• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Ama orjınalınde bıle 23mm begenmemıs bırı olarak sımdı gordugumyenı cıkmıs galıba 4.5S gibi birşey herkesde ondan kullanıyor yapıyasaya bırı cok fazla soktu mıllette ondan rahat rahat aldı bol var ulasabılıyoruz dıye.Denemedıgımıcın bısı dıyemıyorum alıp almama konusundada cok kararsızım
Daha önce deneyip beğenmemişseniz (orijinal, klon fark etmez) hiç almayın. Değişen bir şey olmayacak sizin için, tank aynı çünkü.

Daha önce deneyip beğenmemişseniz (orijinal, klon fark etmez) hiç almayın. Değişen bir şey olmayacak sizin için, tank aynı çünkü.
17 yi begenıp 23 u begenmemıstım o yuzden 4.5s'e biraz sey bakıyordumda hallettık onuda ultron 17 mm buldum sonunda.
Sevdim ben bu forumu yardımlarını esirgemeyen forum sakinleri ve Servet abime selamlar :)

olurmuş hocam sordum bende aldığım abime extra fitillerini bellcaplarını satanlar mevcut piyasada eksikse onlardan temin edebilirsiniz.
Uyuyor evet. Ayrıca DLC'nin anlamı farklı.
Fitilleri takarken hem yuvayı hem de oringleri mutlaka likitleyin.
İkinizede teşekkür ederim daha almadım deneme amaçlı coolvape klonu alicam geçip geçmeyeceği meçhul. Satıcı ile konuştum fitiller paket içeriğinde yokmuş. Onu ayrı almak lazım. 23 için satilanlarin uyup uymadığını bulamamıştım.

Geri