Kanthal
Council
+1. Çin’den DLC veya boya...Huylanıyor insan.Bu DLC modellere de hiç ısınamadım. Salınım yapıyormuş gibime geliyor hep psikolojik olarak.
Son düzenleme:
+1. Çin’den DLC veya boya...Huylanıyor insan.Bu DLC modellere de hiç ısınamadım. Salınım yapıyormuş gibime geliyor hep psikolojik olarak.
Evet eğim var ama eskisi gibi değil, eskisinde full eğim vardı, bunda 3te 1i düz sonradan eğim başlıyor. Acaba birikmeyi engelliyor mu orası meçhul tabi.Eğim var galiba “improved” versiyonunda da,
Ekli dosyayı görüntüle 35706
Farklı gözüküyorlar, değişimin ne kadar etkisi olur kestirmesi güç yine de???? Birikme olayı can sıkıcı????Evet eğim var ama eskisi gibi değil, eskisinde full eğim vardı, bunda 3te 1i düz sonradan eğim başlıyor. Acaba birikmeyi engelliyor mu orası meçhul tabi.
Şuan Fev Vs ile buharlıyorum, yarım saat önce temizlemiştim yine birikmiş, foto da gözüküyor birikme.
Ekli dosyayı görüntüle 35708
Bu arada improved dedikleri yeni VS serisinde V4 v4.5 ve V5 gibi ikili hava kanalı varmış, FT forumunda söylemişlerdi.
Küçük bir oring, çok az bir pamuk parçası/lifi, vs., geldi aklıma. Çözüm olur mu acaba bunlar diye düşündüm. YDDZ için deneyecektim hatta, ama fırsat bulamadım bir türlü.Bu yan vida sistemli kullandigim tum tanklarda ruzgar sesi, yada likit sicrayinca duduk ve yahut fiyyyyt, fuuuyyyyyt sesleri hem mevcut. Era icin de sikayet konusu ayni. Ulton fev ile bu sorunlar vardi. yeni gelen yftk vidalarinda da mevcut. Simdilik BF-1 otmuyor
Bf-1 candır, can. İlk aldığımda boyutuna ve rda olmasından dolayı nasıl bu kadar soğuk buhar veriyor diye şaşırtmıştı beni. Herhalde deck geniş diye buhar içeride tur atıyor böylelikle soğutuyor diye düşünmüştüm. Aroması eh işte ne kötü ne çok iyi fena değil ama hiç değilse buhar sıcak değil. Mesela şuan aynı sarımlar olmasına rağmen Fev Vs'nin buharı ondan daha sıcak mesela. Fev Vs'de sarım direkt baca altında olduğu için ve deck çok daha küçük olduğu için diye düşünüyorum. Bf-1'i Pico Squeeze'de kullanıyorum, modu bilen bilir output bir cihaz yani pil'de ne kadar güç varsa onu veriyor ama Fev Bf-1'de yüksek volt çok rahatsız etmiyor çünkü buharı beklenilenden daha soğuk, bu yüzdendir ki başka squonk moda yada squonk bir atomizere ihtiyaç duymadım.Bu yan vida sistemli kullandigim tum tanklarda ruzgar sesi, yada likit sicrayinca duduk ve yahut fiyyyyt, fuuuyyyyyt sesleri hem mevcut. Era icin de sikayet konusu ayni. Ulton fev ile bu sorunlar vardi. yeni gelen yftk vidalarinda da mevcut. Simdilik BF-1 otmuyor
Aslinda gecenlerde kenardan sizdirma yapiyor diye BF-1 vidalarina oring taktim. sorun cozuldu. Fev 4.5 icin sizdirma yok ama bence bu sesler kenardan degil direkt vidanin icinden geliyor. ters ufleme (Cok guclu ufuruk, cinci hoca gibi ) cogu zaman ise yariyor ama tekrar tekrar geliyor bu sorun. her firsatta dile getiriyorum bu sorunu ama kimseden konu hakkinda cevap yok sanirim tek benim basima geliyorKüçük bir oring, çok az bir pamuk parçası/lifi, vs., geldi aklıma. Çözüm olur mu acaba bunlar diye düşündüm. YDDZ için deneyecektim hatta, ama fırsat bulamadım bir türlü.
herhalde "çok oynama düşer" dememişler sana küçükken. kurcalayıp bozuyon, sonrada neden diyon. ???? ????Aslinda gecenlerde kenardan sizdirma yapiyor diye BF-1 vidalarina oring taktim. sorun cozuldu. Fev 4.5 icin sizdirma yok ama bence bu sesler kenardan degil direkt vidanin icinden geliyor. ters ufleme (Cok guclu ufuruk, cinci hoca gibi ) cogu zaman ise yariyor ama tekrar tekrar geliyor bu sorun. her firsatta dile getiriyorum bu sorunu ama kimseden konu hakkinda cevap yok sanirim tek benim basima geliyor
cevap vermiycem buna ????????oynadigim kisim dustu Kalan icin care ariyorum doktor
Yoğuşma kaynaklı? Zincir çekimdendir belki ????Aslinda gecenlerde kenardan sizdirma yapiyor diye BF-1 vidalarina oring taktim. sorun cozuldu. Fev 4.5 icin sizdirma yok ama bence bu sesler kenardan degil direkt vidanin icinden geliyor. ters ufleme (Cok guclu ufuruk, cinci hoca gibi ) cogu zaman ise yariyor ama tekrar tekrar geliyor bu sorun. her firsatta dile getiriyorum bu sorunu ama kimseden konu hakkinda cevap yok sanirim tek benim basima geliyor