• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Yeni dar afc deneyen oldu mu..

Bugün yftk yı, çift taraflı afc ile kullandım, ama 1.2 leri daraltarak, hoşuma gitti fena olmadı..

Eski yöntemler 30 ga teli 10 tur civarı orta boy yorgan iğnesine sarıp, pürüzle kızartıp, karga burnu ile çevirerek içine soktum, iğne tahminim 1 ile 1.2 arası bir çapta. Sarınca 30 ga tel zor girdi ama düzgün oturdu, birini tıkayarak çok sıkı da kullan istersen çift taraflı kullan..

Çok sıcak havada, aromaların hiç biri tad vermiyor derken fena olmadı sessiz ve aroması bi güzel deneyin derim..

@ByMERZİFONLU Bugün elime ulaştı yeni YFTK vidalar.

Normalde v4 gibi tek 1.2mm vida kullanıyorum Ulton klonunda. Değerlendirmem ona göre olacak.

İlk olarak 0.8'likleri çift olarak takıp 1-2 saat kullandım. Pürüzsüz güzel bir hava akışı var, sıkılık olarak beni zorlamadı fakat normalinden daha boğucu bir buhar oluştu benim için, biraz daha sıcak ayrıca.

Sonra çift olarak 0.9 mm olanları taktım ve sonuç benim için çok daha iyi. Hem buhar kalitesi arttı hem de aroma istediğim kıvama geldi. Enteresan bir şekilde tek 1.2mm vidadan çok az daha sıkı bir hissiyat oluşturdu bende. Ulton vidası tam 1.2mm değil diye düşündüm ????

Ayrıca 1mm var tek olarak ama onu henüz kullanmadım.

Açıkça söyleyebilirim Ulton klonunda zımba gibi oturuyor vidalar, hiç sıkıntı yok.

SXK 4.5S siparişi vermek için bu vidaların gelmesini bekliyordum zira sxk siyah vida üretmiş ama 0.8 yoktu. Şimdi Gönül rahatlığıyla çift 0.9 olarak siparişi vereceğim.

Bu arada bugün BF-1 RDA'de geldi. Vidaları ona denemek istedim ama oturmuyor, gerçi üzerinde gelen vida sanırım 1mm ve yeterince sıkı.

Edit: SXK siyah vida 0.8mm varmış, 0.9 mm yok. Olmadı şimdi bu.

Son düzenleme:
Aldigim BF-1 rda' nin hava vidalarinin kenarlarindan disari likit sizmasi yasiyordum ve cozum icin Fev 4.5 DLC fitillerinin yedek oringlerini kullandim. Artik sizinti yok, basina gelen olursa diye paylasayim dedim.

Fasttech siyah BF1 deck kenar oringleri de cok kotu bu arada. Onlari da yine V4.5 deck icin aldigim 17.5 x 1.5 mm oringlerle degistirdim. Su an gayet sorunsuz.

cikarttigim oringlerin halidir
IMG_20200620_150604.jpg

Eğim var galiba “improved” versiyonunda da,
Ekli dosyayı görüntüle 35706
Evet eğim var ama eskisi gibi değil, eskisinde full eğim vardı, bunda 3te 1i düz sonradan eğim başlıyor. Acaba birikmeyi engelliyor mu orası meçhul tabi.
Şuan Fev Vs ile buharlıyorum, yarım saat önce temizlemiştim yine birikmiş, foto da gözüküyor birikme.
vs.jpg

Bu arada improved dedikleri yeni VS serisinde V4 v4.5 ve V5 gibi ikili hava kanalı varmış, FT forumunda söylemişlerdi.

Evet eğim var ama eskisi gibi değil, eskisinde full eğim vardı, bunda 3te 1i düz sonradan eğim başlıyor. Acaba birikmeyi engelliyor mu orası meçhul tabi.
Şuan Fev Vs ile buharlıyorum, yarım saat önce temizlemiştim yine birikmiş, foto da gözüküyor birikme.
Ekli dosyayı görüntüle 35708

Bu arada improved dedikleri yeni VS serisinde V4 v4.5 ve V5 gibi ikili hava kanalı varmış, FT forumunda söylemişlerdi.
Farklı gözüküyorlar, değişimin ne kadar etkisi olur kestirmesi güç yine de????‍♂️ Birikme olayı can sıkıcı????

FeV vs’deki çift hava olayı bende merak konusu; aynı şekilde şu yeni çıkan .8, 2x.8 vidalarının etkisi. Alman forumlarında pozitif yorumlara rastladım: para harcamak ve kargo beklemek için yetersiz geldi ama yorumlar ???? Furya lazım bana????

