• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Coolvape klonunda akıtma ya da fazla besleme sorunu yaşadım. Söylenen ve gösterilen tüm pamuklama şekillerine rağmen çözüm bulamamıştım. Besleme fitillerinin deliklerinden çok az miktarda pamuk geçirerek sorunu çözdüm. Belki aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara da faydası olur.

Selamlar flash kullanıcıları bende 23 4.5s orjinal ile aranızdayım mtl clapton sardım gayet iyi sizin tecrübelerinize göre en iyi sarım ve pamuklama tavsiyeleriniz nedir kaç ga kaç mm kaç tur tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim hemen temizleyip sarayım ;)

Selamlar flash kullanıcıları bende 23 4.5s orjinal ile aranızdayım mtl clapton sardım gayet iyi sizin tecrübelerinize göre en iyi sarım ve pamuklama tavsiyeleriniz nedir kaç ga kaç mm kaç tur tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim hemen temizleyip sarayım ;)
Açık otopark gibi alanı var. :) Her türlü deneyin. Aroma eşiğini yükseltmenin iyi bir şey olmadığını düşündüğümden öyle giriftli/karşmaşık teller kullanmıyorum. Buharı diğerlerine göre soğuk olduğundan dolayı 26ga dahi denenebilir. Aroma artması için hava deliğine yakın, vurumu daha sert olsun diyorsanız da uzak konumlandırabilirsiniz.

Maşallah. Bunların hepsini kullanıyor musunuz yahu :)
Koleksiyon amaçlı Tr de ve Yurtdışında flash adına bulduğum,duyduğum her ürünü tedarik edip aktif olarak bir süre kullandım. Zamanla işin ekonomik boyutu yormaya başlayınca elimdeki ürünlerin bir çoğunu sahiplendirdim, kendime bir kaç tane ayırdım ve onlarla mutlu mesut geçinip gidiyoruz :)

Geri