Aldığımdan beri bu atomizeri, başka atomizer kullanmadım diyebilirim.
Farklı teller ve sarımlar denedim, naçizane birkaç yorum eklemek isterim..
_ Atomizeri çözene kadar boğaz vurumu almakta çok zorlandım. En sonunda bu atomizerde 28 awg üstü teller ile boğaz vurumu alamayacağımı anladım.
_ 29, 30 ve 32 awg kanthal teller ile yaptığım denemelerde uzun zamandır kullandığım nic. oranlı nbase ( 12 ) hiç vurmaz oldu boğazıma. Ama 28 awg kanthal ile aynı nbase baya sağlam vurmaya başladı. Benim için bu atomizer 28 awg kanthal tel'den başka kalınlıkta telle kullanılamaz maalesef
Kaldı ki vurumun 29 awg kanthal telde bile zayıflamasına ayrıca şaşırdım.
_ Atomizer aşırı besleme yapıyor. Buradaki üstatlardan aldığım taktikler ile de denedim, kendim farklı sarımlar da denedim ama gün içinde 3 defa tank doldurmaktan kurtulamadım. Premium içeni zorlar velhasıl, evyapçı işi diyebilirim.
_ Aroma seçmiyor pek fazla. Tütün, pastane, meyveli likitler vs. hepsinde de güzel performans yakaladım diyebilirim.
_ Zincir çekimlerde baya baya ısınıyor, kendi driptip'ini kullanmak en azından şu sıcak yaz günlerinde imkansız benim için. Favori plastik driptip'imi kullanıyorum üzerinde, boyu iyice uzadı.
_ Pico üzerinde dengeli durmasına rağmen görece uzun mod'larda en ufak sallantıda garanti düşürüyor modu yere
Kesinlikle bellcap edinmek lazım. Yada kanguru mod.
Kurulum kolaylığı ve doğru tel ile verdiği boğaz vurumu sebebiyle sevdiğim bir parça oldu Fev.
Major performansı yakalayamadım, onun kadar safkan bir Mtl ato olmasa da yine de memnun kaldım
Soğuk kış günlerinde de bu şekilde beslemeye devam ederse kesinlikle kışı tek atomizerle geçiririm gibime geliyor artık.
Umarım gereksiz uzun yazıp laf kalabalığı etmemişimdir dostlar.
İyi geceler dilerim...