Aykutumut
Community
Fev 5 bende mevcut gün itibari ile gocuman la dayı bu bağa ne vericenKulübe almak ne ki, 5 fev ile kulübün anahtarını alırsınız ????????
Fev 5 bende mevcut gün itibari ile gocuman la dayı bu bağa ne vericenKulübe almak ne ki, 5 fev ile kulübün anahtarını alırsınız ????????
Onda beşi bir yerde var ???? sendikalı yani ????Fev 5 bende mevcut gün itibari ile gocuman la dayı bu bağa ne vericen
Öbür tarafta da sordum ama, Bu Fev 5 in çapı kaç mm.Fev 5 bende mevcut gün itibari ile gocuman la dayı bu bağa ne vericen
25Öbür tarafta da sordum ama, Bu Fev 5 in çapı kaç mm.
Evet orjinalde Fev 5 diye bir model yok, galiba Ulton üretti. Bende yanlışlıkla elime geçen bir kısaltma kit var çapı 33-32mm gibi, ato nasıl bir şey acaba25
Not: Yeni arkadaşlar karıştırmasın, v5 diye bir model yok. Kloncuların uydurma bir modelidir.
FEV dD 32.5mm, 250gr, 19.5ml.Evet orjinalde Fev 5 diye bir model yok, galiba Ulton üretti. Bende yanlışlıkla elime geçen bir kısaltma kit var çapı 33-32mm gibi, ato nasıl bir şey acaba
Güzel, demlenen likiti anında tatmak için
Abi yazmıştım da 25Öbür tarafta da sordum ama, Bu Fev 5 in çapı kaç mm.
Bende şuan 3ün1i var 2tane daha edinirsem 5i1yerde oluyor sanırımOnda beşi bir yerde var ???? sendikalı yani ????
Sağa bağa tırt üyelik sadece ????
Hayırlı olsun. Ben de nasıl olsa uymaz diye hiç Pico'ya takmamıştım Flash'ı. Şimdi denedim. Sayenizde ışın kılıcından biraz daha ufak bir setup oldu.Ben de coolvape 4.5s+ edinerek aranıza katıldım. Pico ile tereddüte düşenler olmuş fotoğrafta ekledim. Coolvape alacaklara da nacizane tavsiyem oring seti de temin etmeleri.
Teşekkürler evet maalesef kanguru modlar haricinde biraz suç makinası gibi oluyor????Hayırlı olsun. Ben de nasıl olsa uymaz diye hiç Pico'ya takmamıştım Flash'ı. Şimdi denedim. Sayenizde ışın kılıcından biraz daha ufak bir setup oldu.
Açık otopark gibi alanı var. Her türlü deneyin. Aroma eşiğini yükseltmenin iyi bir şey olmadığını düşündüğümden öyle giriftli/karşmaşık teller kullanmıyorum. Buharı diğerlerine göre soğuk olduğundan dolayı 26ga dahi denenebilir. Aroma artması için hava deliğine yakın, vurumu daha sert olsun diyorsanız da uzak konumlandırabilirsiniz.Selamlar flash kullanıcıları bende 23 4.5s orjinal ile aranızdayım mtl clapton sardım gayet iyi sizin tecrübelerinize göre en iyi sarım ve pamuklama tavsiyeleriniz nedir kaç ga kaç mm kaç tur tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim hemen temizleyip sarayım
Maşallah. Bunların hepsini kullanıyor musunuz yahuFlashınız bol, nikotininiz düşük, sarımlarınız hafif aralıklı, buharınız soğuk, sağlık sıhhatiniz de yerinde olsun.
Tüm Flash severlere bir selam da benden olsun
Ekli dosyayı görüntüle 50922Ekli dosyayı görüntüle 50923
Koleksiyon amaçlı Tr de ve Yurtdışında flash adına bulduğum,duyduğum her ürünü tedarik edip aktif olarak bir süre kullandım. Zamanla işin ekonomik boyutu yormaya başlayınca elimdeki ürünlerin bir çoğunu sahiplendirdim, kendime bir kaç tane ayırdım ve onlarla mutlu mesut geçinip gidiyoruzMaşallah. Bunların hepsini kullanıyor musunuz yahu