Üstad;
YFTK klonu dışında hiç FLash elime geçmedi. O sebeple, orjinal veya Ulton cap uyum durumunu bilemiyorum.
Sallanma olayı dediğiniz gibi. Oring kalitesi düşük. Hafif bir sallanma yapıyor.
YFTK 4,5S direk almak mantıklı olur.
Ben YFTK 4.5 a Ulton kısaltma kitini taktım ve tekrar çıkartamıyorum. Cam parça topcap in alt tarafına sıkıştı kaldı
Fasttech de ki YFTK 4,5S hem fiyat hem de pakeet içeriğiyle gayet alınabilir duruyor. FT nin paypal ile ödeme diye tutturması TR den sipariş verebilmeyi zorlaştırıyor. Paypal ödemesi halledilebilirse güzel ürün.
Ben kendi adıma Flash defterini kapattım. Camı çıkartmayı başarsam elden de çıkartacağım keretayı. Ama mevcut durumda attım gitti bir köşeye.
Biraz ağır oluşu, oringlerin can sıkıcılığı, hava ayarında istediğim sıkılığı tutturamamak gibi sebeplerden arammız bozuldu kendisiyle.
Ayrıca bende çoklu atomizer kullanımına uygun olmadı Flash. Yani ek atomizer olarak elimde olsa çok severdim kendisini. Elimin altında sürekli bulunsa her şeyinden anlardım. Ama 3-5 atomizer arasında içerisinde likit varken mod üzerinde uzun süre ellemeden bırakmak bazen üzebiliyor Flash da. Pek dağ bayır dolaşmaya da gelmiyor. Ya da ben pamuklayamıyorum bu zıkkımı. O sebeple yatıyor köşede camını kıracağım güne kadar