• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Gsl Flash ın getir götürünü yapar ancak ben tercih etmem. Auguse Era da flash killer diye nam yapmış geçen gün denemek için aldım bir abimden oda flash in eline su dökemez.

Flash orjinal dahil tüm clonlarını kullandım ve şuan elimde 4-5 ad de var. Yine Taifun GT - GT2 - GT3 orjinal ve clonlarını kullandım ve yine elimde 3 ad GT ve 1 ad orj. GT2 var. Flash ve Taifunlara zaafım var galiba GSL de almak istiyorum.;)

Bir soru da benden gelsin, vida sıktığımız kutup başı sanırım yerinden çıktı izolatörlü olan, ve tam sıkılmıyor haliyle vidayı tam sıkarsam sökerken vidayla birlikte oda dönüyor ve sökülüyor yankeski ile tutmam sonucu dişlisi zarar görmüş müdür? Abartı bir güç uygulamadım

4BFDE5A6-48FB-4680-B11F-360BC9EE9B53.jpeg
Şu yeni çıkan deck için, üreticinin uyumlu dediği ürünler,

SXK Fev v4.5s+, ULTON Fev v4.5s+, YFTK Fev v4.5s+, ULTON Fev v4.5M, ULTON Fev 4.5, ULTON Fev v4

Kullanıcılardan gelecek yorumları da beklemek gerekebilir yine de.

(Fotoğraf AE’den alınmış galiba)

Flash orjinal dahil tüm clonlarını kullandım ve şuan elimde 4-5 ad de var. Yine Taifun GT - GT2 - GT3 orjinal ve clonlarını kullandım ve yine elimde 3 ad GT ve 1 ad orj. GT2 var. Flash ve Taifunlara zaafım var galiba GSL de almak istiyorum.;)
Hocam o zman size göre bu atoları ufak bir değeelendirme yapmanız burada bu atoları merak edeblere faydalı olacaktır. Veya en azından 1 aroma sıralaması 2 vurum sıralaması 3 sıkılık sıralması 4 kurulum kulaylığı sıralaması da olabilir.

Geri