• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Aslinda gecenlerde kenardan sizdirma yapiyor diye BF-1 vidalarina oring taktim. sorun cozuldu. Fev 4.5 icin sizdirma yok ama bence bu sesler kenardan degil direkt vidanin icinden geliyor. ters ufleme (Cok guclu ufuruk, cinci hoca gibi :) ) cogu zaman ise yariyor ama tekrar tekrar geliyor bu sorun. her firsatta dile getiriyorum bu sorunu ama kimseden konu hakkinda cevap yok :) sanirim tek benim basima geliyor :p
Vidaların etrafından sızma var evet, ben de @#ff0000 hocam gibi yoğuşma kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Fev Vs ve Fev Bf-1, ikisi de Shenray klonu, ikisinde de var bu sorun ama az yani.
Ötme konusuna gelirsek benimki ötmüyor. Böyle deyince de biraz şey oldu ???? Fev Bf-1 ötmüyor yani ???? Ama Fev Vs zincir çekim yaparsam 2. çekimden sonra çok sık olmasa da hafiften ötüyor.

etraf sizmasini dlc fittillerinin yedek oringleri ile kesebilirsin. bu aksam FEV4.5 vidalarina da takacagim. en azindan aklimizdan ciksin.
sonucta ben de "artik bulbul otmuyor" sarkisini soylemek istiyorum :)
Dlc fitillerinin oring'lerini kullanmak mantıklı olsa da ben kullanmama taraftarıyım. Obsesif adamım ben. Kullanınca bu sefer dlc fitillerinin yedek oring'leri yok diye almam lazım yoksa uyku girmez gözüme ???? Böyle iyi ya günde 1-2 kere 2 saniyede sil bitti gitti, kafam rahat böyle.

Eline
Dlc fitillerinin oring'lerini kullanmak mantıklı olsa da ben kullanmama taraftarıyım. Obsesif adamım ben. Kullanınca bu sefer dlc fitillerinin yedek oring'leri yok diye almam lazım yoksa uyku girmez gözüme ???? Böyle iyi ya günde 1-2 kere 2 saniyede sil bitti gitti, kafam rahat böyle.
Ben hiç değiştirmedim DLC o-ringleri. Taktım kaldı öyle ????
Lazım olmaz bence, koy gitsin. Sonra eline bulaşır, oradan telefona. Telefonu da yedeklemek zorunda kalma şimdi ????????

Bu yan vida sistemli kullandigim tum tanklarda ruzgar sesi, yada likit sicrayinca duduk ve yahut fiyyyyt, fuuuyyyyyt sesleri hem mevcut. Era icin de sikayet konusu ayni. Ulton fev ile bu sorunlar vardi. yeni gelen yftk vidalarinda da mevcut. Simdilik BF-1 otmuyor :)
İlk defa sizden duydum FeV lerde üfleme hava sesi. Elimde orjinal de tüm clonlarda var hiç birinde ses yok. Hatta en sessiz ato diyebilirim.

@Servet33 Abi sansima herhalde. 0.8mm cift kullandim bir gun ottu, 0.9mm cift yine otuyor. tek 1.2mm yine duduklu :) oring takacagim da dun unuttum takmayi. yakinda SXK klonu gelecek umarim o bulbul cikmaz :)
Burada sonradan yapılan hava vidaları ise evet ötüyor onlar ama tüm clonların paket içinden çıkanlarda ben görmedim ve duymadım. Sırf bu sessizliğinden başka ato kullanamıyorum. Sizink tam şans işi olmuş.

Burada sonradan yapılan hava vidaları ise evet ötüyor onlar ama tüm clonların paket içinden çıkanlarda ben görmedim ve duymadım. Sırf bu sessizliğinden başka ato kullanamıyorum. Sizink tam şans işi olmuş.
SXK duzgun cikarsa iyi olacak ama onun da 0.9 vidalari yok. 0.8 cifti de epey siki oluyor. Sansima artik.

Geri