• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

@azash Üstat bendeki cam da aynı şekilde sıkıştı kaldı, hatta çatlak ama sıkıntı yok. 3.5ml bellcap bekliyorum. kısaltma kitini çıkartınca hatırı sayılır bir hafifleme olacak ve öylece daha memnun kalacağımı düşünüyorum. Pamuklama olayını da geçen denk geldiğimiz gibi bol pamuk kullanıp hafif deck zeminine değdirince hem aromada belirgin bir artış oluyor hem de sızıntı yapmıyor.
Vmate+Fev epey ağır bir setup oluyordur eminim.

Üstad;
YFTK klonu dışında hiç FLash elime geçmedi. O sebeple, orjinal veya Ulton cap uyum durumunu bilemiyorum.
Sallanma olayı dediğiniz gibi. Oring kalitesi düşük. Hafif bir sallanma yapıyor.
YFTK 4,5S direk almak mantıklı olur.
Ben YFTK 4.5 a Ulton kısaltma kitini taktım ve tekrar çıkartamıyorum. Cam parça topcap in alt tarafına sıkıştı kaldı :)
Fasttech de ki YFTK 4,5S hem fiyat hem de pakeet içeriğiyle gayet alınabilir duruyor. FT nin paypal ile ödeme diye tutturması TR den sipariş verebilmeyi zorlaştırıyor. Paypal ödemesi halledilebilirse güzel ürün.

Ben kendi adıma Flash defterini kapattım. Camı çıkartmayı başarsam elden de çıkartacağım keretayı. Ama mevcut durumda attım gitti bir köşeye.
Biraz ağır oluşu, oringlerin can sıkıcılığı, hava ayarında istediğim sıkılığı tutturamamak gibi sebeplerden arammız bozuldu kendisiyle.
Ayrıca bende çoklu atomizer kullanımına uygun olmadı Flash. Yani ek atomizer olarak elimde olsa çok severdim kendisini. Elimin altında sürekli bulunsa her şeyinden anlardım. Ama 3-5 atomizer arasında içerisinde likit varken mod üzerinde uzun süre ellemeden bırakmak bazen üzebiliyor Flash da. Pek dağ bayır dolaşmaya da gelmiyor. Ya da ben pamuklayamıyorum bu zıkkımı. O sebeple yatıyor köşede camını kıracağım güne kadar :)

Uzunca bit süre flash kullanmayı ertelemiştim. Ancak şu ara hoşuma gidiyor. Biraz uzun biraz ağır vs ama çok takmıyorum. ne modlar taşıdık cebimizde ne atolar.
Genelde klon performansı birebire yakın atoları önce klonda test sürecine tabi tutuyorum orjinalini alıp almayacağıma karar veriyorum.

Sallanma sorununu çözdük. En azından orada bir problem yok. Paypal hallederiz sıkıntı yok fasttech e bakayım bir de hollanda simkartlarımı bulmam lazım paypal için:D

Üstad;
YFTK klonu dışında hiç FLash elime geçmedi. O sebeple, orjinal veya Ulton cap uyum durumunu bilemiyorum.
Sallanma olayı dediğiniz gibi. Oring kalitesi düşük. Hafif bir sallanma yapıyor.
Ben YFTK 4.5 a Ulton kısaltma kitini taktım ve tekrar çıkartamıyorum. Cam parça topcap in alt tarafına sıkıştı kaldı :)
Fasttech de ki YFTK 4,5S hem fiyat hem de pakeet içeriğiyle gayet alınabilir duruyor. FT nin paypal ile ödeme diye tutturması TR den sipariş verebilmeyi zorlaştırıyor. Paypal ödemesi halledilebilirse güzel ürün.

Ben kendi adıma Flash defterini kapattım. Camı çıkartmayı başarsam elden de çıkartacağım keretayı. Ama mevcut durumda attım gitti bir köşeye.
Biraz ağır oluşu, oringlerin can sıkıcılığı, hava ayarında istediğim sıkılığı tutturamamak gibi sebeplerden arammız bozuldu kendisiyle.
Ayrıca bende çoklu atomizer kullanımına uygun olmadı Flash. Yani ek atomizer olarak elimde olsa çok severdim kendisini. Elimin altında sürekli bulunsa her şeyinden anlardım. Ama 3-5 atomizer arasında içerisinde likit varken mod üzerinde uzun süre ellemeden bırakmak bazen üzebiliyor Flash da. Pek dağ bayır dolaşmaya da gelmiyor. Ya da ben pamuklayamıyorum bu zıkkımı. O sebeple yatıyor köşede camını kıracağım güne kadar :)
Üstad Merhaba,
Flash da tankı deck ten söküp tankın içindeki baca ucunda kertiklere yedekler içinde çıkan yuvarlak metal (veya bozuk para ile) parçayı takıp çok kolayca sökebilirsiniz. Oradan sökülünce zaten cam ve metaller ayrılıyor.
Besleme sorunu DLC fitil yerleştirme seviyesi ve pamuklama ile ilgili, tam ayarlanmaz ise fazla besleme sorunları yaşatır.

Tüm Flash lar orj. de dahil birbirine uyumlu ama sadece YFTK clonun da hava vidaları uyum sağlamıyor, aslında tam uyum sağlamıyor denmez de biraz çıkıntılı görüntü oluşturuyor.

aslında tam uyum sağlamıyor denmez de biraz çıkıntılı görüntü oluşturuyor.
Öyle ancak detaya inerseniz hatve farkı var ve dişleri ister istemez bozacaktır. Esasında YFTK'dan tamamen uzak durmak lazım. Yeni 4.5s+ klonunda bu durumu çözmüşlerdir umarım. Merakla bekliyorum birinin eline geçmesini, üçer beşer alacağım eğer düzelmişse. ????

