Mtl16harun
Community
Valla hic atoyu suclamayin ben tutun pastane meyve hepsini kullanıyorum.
Valla kimseyi suçlamıyom ,hangisi en iyi gider nokta atışı istiyom.Valla hic atoyu suclamayin ben tutun pastane meyve hepsini kullanıyorum.
Abi MTL Clapton tel tak yada 26ga nife70 gibi bir telle sıcaklık kontrol ile kullan sonra da istediğin likit ile dene. Fev diğer atolarda kullandığın standart sarimlarımda yavan kalır.Valla kimseyi suçlamıyom ,hangisi en iyi gider nokta atışı istiyom.
İşte budur .. clapton tel okey alırız da .diğeri için sıcaklık kontrollu modum yok büyüyünce babam alacakmış.Abi MTL Clapton tel tak yada 26ga nife70 gibi bir telle sıcaklık kontrol ile kullan sonra da istediğin likit ile dene. Fev diğer atolarda kullandığın standart sarimlarımda yavan kalır.
cok yakıyor lpg lazım bu fev eBen belki Clapton yoktur diye düşünerek alternatif olarak TC önerdim ama çarşıya çıkmak farz olmuş ????
Fev in yanma odası kocaman olduğu için Clapton telin yarattığı sıcaklığı absorbe ediyor, diğer tanklardan ayrıcalığı bu benim gözümde. TC ye girmeden fantazi teller ile dene abi memnun kalırsın. Hem yoğun buhar, hem de lezzetli bir aroma alırsın. boğaz vurumu zaten iyi Fev de
Düdüklü tencere gibi olmuş ilk önce likidi kaynatıyor sonra buharlaştırıyor. bu tür atoların çoğu böyle,, bu watlarda likidi ısıtıp soğutmak ne derece kullanışlı kafam sürekli bu soruya takık.3mm çapa 26 ga ka1 4 tur sarımla 30watta iki hava vidasıda olmadan(evet hiç takılı değil) buharlıyorum aroma tavan, buhar tavan, buhar soğuk-ılık arası. Tek sıkıntı ateşleme tuşuna bastığım anda çekmeye başlamassam likit haznesinin üst metali ve driptip alev alıyor????
Aynen öyle hocam, ama ateşleme yaptığım anda driptipe asılırsam ısınma falan olmuyor. Sadece vakumda yavaş kalırsam dediğiniz gibi düdüklü tencere misali kaynatıyor ve buharı çekmediğim yada yavaş kaldığım için içerde aşırı buhar birikmesinden mütevellit ısınma oluyor. Ama şimdilik bunun dengesini iyi ayarladım mutlu mesut geçiniyoruz ????Düdüklü tencere gibi olmuş ilk önce likidi kaynatıyor sonra buharlaştırıyor. bu tür atoların çoğu böyle,, bu watlarda likidi ısıtıp soğutmak ne derece kullanışlı kafam sürekli bu soruya takık.
Kapasite dışında değişen bir şey yok.Şimdi ben sxk 4.5 mi yoksa sxk ve ya yftk 4.5s+ mı alayım
cevapladığınız için teşekkürler hocam. Peki kalite konusunda ne dersiniz acaba? sxk mi yftk mı?Kapasite dışında değişen bir şey yok.
Aman aman fark olmasa da SXK tercihim olur.cevapladığınız için teşekkürler hocam. Peki kalite konusunda ne dersiniz acaba? sxk mi yftk mı?
anladım hocam bir daha teşekkür ederim cevapladığınız içinAman aman fark olmasa da SXK tercihim olur.
Bundan getirten olursa ricam +1 adet de benim ihtiyacım var.
Almadim, sanirim almam da ama yanma odasi epeyce kuculdugu icin aroma hissiyatinin artacagini dusunuyorum.güzel bisey yapmislar, deneyen varsa lütfen resim ve tecrübelerini yazin.