• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

İlk mesajdaki @omeringen üstadın PDF faydalı olacaktır. Ayrıca bu konunun 500-515 nolu postları arasında örnek pamuklama fotoları mevcut.
Ben pamuğu bobinden sıkı geçirip uçlarını deck zeminine değdiriyorum. Böylece deckteki birime de olmuyor. Sıkı içimle vakum etkisi daha çok olunca besleme fazla oluyor. Geçenlerde yine foto çekmiştim, silmediysem eklerim birazdan

YFTK FEV v4.5+ klonlarım geldi. Öncekinin(v4.5) aksine doğru düzgün bir klonlama yapmışlar sonunda. Seri numaraları arasında 300 küsür fark olan klonları karşılaştırdım, herhangi bir kalite farkı göremedim.

Sorun yaratmıyor ama belki tek söyleyebileceğim yanma odası diğer klonlara göre bir tık gevşek; ya oring dar ya da yanma odası toleransını yüksek seçmişler.

SXK olanı henüz deneyemedim.

//Sonradan gelen ekleme: oringler veya dediğim gibi çap toleransları gerçekten çok kötü. Seçme şansınız varsa SXK deneyin.

Son düzenleme:
YFTK FEV v4.5+ klonlarım geldi. Öncekinin(v4.5) aksine doğru düzgün bir klonlama yapmışlar sonunda. Seri numaraları arasında 300 küsür fark olan klonları karşılaştırdım, herhangi bir kalite farkı göremedim.

Sorun yaratmıyor ama belki tek söyleyebileceğim yanma odası diğer klonlara göre bir tık gevşek; ya oring dar ya da yanma odası toleransını yüksek seçmişler.

SXK olanı henüz deneyemedim.
Bendekide yftk istediğim boğaz vurumunu alamıyorum 17 ile kıyaslayınca yanma odasıda gevşek

Bendekide yftk istediğim boğaz vurumunu alamıyorum 17 ile kıyaslayınca yanma odasıda gevşek
Dün siz hava civatası sorunca anladım büyük civata kullandığınızı. Vurum diye bir şey söz konusu olamaz onlarla zaten.

Elinizdeki klona vida bulamazsınız ama arka sayfalarda vardı, bir arkadaş elektrik kablo yüzüğü ile o geniş vidaları daraltmıştı. Bir diğeri ise tel kıvırıp sokmuştu. Bazıları da sizdeki hatalı YFTK klonuna zorlayarak hava civatası taktı, biraz dışarıda kalıyor tam oturmuyor ama görevini yapıyor demişlerdi. Denerim derseniz sizin bileceğiniz bir şey.

Son düzenleme:
İnce içerideki taraftan Afc nin ucuna kadar giriyor, içeriden takıyorum önden görününce durup, arkadan kesiyorum.

1x zoom
IMG_20200710_085741.jpg

3x zoom
IMG_20200710_085754.jpg

Burada 30ga tel ile yapıldı. Kutudan çıkan orta afc tahminim 1.5mm olanın içinde. Çok sıkı oldu, boğulmaya yakın, 6mg ile içemedim. Gıcık yaptı vurumu. Akşama aynı afc içine 32lik tel takıcam.. SS 4.5te de çift taraflı 30takılı deneme için bir haftadır.

Telefonu tutan birşey olsa size video çekerdim @Zülfü . İğne üstüne sararak kargaburnu ile iğneden çıkartmadan çevirerek takıyorum.

Merhaba arkadaşlar fev4.5 23mm klon sahibiyim. 17 mm de almak istiyorum. 17 mm için hangi flash model ve klon olarak hangi marka tavsiye edersiniz acaba?
Benzer bir soruya şöyle bir cevap vardı????
Vapesoon da subtwo da başarılı klonlar. Alır almaz oring değişimi yapın gayet iyi oluyorlar

Ek olarak...(Ulton) FeV vs improved almıştım, çift hava kanallı. +/- kısmına girmeden yazayım. Deck vidalarından ultrasonik işlemi sırasında pas(?) aktı. Bunu alanlar arasında, böyle bir şeyle karşılaşanı okumadım (henüz). Bir de, en küçük hava kanallarından biri sesli: bir enstrümana benziyor hatta çıkan ses.???? Aynı şekilde, bu ses sorununu not eden bir yorum da okumadım. Çok fazla olumlu yoruma rağmen, bana böyle tesadüfen denk gelmiş olabilir.

Geri