• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

bir adet ytfk 4.5S ae den 5 adet te hava pini ft den geçtik. PAypal sorununu by-pass ettim. Bir problem çıkmadı. Şöyleki belki böyle yapanlarda vardır bilemiyorum.
Paypal belli ülkelerde fatura gönderme zorunluluğuna tabi tutulmuş. Bu yüzden adres ve telefon istiyor. Kartınızın nerenin kartı olduğuna pek bakmıyor.
ödeme aşamasında yeni PayPal hesabı diyorsunuz . Kart bilgilerinizi giriyorsunuz . Amerikada bir otelin adresini yazıyorsunuz. Sonra telefon bölümüne iş telefonunu seçip otelin telefonunu yazıyorsunuz.şifrenizi oluşturuyorsunuz. öde dediğinizde ödeme gerçekleşiyor. Aynı şekilde ikinci ödeme sorun olabilir. Aynı hesap üzerinden 1. ödeme okey ancak 2. ödemeyi bilemiyorum. birde bu butik ödeme isteklerine cevap verebilme şansı vermez. onun için telefon doğrulaması şart.

YFTK'dan daha iyi yapacağını düşünüyorum.

Ayrıca bu Fev'in yedek parçalarını çok yüksek fiyatlara satıyorlar, umarım deck, bellcap Vs, sxk'da girer piyasaya. Bir de siyahını yapsalar daha iyi olacak sanki.

Klon için 20-25$ bandını normalleştirdiler gibi duruyor.????‍♂️ Parçalar için de benzer bir durum var gibi. Flash-sale gibi şeyler iyi oluyor bu sebeple????

Gümrük durumları nasıl
Tespit halinde 4 kat ceza kararından sonra hiç sipariş vermedim
Eksiğimiz yok şükür de 1-2 kaşıntımız var :)
Fev rda benimde istek listemde
@Denklem2a alalım mı abi

Gümrük durumları nasıl
Tespit halinde 4 kat ceza kararından sonra hiç sipariş vermedim
Eksiğimiz yok şükür de 1-2 kaşıntımız var :)
Fev rda benimde istek listemde
@Denklem2a alalım mı abi
Mtl rda konusunda cok secenek yok zaten fev de gayet guzel, kullanimi kolay bir parca ben arada kullaniyorum ama rda kullanmak istedigimde genelde dl oluyor mtl rda cok zevk vermiyor, rda cok buhar, cok buhar da dl olur :)

Alacaksan dl / dtl yapmaya uygun hava pinlerini de al degistirerek kullanirsin

Mtl rda konusunda cok secenek yok zaten fev de gayet guzel, kullanimi kolay bir parca ben arada kullaniyorum ama rda kullanmak istedigimde genelde dl oluyor mtl rda cok zevk vermiyor, rda cok buhar, cok buhar da dl olur :)

Alacaksan dl / dtl yapmaya uygun hava pinlerini de al degistirerek kullanirsin
bulsam 1 adet flash rba bende düşünüyorum
squank performansı nasıl hocam

Okuyunca insanların neden tablo kullandıklarını anladım, bilmece bildirmece gibi yazı.
Orada yazanı önceki bilgilerle derleyince özetle şu oluyor:
YFTK v4.5(+ olandan bahsetmiyorum) hariç olmak üzere tüm FEV v4.5 hava vidaları klon/orijinal veya normal/+ model ayrımı yapmaksızın birbiri ile uyumlu.

Orada yazanı önceki bilgilerle derleyince özetle şu oluyor:
Tüm FEV v4.5 hava vidaları klon/orijinal veya normal/+ model ayrımı yapmaksızın birbiri ile uyumlu. Tek istisnası YFTK FEV v4.5 klonu.(+ olan değil)
Türkçede çok daha kolay ifade ediliyor bu işler, o kesin. Allahtan yerli bir ingiliz yazmamış, o zaman ne yapardık.

Geri