• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Ben belki Clapton yoktur diye düşünerek alternatif olarak TC önerdim ama çarşıya çıkmak farz olmuş ????

Fev in yanma odası kocaman olduğu için Clapton telin yarattığı sıcaklığı absorbe ediyor, diğer tanklardan ayrıcalığı bu benim gözümde. TC ye girmeden fantazi teller ile dene abi memnun kalırsın. Hem yoğun buhar, hem de lezzetli bir aroma alırsın. boğaz vurumu zaten iyi Fev de

Ben belki Clapton yoktur diye düşünerek alternatif olarak TC önerdim ama çarşıya çıkmak farz olmuş ????

Fev in yanma odası kocaman olduğu için Clapton telin yarattığı sıcaklığı absorbe ediyor, diğer tanklardan ayrıcalığı bu benim gözümde. TC ye girmeden fantazi teller ile dene abi memnun kalırsın. Hem yoğun buhar, hem de lezzetli bir aroma alırsın. boğaz vurumu zaten iyi Fev de
cok yakıyor lpg lazım bu fev e :)

3mm çapa 26 ga ka1 4 tur sarımla 30watta iki hava vidasıda olmadan(evet hiç takılı değil) buharlıyorum aroma tavan, buhar tavan, buhar soğuk-ılık arası. Tek sıkıntı ateşleme tuşuna bastığım anda çekmeye başlamassam likit haznesinin üst metali ve driptip alev alıyor????

3mm çapa 26 ga ka1 4 tur sarımla 30watta iki hava vidasıda olmadan(evet hiç takılı değil) buharlıyorum aroma tavan, buhar tavan, buhar soğuk-ılık arası. Tek sıkıntı ateşleme tuşuna bastığım anda çekmeye başlamassam likit haznesinin üst metali ve driptip alev alıyor????
Düdüklü tencere gibi olmuş ilk önce likidi kaynatıyor sonra buharlaştırıyor.:) bu tür atoların çoğu böyle,, bu watlarda likidi ısıtıp soğutmak ne derece kullanışlı kafam sürekli bu soruya takık.:)

Düdüklü tencere gibi olmuş ilk önce likidi kaynatıyor sonra buharlaştırıyor.:) bu tür atoların çoğu böyle,, bu watlarda likidi ısıtıp soğutmak ne derece kullanışlı kafam sürekli bu soruya takık.:)
Aynen öyle hocam, ama ateşleme yaptığım anda driptipe asılırsam ısınma falan olmuyor. Sadece vakumda yavaş kalırsam dediğiniz gibi düdüklü tencere misali kaynatıyor ve buharı çekmediğim yada yavaş kaldığım için içerde aşırı buhar birikmesinden mütevellit ısınma oluyor. Ama şimdilik bunun dengesini iyi ayarladım mutlu mesut geçiniyoruz ????

Selamlar herkese. Abiler yardımcı olursanız çok mutlu etmiş olursunuz beni. Ben Flash 4.5 le 4.5s+ arasında kaldım likit kapasitesi ve ölçüsü haricinde bariz bir farklılık var mıdır aralarında? ve malumunuz yftk 4.5s+ mtl hava vidası satışta var en büyük sorun yftk 4.5 hava vidaların oturmamasıydı 4.5s+-ta böyle bir sorun yok vidalalar kolay bulunuyor. Şimdi ben sxk 4.5 mi yoksa sxk ve ya yftk 4.5s+ mı alayım

güzel bisey yapmislar, deneyen varsa lütfen resim ve tecrübelerini yazin.
Almadim, sanirim almam da ama yanma odasi epeyce kuculdugu icin aroma hissiyatinin artacagini dusunuyorum.
ben fev'i clapton bobinlerle kullandigim icin hem bogaz vurumu, hem serin ve doygun buhari hem de aroma yorumunu yeterli buluyorum. Bu yeni deck ile birlikte duz tellerle bile performans alinacagini dusunuyorum.

Geri