Üstad;

Tankın yivli olan kısmına kağıt bant yapıştırıp çeviriyorum ben sorun olmadı. Ama elle döndürmeye gelmiyor. Ya el kayıyor. Yada cap kısmı dönüyor altı sabit kalıyor.
Ters duruken, Bantı yapıtırıp, hava vidalarından cevirince dönüyor.

Öyle ancak detaya inerseniz hatve farkı var ve dişleri ister istemez bozacaktır. Esasında YFTK'dan tamamen uzak durmak lazım. Yeni 4.5s+ klonunda bu durumu çözmüşlerdir umarım. Merakla bekliyorum birinin eline geçmesini, üçer beşer alacağım eğer düzelmişse. ????
çektim bende bir abimizde çekti . YTFK 4.5s gelince haber ederiz:)

@Servet33 , @ByMERZİFONLU Üstadlar teşekkür ederim ilginiz için.
Bende sıkışan alt parçalar değil de üstteki polikarbon tankın yerine koyduğum cam parça. Yivsiz kısımda metalin içine sıkıştı. Kullanıma engeli yok. Satmak için çıkartmaya çalişiyordum. Ama yine vazgeçtim :)
@murcix Üstadın uyarısıyla pamugu deck tabanına değecek şekilde uzattım. Hem deckte likit birikime sorununu çözdü. Hem de tuhaf şekilde aroma hissiyatı arttı.
Devecik ile biraz daha takılayım ben.
@murcix Üstad. Vmate ile yine hafif sayılır. Mod 102gr. pilsiz. Asıl Drag2 gelince ne yapacağım. 158gr. :)
Gerçi o zaman onları evde sabit bırakırım :)

@Servet33 , @ByMERZİFONLU Üstadlar teşekkür ederim ilginiz için.
Bende sıkışan alt parçalar değil de üstteki polikarbon tankın yerine koyduğum cam parça. Yivsiz kısımda metalin içine sıkıştı. Kullanıma engeli yok. Satmak için çıkartmaya çalişiyordum. Ama yine vazgeçtim :)
@murcix Üstadın uyarısıyla pamugu deck tabanına değecek şekilde uzattım. Hem deckte likit birikime sorununu çözdü. Hem de tuhaf şekilde aroma hissiyatı arttı.
Devecik ile biraz daha takılayım ben.
@murcix Üstad. Vmate ile yine hafif sayılır. Mod 102gr. pilsiz. Asıl Drag2 gelince ne yapacağım. 158gr. :)
Gerçi o zaman onları evde sabit bırakırım :)
Usta, ben son dönemde bu arkadaşı fotodaki gibi kullanıyorum. Elimdeki en hafif mod çünkü ???? bahsettiğim gibi birde bellcap aldım, gelince epey hafif ve olabildiğince küçük olacak.

Drag 2'yi DL için kullanırsınız sanırım, çünkü Fev ile kas yapar ????

IMG_20200511_093642.jpg

Ceza konusu tedirgin ediyormu usta
Gümrükler bu aylarda nasıl

Beni herhangi bir ceza tedirgin etmiyor. Ticari bir faaliyetim yok neticede açılmış ilanlarımda facebooktan olmadığından endişe edecek bir durum( Facebooktaki hadise tamamen doğru olsa dahi) yok.

Gümrüklerde millet korkusundan çin kargolarını ellemiyormuş şeklinde bir şehir efsanesi var ama bilemiyorum. Bu ara millet saldırdı aliexpresse

Neden aşırı metal tadı alıyorum. Temizliği falan tam yaptım. Ama aromadan ziyade metal tad geliyor.

Neden aşırı metal tadı alıyorum. Temizliği falan tam yaptım. Ama aromadan ziyade metal tad geliyor.
Atılacak likitiniz varsa 24 saat tankı doldurup dokunmadan bırakın Üstadım.
Ben metal tadı aldığımı hatırlamıyorum.
Fakirs ürünlerinde 1 hafta yağ tadı gelirdi ama hiç metal gelmezdi. Tel ile alakala sıkıntı yoksa 24-48 saatlik likit terapisi sorununuzu muhtemelen çözer. (Yftk Fev 23 deneyimine istinaden)

Atılacak likitiniz varsa 24 saat tankı doldurup dokunmadan bırakın Üstadım.
Ben metal tadı aldığımı hatırlamıyorum.
Fakirs ürünlerinde 1 hafta yağ tadı gelirdi ama hiç metal gelmezdi. Tel ile alakala sıkıntı yoksa 24-48 saatlik likit terapisi sorununuzu muhtemelen çözer. (Yftk Fev 23 deneyimine istinaden)
neydi bea eski günler süt , sirke falan girişirdik fakir ürünlerine :)
ihtiyacı olan olursa renksiz aromasız bir adı vardı unuttum o sirkeden a101de şuan var

Bende her halukarda sirke ile işlem yapıyorum. Bunda da yaptım. Likit de zaten dünden beri dolu, olarak tankta duruyor. Likiti değiştirip yeniden deneyeyim bakalım

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende her halukarda sirke ile işlem yapıyorum. Bunda da yaptım. Likit de zaten dünden beri dolu, olarak tankta duruyor. Likiti değiştirip yeniden deneyeyim bakalım

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kullanmadığın diş fırcan varsa macunla güzelce fırcala hocam arada kalıntı falan varsa işe yarıyor
bolca ılık-sıcak suyla sonrasında durularsın

Geri