• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Çok uygun fiyata tesla WYE II 86W buldum, çap olarak uygun ama flash'a göre çok mu hafif kalır? Bana masada falan çok kolay devrilir gibi geliyor. Hiç bu ikiliyi kullanan var mı?

Çok uygun fiyata tesla WYE II 86W buldum, çap olarak uygun ama flash'a göre çok mu hafif kalır? Bana masada falan çok kolay devrilir gibi geliyor. Hiç bu ikiliyi kullanan var mı?
Yan koyun o halde. Tarot Nano ile kullanırken öyle yapıyordum. Sbody ile gerek duymadım, tabanı daha geniş olduğu için devrilmiyor kolay kolay.
En güzeli bulabilirseniz kanguru (side by side) mod : Dış Bağlantı
Şu an f/p olarak en uygunları Easy Side Stealth Ambition ile Aspire Mixx.

Sunbox easy side var bende ama öbür modum pico. Atomizerlerim spica hariç 23 ve üzeri. Bu yüzden sormuştum, teşekkür ederim. Takip ediyorum grupları. Birşey denk getiririm umarım

Arkadaşlar fev 4.5s+ nihayet geldi ama acayip akıttığını fark edince nir poşetin içine koydum, 5 saatte içinde likit kalmamıştı. Hata büyük ihtimalle o yeşilli besleme fitilinde. Peki nasıl çözebilirim?

Çift hava girişi kullanmaya başladığımdan beri pamuklama stilini değiştirdim. Bu şekilde kullanıyorum artık. Değişiklik isteyen yada sorun yaşayan denesin. Çok memnunum.

IMG_20200906_174845.jpgIMG_20200906_174900.jpgIMG_20200906_175416.jpgIMG_20200909_232217.jpgIMG_20200909_232152.jpg

Herkese selamlar değerli sihirlibuhar kullanıcıları. Şu anda flash 17 deck arıyorum. Herşeyi var fakat decki malesef kayıp ettim. Yardımcı olabilecek varsa yada tavsiye edebileceğiniz biri memnun olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba, Fev 4.5s+ için bir takım sorunlar yaşamıştım; akıtmayı çözdüm, likit sıçratmayı da öyle. Ancak, baştan beri çiğ likit tadı alıyorum ve likit tüketimi bu atoda çok. Sizde nasıl? Böyle bir sorun yaşadınız mı? Önerisi olan var mı?

Likit tüketimi biraz fazla evet.
Çiğ likit tadını hangi atoya kıyasla aldığınızı düşünüyorsunuz?
Bu tadı aldığınız sarım özellikleri ve kullanılan güç nedir?

Geri