Karagezgin
Council
acaba diyorum 2 adet atomizer alsam geçer mi?
Mtl rda konusunda cok secenek yok zaten fev de gayet guzel, kullanimi kolay bir parca ben arada kullaniyorum ama rda kullanmak istedigimde genelde dl oluyor mtl rda cok zevk vermiyor, rda cok buhar, cok buhar da dl olurGümrük durumları nasıl
Tespit halinde 4 kat ceza kararından sonra hiç sipariş vermedim
Eksiğimiz yok şükür de 1-2 kaşıntımız var
Fev rda benimde istek listemde
@Denklem2a alalım mı abi
bulsam 1 adet flash rba bende düşünüyorumMtl rda konusunda cok secenek yok zaten fev de gayet guzel, kullanimi kolay bir parca ben arada kullaniyorum ama rda kullanmak istedigimde genelde dl oluyor mtl rda cok zevk vermiyor, rda cok buhar, cok buhar da dl olur
Alacaksan dl / dtl yapmaya uygun hava pinlerini de al degistirerek kullanirsin
Uzulmessin diye dusunuyorumbulsam 1 adet flash rba bende düşünüyorum
squank performansı nasıl hocam
Aradığım bilgi buydu, teşekkürler. SXK klonunu tercih edeceğim, vidaları da YFTK'dan.Şuna denk geldim bir forumda,
Ekli dosyayı görüntüle 34205
Yine de, alıp kullananların bilgisini, fotoğraflarını bekleyip doğrulamak lazım.
Okuyunca insanların neden tablo kullandıklarını anladım, bilmece bildirmece gibi yazı.Şuna denk geldim bir forumda,
Yine de, alıp kullananların bilgisini, fotoğraflarını bekleyip doğrulamak lazım.
Rica ederim. Ben direkt fotoğraf ve yorumları bekleyip de alacağım: pek güvenmiyorum üretici notlarına. Biraz da indirim gelmesini beklerim ????Aradığım bilgi buydu, teşekkürler. SXK klonunu tercih edeceğim, vidaları da YFTK'dan.
Tablo bile karışık geliyor bana????Okuyunca insanların neden tablo kullandıklarını anladım, bilmece bildirmece gibi yazı.
Orada yazanı önceki bilgilerle derleyince özetle şu oluyor:Okuyunca insanların neden tablo kullandıklarını anladım, bilmece bildirmece gibi yazı.
Türkçede çok daha kolay ifade ediliyor bu işler, o kesin. Allahtan yerli bir ingiliz yazmamış, o zaman ne yapardık.Orada yazanı önceki bilgilerle derleyince özetle şu oluyor:
Tüm FEV v4.5 hava vidaları klon/orijinal veya normal/+ model ayrımı yapmaksızın birbiri ile uyumlu. Tek istisnası YFTK FEV v4.5 klonu.(+ olan değil)
Ben bekleyemedim, @omeringen paylaştığı an bir set + 8 ve 9 dan birer tane aldım. Hızımı alamayıp BF-1 de aldım.Şuna denk geldim bir forumda,
Ben bekleyemedim, @omeringen paylaştığı an bir set + 8 ve 9 dan birer tane aldım. Hızımı alamayıp BF-1 de aldım.