murcix
Council
Benim ki temmuz gibi gelir ???? tahmini çıkış tarihi 1 Haziran ???????????? sizinki yine de Malezya'da????
Kargonun da geldiği yok, beklerim ben????
Benim ki temmuz gibi gelir ???? tahmini çıkış tarihi 1 Haziran ???????????? sizinki yine de Malezya'da????
Kargonun da geldiği yok, beklerim ben????
Uyuz oldum o kargo işine???? Hala uçak bekliyor????Benim ki temmuz gibi gelir ???? tahmini çıkış tarihi 1 Haziran ???????????? sizinki yine de Malezya'da
Bilgim yok. Okuduklarımdan hatırladığım, son çıkan, çift hava kanallı ve iyileştirilmiş denen Ulton klonunun önerildiği. Olumlu yorumlar okudum.Vapesoon Flash VS 17 mm nasıldır acaba ? Sıkıntılı bir klon mudur ?
Teşekkür ederim cevabınız için.Bilgim yok. Okuduklarımdan hatırladığım, son çıkan, çift hava kanallı ve iyileştirilmiş denen Ulton klonunun önerildiği. Olumlu yorumlar okudum.
Rica ederim. Ulton için tekrar baktım yorumlara: olumlu. Oring ‘ler ile ilgili bir olumsuz yorum vardı sadece.Teşekkür ederim cevabınız için.
Vapesoon da subtwo da başarılı klonlar. Alır almaz oring değişimi yapın gayet iyi oluyorlarSelamlar,
Tecrübeli kullanıcılara bir sorum olacak izninizle.
Vapesoon Flash VS 17 mm nasıldır acaba ? Sıkıntılı bir klon mudur ?
Cevabınız için teşekkür ederim, yararlı oldu benim için.Vapesoon da subtwo da başarılı klonlar. Alır almaz oring değişimi yapın gayet iyi oluyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 34918
Ekli dosyayı görüntüle 34919
Ekli dosyayı görüntüle 34920
Ekli dosyayı görüntüle 34921
Ekli dosyayı görüntüle 34922
YFTK FeV V4.5S+ ve SXK FeV V4.5 için üstten dolum demişler. AE’de videosu da bulunuyor.
Pek bir tecrübem yok benim de???? Yabancı bir forumda, birisi üstten dolumu sorunsuz kullanıyorum vs., demiş.Daha çok basınç problemi çıkmasın