Gsl Flash ın getir götürünü yapar ancak ben tercih etmem. Auguse Era da flash killer diye nam yapmış geçen gün denemek için aldım bir abimden oda flash in eline su dökemez.Taifun GSL ile aynı mantık. Bunu alacağımıza Taifun GSL alıp onuda denemiş oluruz. Aşağıya video atıyorum. Eskiler bilir kullanan da çoktu.
Gsl Flash ın getir götürünü yapar ancak ben tercih etmem. Auguse Era da flash killer diye nam yapmış geçen gün denemek için aldım bir abimden oda flash in eline su dökemez.
Ben "Servet"i isiminiz olarak düşünmüştüm meğer konu başkaymış ????Flash orjinal dahil tüm clonlarını kullandım ve şuan elimde 4-5 ad de var. Yine Taifun GT - GT2 - GT3 orjinal ve clonlarını kullandım ve yine elimde 3 ad GT ve 1 ad orj. GT2 var. Flash ve Taifunlara zaafım var galiba GSL de almak istiyorum.
Auguse Era da flash killer diye nam yapmış
Bütün klonlarıma uydu demiş eleman. O vakit sipariş etmek vacip oldu.Yeni deck yorumu gelmiş,
Bütün klonlarıma uydu demiş eleman. O vakit sipariş etmek vacip oldu.
Hocam o zman size göre bu atoları ufak bir değeelendirme yapmanız burada bu atoları merak edeblere faydalı olacaktır. Veya en azından 1 aroma sıralaması 2 vurum sıralaması 3 sıkılık sıralması 4 kurulum kulaylığı sıralaması da olabilir.Flash orjinal dahil tüm clonlarını kullandım ve şuan elimde 4-5 ad de var. Yine Taifun GT - GT2 - GT3 orjinal ve clonlarını kullandım ve yine elimde 3 ad GT ve 1 ad orj. GT2 var. Flash ve Taifunlara zaafım var galiba GSL de almak istiyorum.
Hem Vs, hem dual, hemde Psu tank... Hmm
???? Bir de, yeni deck gelir buna. ????Kesin ayrı satacaklar, doymadı pis çinçonlar
Afc pinler duel için uygun değil