin. Bana da rahmetli dedem ogretmeye calismisti.

Konuyu yine dagitan ben oldum azicik [emoji1787]

Ben sek ictigim icin keyifli geldi bana. Soguk buhar tam istedigim gibi amma ben gibi dlci adama en kucuk pin nasil havadar geldi anlatamadigim gibi anlayamiyorum da.

David beyden 0,8 ve 1,0 pin siparis ettim daha keyifli olacaktir. 0,9 kalmamis gelince ondan da alicam.
0.9 tek kullanımda aşırı sıkı. Vakum etkisinden ağzıma likit gelmişti(YFTK klonu kısaltma kitli 4.5 için)
1.0 tek li kullanımda tatminkar.
0.8*2 şeklinde de aroma içerikli likitlerde kullaniyorum.
Hepsi ışıklar içerisinde huzurla yatsınlar.

0.9 tek kullanımda aşırı sıkı. Vakum etkisinden ağzıma likit gelmişti(YFTK klonu kısaltma kitli 4.5 için)
1.0 tek li kullanımda tatminkar.
0.8*2 şeklinde de aroma içerikli likitlerde kullaniyorum.
Hepsi ışıklar içerisinde huzurla yatsınlar.

Deniycem ustad tekte bakalim. Ulton en kucuk sanirim 1,2 imis emin degilim ama

Pinlerim geldi. yorum olarak; 0,9 u da denemek istiyorum tabii, 1,0 iyi oldu. 0,8 baya siki ama o da hosuma gitti tam mtl oldu boyle avurt cokerten cinsten. Yalniz nasil becerdim bilmiyorum bellcap tankina buhar girdi 0,8 de????????????

Bence 0,9 tek tam benlik olacak

Son düzenleme:
Pinlerim geldi. yorum olarak; 0,9 u da denemek istiyorum tabii, 1,0 iyi oldu. 0,8 baya siki ama o da hosuma gitti tam mtl oldu boyle avurt cokerten cinsten. Yalniz nasil becerdim bilmiyorum bellcap tankina buhar girdi 0,8 de????????????

Bence 0,9 tek tam benlik olacak
2*0,8 en ideali aroma ve buhar zirvede ama ben artık eskisi gibi sıkı içim sevmediğim için 1.2 / 1 şeklinde kullanıyorum

sizde dayama yada kertik var mı hemşo ?
yanlız flash konusunda biz neler konuşuyoruz :)

:))) yok papazkacti, dostkazigi, 51, kapti kacti, pist, bloflu pisti, king, batak, pis yedili gibi kagit oyunlari
Tavla, esli tavla, hapis, hep yek gibi tavla oyunlari falan var.

Moderator oldugun icin mesajlari goygoya tasi istersen ordan devam edelim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ulton klon flashta fokurdama (likit birikmesinden dolayi) bacadan likit gelmesi sorunu neden olabilir? Tum oringleri degistirdim ama duzelmedi.

Aşırı besleme.
Daha bol pamuk kullan. Gerekirse uzun tutup deck zeminine değdir. Bobin içini de daha sıkı kullan. Besleme fitil tırnakları pamuk yönüne değil dikey konumlandır.
Bir de ilk mesajı okursan ve PDF i kontrol edersen üstesinden gelirsin.

Aşırı besleme.
Daha bol pamuk kullan. Gerekirse uzun tutup deck zeminine değdir. Bobin içini de daha sıkı kullan. Besleme fitil tırnakları pamuk yönüne değil dikey konumlandır.
Bir de ilk mesajı okursan ve PDF i kontrol edersen üstesinden gelirsin.
bakatım üstad... sanırım çift kat pamuk yöntemi uygulamam gerekecek... bir de onu deneyeyim... 1lik pin kullanıyorum çünkü....

Şu tarz bir pamuklama derdinizi giderecektir diye düşünüyorum. Tabi bu durumda dry hit yiyebilirsiniz o nedenle fitilleri pamuk ile paralel yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 54759Ekli dosyayı görüntüle 54760Ekli dosyayı görüntüle 54761

Tesekkur ederim ustad. Zahmet etmissiniz.

Bu sekilde bir pamukla yapmistim bir kac gun once keyifliydi ama siki oldu icim biraz. Sonra yine yaptim daha kalin olmus coil disindaki uclar daha bir siki oldu. Dryhit yemedim ama cok kuru bir buhar oldu. Eski sarima geri dondum. Bu sefer pamugu hic tiftiklemedim ve az likit surdum ilk islakligi saglamasi icin. Keyifli oldu. Gerci bu sefer de turu 1 eksiltmisim coilin. Kucucuk bir degisiklik; 0,10 luk ohm eksigi, icim karakterini bastan asagi degistiriyor.

Geri