• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Ben dün Ali'den old friend store'dan sipariş ettim, hatta risk olmasın diye asıl sipariş etmek istediğim bellcap'dan vazgeçtim. Bu satıcı hemen gönderirdi ama bu kez 10 günlük bir geri sayım koymuş gönderim için.
Hayırlı olsun. Bende yeni ulton yedeklememiş olsam kesin düşünürdüm bu seçeneği .. Bu ara çin kargoları çok dengesiz ve süreçleri tahmin etmek zor. 10 gün süre olayıda preorder kaynaklı değil sanırım, bu ay verdiğim iki sipariş içinde aynı şekildeydi. Umarım en kısa zamanda elinize ulaşır :giggle:

Hayırlı olsun. Bende yeni ulton yedeklememiş olsam kesin düşünürdüm bu seçeneği .. Bu ara çin kargoları çok dengesiz ve süreçleri tahmin etmek zor. 10 gün süre olayıda preorder kaynaklı değil sanırım, bu ay verdiğim iki sipariş içinde aynı şekildeydi. Umarım en kısa zamanda elinize ulaşır :giggle:
Canımız sıkılıyor para harcıyoruz, aslında tam anlamıyla benim bu yaptığım. Son 1 aydır ne sipariş ettiysem geldi, yedekle yedekle sonu da gelmiyor. Bu kaçıncı flash oldu onu söylemeyeceğim. 3-4 yıl önce Fasttech'ten almış olduğum tüm kullan at oringlerin azaldığını farkettim ve bu kez nbr 3-20 mm lik 1 ve 1,5mm kalınlıkta tüm oringlerden 10 ar adet sipariş verdim. Kargosuna daha fazla para gitti, bazı satıcılar hiç cevap vermiyorlar. Aliexpress Online Service ile görüşüp şikayet ettim sipariş öncesi, cevap vermiyor dedim o da işe yaramadı. Sipariş verdim hala cevap yok ama gönderimi yapmış. Link'i koyuyorum ilgilenen olursa.

Ben dün Ali'den old friend store'dan sipariş ettim, hatta risk olmasın diye asıl sipariş etmek istediğim bellcap'dan vazgeçtim. Bu satıcı hemen gönderirdi ama bu kez 10 günlük bir geri sayım koymuş gönderim için.
Abi bende dün gece sipariş verdim. 4-5 saat sonra ürünü kargoya vermişlerdi. Belki sizinkini de vermiştir. Bir kontrol edersin diye yazdım. Aynı satıcı bu arada old friend vape mağaza.

Abi bende dün gece sipariş verdim. 4-5 saat sonra ürünü kargoya vermişlerdi. Belki sizinkini de vermiştir. Bir kontrol edersin diye yazdım. Aynı satıcı bu arada old friend vape mağaza.
Dün yeni kısa versiyonun 09.05 de hazir olacagini soyledi satici, belki baska bir satici olabilir mi senin ki?

Fev 4.5 a bende kavuştum sonunda. Yftk klonu. Ama oringler çok dandik çok oynuyor yanma odasının oralar. Birde çok havadar geldi hava vidası. Oring ve hava vidası bulabileceğim birikeri varmı tr de.

Fev 4.5 a bende kavuştum sonunda. Yftk klonu. Ama oringler çok dandik çok oynuyor yanma odasının oralar. Birde çok havadar geldi hava vidası. Oring ve hava vidası bulabileceğim birikeri varmı tr de.
Hayırlı olsun hocam.
Hakan Akay var.
Çoğu kişi gibi bende ondan almıştım.
Size özelden numarasını atıyorum.

Hala yapıyor ise yada elinde varsa YFTK olduğunu belirterek alın, zira orjinal pinler uzun kalıyor. Azıcık dışarıda kalarak işini yapıyor.

Hayırlı olsun hocam.
Hakan Akay var.
Çoğu kişi gibi bende ondan almıştım.
Size özelden numarasını atıyorum.

Yardımcı olmaya calışagım Üstadım. Var 1 tane bende.
Aldığımda farketmedim ancak sonra farkettim ki biraz sallanıyor ato. Deckteki 2 oringin altına 3 tur iplik attım kaya gibi oldu. BU sorunu ben halletmiş oldum.
Sorulardan kalanlar var tabiki ;
Mesela orjinal yanma odası YTFK klonuna uyuyor mu?Piyasada dolanan ulton capler YTFK ya uyum problemi yaratabilir mi?
Malzeme kalitesi gözüme iyi geldi. Sence alibabamızdan 4.5S alayım azash hocam:D

Aldığımda farketmedim ancak sonra farkettim ki biraz sallanıyor ato. Deckteki 2 oringin altına 3 tur iplik attım kaya gibi oldu. BU sorunu ben halletmiş oldum.
Sorulardan kalanlar var tabiki ;
Mesela orjinal yanma odası YTFK klonuna uyuyor mu?Piyasada dolanan ulton capler YTFK ya uyum problemi yaratabilir mi?
Malzeme kalitesi gözüme iyi geldi. Sence alibabamızdan 4.5S alayım azash hocam:D
Üstad;
YFTK klonu dışında hiç FLash elime geçmedi. O sebeple, orjinal veya Ulton cap uyum durumunu bilemiyorum.
Sallanma olayı dediğiniz gibi. Oring kalitesi düşük. Hafif bir sallanma yapıyor.
YFTK 4,5S direk almak mantıklı olur.
Ben YFTK 4.5 a Ulton kısaltma kitini taktım ve tekrar çıkartamıyorum. Cam parça topcap in alt tarafına sıkıştı kaldı :)
Fasttech de ki YFTK 4,5S hem fiyat hem de pakeet içeriğiyle gayet alınabilir duruyor. FT nin paypal ile ödeme diye tutturması TR den sipariş verebilmeyi zorlaştırıyor. Paypal ödemesi halledilebilirse güzel ürün.

Ben kendi adıma Flash defterini kapattım. Camı çıkartmayı başarsam elden de çıkartacağım keretayı. Ama mevcut durumda attım gitti bir köşeye.
Biraz ağır oluşu, oringlerin can sıkıcılığı, hava ayarında istediğim sıkılığı tutturamamak gibi sebeplerden arammız bozuldu kendisiyle.
Ayrıca bende çoklu atomizer kullanımına uygun olmadı Flash. Yani ek atomizer olarak elimde olsa çok severdim kendisini. Elimin altında sürekli bulunsa her şeyinden anlardım. Ama 3-5 atomizer arasında içerisinde likit varken mod üzerinde uzun süre ellemeden bırakmak bazen üzebiliyor Flash da. Pek dağ bayır dolaşmaya da gelmiyor. Ya da ben pamuklayamıyorum bu zıkkımı. O sebeple yatıyor köşede camını kıracağım güne kadar :)

Geri