• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Kısa model (v4.5S+) zaten 4.5ml. Bu değer normal bir MTL kullanıcısının günlük tüketimi için gayet yeterli. Yani ikide bir açıp açıp doldurmuyoruz. Fazlasını tüketenler de varsa bence nikotin oranı yükseltmeyi ciddi ciddi gözden geçirmeli.
Ama yine de alacaklar arkadaşlar olur da sorun yaşarsa, kapağı tam sıkmadan önce tankı ters çevirip sıkma işlemini tamamlayarak muhtemel sorunların da önüne geçilebilir ki çoğu üstten doldurmalı tankta bu yöntem uygulanır.

Ulton kisaltma kitli set kullandiysaniz kalite acisindan yada isleyis bakimindan fark var mi aldiginizla? @Karagezgin
Ulton kullanmadım azizim. Ancak benim gözüme çarpan temel sıkıntı base oringlerdeki kalitesizlik . Yani tutmuyor tam manasıyla yanma odasını . 4.5 ta da vardı bu sorun. Kısmen düzelmiş
4.5 taki kadar değil. Ama işçilik vs güzel üzmez gelen dlc fitiller baya kaliteli.

tesekkurler @Karagezgin , ulton setinde de oringler kotuydu zaten. yanlis hatirlamiyorsam 17x1.5mm oring almis ve ondan sonra sikintisiz kullanmaya baslamistim. Ayrica ulton kisaltma kitinde cam sikismasi ve yanma odasini vidalarken hafif tutukluk olayi var bendekinde.

@murcix uzun süredir kısaltma kitli ulton kullanıyorum görüntü olarak konuşabilirim, YFTK çok daha önde, hem dış yüzey hemde deck yüzeyindeki işleme görüntüsü hoş. Ulton ile gelen fitillerin uç kısımları YFTK ile gelenden biraz daha geniş. İçimde hiç fark görmedim, beklemiyordum da zaten. Aliexpressteki satıcıyla pazarlık ettim, 0.8, 0.9 ve 1.0mm lik hava vidalarını fasttech satış fiyatına sipariş ettim, tabi yanında 1 adet daha atomizerle. Oring seti içinde hakan akay'dan set aldım birkaç tane. Sizin erisiminiz yok tabi turkiye'ye, ali'den nbr oring olarak aratip almanizi tavsiye ederim, omurluk sayilirlar.

cok tesekkurler @hammersmith , yftk uretimi 4 klondan 3u patates cikinca uzak duruyordum artik. o nedenle de SXK bekliyordum acikcasi. siyah vidalari da gorunce hele dedim eli kulaginda biraz daha bekle. yalniz 0.9mm cikartmamis SXK.

vape daily store'dan bahsediyorsunuz sanirim, 15-20 gun kadar once bende Era, fev icin bellcap birkac aksesuar pamuk vs sepet yapip adamdan ayni paketin icine koymasini ve kargoda indirime gitmesini rica ettim. tamam dedi ama sonra sozunde durmadi. yaklasik 20-22 arasi kargo bedelleri vardi ama adam sadece $4 indi. mesajlarima da cevap vermeyince ben de iptal ettim. Zaten konu fev olunca donup dolasip o dukkana cikiyor yol.

bu aralar zaten hicbir saticiyi indirim konusunda ikna edemiyorum :) tebrik ederim sizi ????

edit: oring konusunu unutmusum. onceki mesajda da bahsettligim gibi 17.5x1.5 ve 18x1.5 ayrica yanlis hatirlamiyorsam 18x1mm 10ar adet oring almistim ulton fev icin. hala ustunde ve hic asinma yapmadi. link atmak istedim ama aldigim magaza kapanmis. 17.5x1.5mm olan harika uyuyor bendeki ultona

Top cap içini görünce harbiden daha iyi işçilik yapmışlar. Muhtemelen 510 vida sorununu da düzeltmişlerdir.
Diğerlerinde nasıldır bilmiyorum ama bendeki Shenray klonunda 510 drip tip yuvası aşağıya doğru eğimli olduğu için yoğuşmadan kaynaklı orada çok birikme oluyor ve baca çapı da çok dar olduğu için aşağıya akan sıvı da baca dibinde birikme yapıyor. Hem aşağıda hemde yukarıda biriken sıvı sonra çekerken birden ağza sıçrayabiliyor, uyuz oluyorum bu duruma, sürekli temizlemek zorunda kalıyorum. Aklımda kalan tek soru, bu problem ile ilgili. Acaba 510 drip tip yuvasını da düzelttiler mi?

selamlar, severek kullandığım orijinal flash vs için pma veya çelik orta tank arıyorum elinde olup satmak isteyen arkadaşlarımız varsa çok sevinirim.

1097_0.jpg

Son düzenleme:
Geri