Bu yan vida sistemli kullandigim tum tanklarda ruzgar sesi, yada likit sicrayinca duduk ve yahut fiyyyyt, fuuuyyyyyt sesleri hem mevcut. Era icin de sikayet konusu ayni. Ulton fev ile bu sorunlar vardi. yeni gelen yftk vidalarinda da mevcut. Simdilik BF-1 otmuyor :)

Bu yan vida sistemli kullandigim tum tanklarda ruzgar sesi, yada likit sicrayinca duduk ve yahut fiyyyyt, fuuuyyyyyt sesleri hem mevcut. Era icin de sikayet konusu ayni. Ulton fev ile bu sorunlar vardi. yeni gelen yftk vidalarinda da mevcut. Simdilik BF-1 otmuyor :)
Küçük bir oring, çok az bir pamuk parçası/lifi, vs., geldi aklıma. Çözüm olur mu acaba bunlar diye düşündüm. YDDZ için deneyecektim hatta, ama fırsat bulamadım bir türlü.

Bf-1 candır, can. İlk aldığımda boyutuna ve rda olmasından dolayı nasıl bu kadar soğuk buhar veriyor diye şaşırtmıştı beni. Herhalde deck geniş diye buhar içeride tur atıyor böylelikle soğutuyor diye düşünmüştüm. Aroması eh işte ne kötü ne çok iyi fena değil ama hiç değilse buhar sıcak değil. Mesela şuan aynı sarımlar olmasına rağmen Fev Vs'nin buharı ondan daha sıcak mesela. Fev Vs'de sarım direkt baca altında olduğu için ve deck çok daha küçük olduğu için diye düşünüyorum. Bf-1'i Pico Squeeze'de kullanıyorum, modu bilen bilir output bir cihaz yani pil'de ne kadar güç varsa onu veriyor ama Fev Bf-1'de yüksek volt çok rahatsız etmiyor çünkü buharı beklenilenden daha soğuk, bu yüzdendir ki başka squonk moda yada squonk bir atomizere ihtiyaç duymadım.

Gecen gun @Caganizm Ustadin tavsiyesi (28 ga Ss316L, 2.5 mm 7 tur) ve pamuklama tavsiyesi ile soyle yaptim

IMG_20200622_233959.jpg
ama benim tel 27ga. mekanik modda kullandigim icin tam keyif noktami bulamadim henuz atoda. o yuzden regule squonk mod siparis ettim.

Sizin nedir tekniginiz, sariminiz mekanik icin? @CnrSngl

Son düzenleme:
Küçük bir oring, çok az bir pamuk parçası/lifi, vs., geldi aklıma. Çözüm olur mu acaba bunlar diye düşündüm. YDDZ için deneyecektim hatta, ama fırsat bulamadım bir türlü.
Aslinda gecenlerde kenardan sizdirma yapiyor diye BF-1 vidalarina oring taktim. sorun cozuldu. Fev 4.5 icin sizdirma yok ama bence bu sesler kenardan degil direkt vidanin icinden geliyor. ters ufleme (Cok guclu ufuruk, cinci hoca gibi :) ) cogu zaman ise yariyor ama tekrar tekrar geliyor bu sorun. her firsatta dile getiriyorum bu sorunu ama kimseden konu hakkinda cevap yok :) sanirim tek benim basima geliyor :P

Aslinda gecenlerde kenardan sizdirma yapiyor diye BF-1 vidalarina oring taktim. sorun cozuldu. Fev 4.5 icin sizdirma yok ama bence bu sesler kenardan degil direkt vidanin icinden geliyor. ters ufleme (Cok guclu ufuruk, cinci hoca gibi :) ) cogu zaman ise yariyor ama tekrar tekrar geliyor bu sorun. her firsatta dile getiriyorum bu sorunu ama kimseden konu hakkinda cevap yok :) sanirim tek benim basima geliyor :p
herhalde "çok oynama düşer" dememişler sana küçükken. kurcalayıp bozuyon, sonrada neden diyon. ???? ????

Aslinda gecenlerde kenardan sizdirma yapiyor diye BF-1 vidalarina oring taktim. sorun cozuldu. Fev 4.5 icin sizdirma yok ama bence bu sesler kenardan degil direkt vidanin icinden geliyor. ters ufleme (Cok guclu ufuruk, cinci hoca gibi :) ) cogu zaman ise yariyor ama tekrar tekrar geliyor bu sorun. her firsatta dile getiriyorum bu sorunu ama kimseden konu hakkinda cevap yok :) sanirim tek benim basima geliyor :p
Yoğuşma kaynaklı? Zincir çekimdendir belki ????‍♂️

Kargo gelmiyor, cevap nasıl gelsin????????

Geri