ne zaman olmustu bu reis(Ulton, çift hava kanallı) FeV 17 almıştım. Ultrasonik temizlik sırasında pas akmıştı. ????
Temmuz 2020 içerisinde.ne zaman olmustu bu reis
Daha önce deneyip beğenmemişseniz (orijinal, klon fark etmez) hiç almayın. Değişen bir şey olmayacak sizin için, tank aynı çünkü.Ama orjınalınde bıle 23mm begenmemıs bırı olarak sımdı gordugumyenı cıkmıs galıba 4.5S gibi birşey herkesde ondan kullanıyor yapıyasaya bırı cok fazla soktu mıllette ondan rahat rahat aldı bol var ulasabılıyoruz dıye.Denemedıgımıcın bısı dıyemıyorum alıp almama konusundada cok kararsızım
17 yi begenıp 23 u begenmemıstım o yuzden 4.5s'e biraz sey bakıyordumda hallettık onuda ultron 17 mm buldum sonunda.Daha önce deneyip beğenmemişseniz (orijinal, klon fark etmez) hiç almayın. Değişen bir şey olmayacak sizin için, tank aynı çünkü.
Merhabalar hocam 17 klonmu aldınız 17 lerin içinden dlc fitil çıkmıyor malum sitede. 23 un fitilleri olurmu 17 ye17 yi begenıp 23 u begenmemıstım o yuzden 4.5s'e biraz sey bakıyordumda hallettık onuda ultron 17 mm buldum sonunda.
Sevdim ben bu forumu yardımlarını esirgemeyen forum sakinleri ve Servet abime selamlar
olurmuş hocam sordum bende aldığım abime extra fitillerini bellcaplarını satanlar mevcut piyasada eksikse onlardan temin edebilirsiniz.Merhabalar hocam 17 klonmu aldınız 17 lerin içinden dlc fitil çıkmıyor malum sitede. 23 un fitilleri olurmu 17 ye
Uyuyor evet. Ayrıca DLC'nin anlamı farklı.Merhabalar hocam 17 klonmu aldınız 17 lerin içinden dlc fitil çıkmıyor malum sitede. 23 un fitilleri olurmu 17 ye
olurmuş hocam sordum bende aldığım abime extra fitillerini bellcaplarını satanlar mevcut piyasada eksikse onlardan temin edebilirsiniz.
İkinizede teşekkür ederim daha almadım deneme amaçlı coolvape klonu alicam geçip geçmeyeceği meçhul. Satıcı ile konuştum fitiller paket içeriğinde yokmuş. Onu ayrı almak lazım. 23 için satilanlarin uyup uymadığını bulamamıştım.Uyuyor evet. Ayrıca DLC'nin anlamı farklı.
Fitilleri takarken hem yuvayı hem de oringleri mutlaka likitleyin.
ytfk alın , ultronun 4.5s icin clonu var mı bılemıyorum ama ılk tercıh ultron 2. tercıh ytfkdır.İkinizede teşekkür ederim daha almadım deneme amaçlı coolvape klonu alicam geçip geçmeyeceği meçhul. Satıcı ile konuştum fitiller paket içeriğinde yokmuş. Onu ayrı almak lazım. 23 için satilanlarin uyup uymadığını bulamamıştım.
Hocam 17 mm almayı düşünüyorum.ytfk alın , ultronun 4.5s icin clonu var mı bılemıyorum ama ılk tercıh ultron 2. tercıh ytfkdır.
Şu an bende ultron 17mm kullanıyorum o yuzden ultron alın dedım zatenHocam 17 mm almayı düşünüyorum.
Kudret siz değilsiniz dimi hocam
Hocam piyasada 17 hiç yok satan illa aliexden deneyecez şansımızı.Şu an bende ultron 17mm kullanıyorum o yuzden ultron alın dedım zaten
Kudret değilim. ???? Pek takip edemiyorum kanalını, ama arada alakalı bir şeyler olunca ekliyorum buraya.Kudret siz değilsiniz dimi hocam
Severim inelemelerini fena değiller.
Hele bu günlerde pek Türkçe inceleme olmayınca güzel oluyor izlemesi
Bende sevmek istiyorum @Servet33 üstadımın hediyesıni ama ,o bendeki likitleri sevmedi. ne yer ne içer bilemedim.Ekli dosyayı görüntüle 52130
1mm lik hava civatasi ile müthiş oldu. Aroma arttı sıkılık efsane. Her gecen gun daha cok seviyorum bu atoyu.
Dostum bu sıralar iş güç likit işini ihmal ettim Ariondan bir iki şey gelmişti hediye suçu atoya atıyorum sesi çıkmaz diyeHer likitle gider Üstadım likit seçmez FeV ler.