Kanthal
Council
SXK, FeV için bir deck çıkardı diye biliyorum.şimdi ben konuyu tam olarak anlamadım fev yeni bir deck ya da farklı bir model mi çıkardı?
SXK, FeV için bir deck çıkardı diye biliyorum.şimdi ben konuyu tam olarak anlamadım fev yeni bir deck ya da farklı bir model mi çıkardı?
Hayır. Klon firmalarının uydurmasyon ürünleri.şimdi ben konuyu tam olarak anlamadım fev yeni bir deck ya da farklı bir model mi çıkardı?
Denemedim ama onun tam karşılığı olan ürün de mevcut, tabana oturuyor. Bu tarz ürünler bana göre tankı karakterinden çok çıkartıyor.
Bilgisini , fikrini paylaşacaklara teşekkür ederim
Fazla beslemesen bahsediyorsanız fitili yarım milim aşağı itebilirsinizSevgili arkadaşlar selamlar. Flash kullanıcısıyım yaz aylarında besleme sıkıntısı yaşayan oldu mu ? Likit 70 e 30 kullanıyorum.
tam tersi beslemiyorFazla beslemesen bahsediyorsanız fitili yarım milim aşağı itebilirsiniz
Fitil çektiklerini pamuk liflerinin yönüne doğru çeviriniz. Çift kat pamuklama yapıyorsanız da tek kata dönün.tam tersi beslemiyor
hepsini yaptım. Yazın bu sıkıntıyı yaşıyorumFitil çektiklerini pamuk liflerinin yönüne doğru çeviriniz. Çift kat pamuklama yapıyorsanız da tek kata dönün.
Kışın olsa tamam da yazın olması ilginçmiş. fiber n'cotton ile hiç sorun yaşamadım; daha önce cotton bacon prime kullanıyordum, onda da aynıydı. 80/20 genelde likitlerim.hepsini yaptım. Yazın bu sıkıntıyı yaşıyorum
Sen zaten sek nbase içmiyormuydun üstad? Şahsen ben Sek nbase içecek olsam tek tercihim flash olurdukısmetse bu hafta bu klübe de üye oluyorum