• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Yav şimdi hangisi ve hangi klon daha çok tutuluyordu böyle bir konu vardı bulamadım acep birdamiydi ???? fev4.5 ve 23mm mı daha çok tutuluyor (daha doğrusu keyifli) ve en çok hangi kon basarili ulton ytfk shenray subtwo vs (sanırım subtwo ilk önce önerilen klon)
İlk sayfalarda var açıklamaları ama ben kısaca belirteyim.
Malze kalite görünüş YFTK clonu hepsinden üstün görünüyor ama buna da orj. hava kitleri uymuyor. Hava kitlerinin clonu da yok malesef. Diğerlerinin tamamına orj. hava kitleri uyumlu. İçim keyfi ise hepsinde aynı bir farkları yok.
Orjinalinde ise nasıl olduğunu bilmediğim şekilde daha soft daha doyurucu buhar ve aroma var. Şuan elimde clonların tamamı ve Orjinali var.

YFTK 23 mm klonunu,
2 adet 0,8 mm hava vidası ile TC kontrol kullanımda,
1 adet 1.0 mm hava vidası ile Kanthal telde
0,9 mm hava vidası ile de vakumdan akmasını istediğim zamanda kullanıyorum. Vidalar klon ve işlerini çok iyi yapıyorlar :)
Ulton cam kısaltma kiti YFTK klona tam oturmuyor. Camı ilk altığımda 1 kere taktım ve hiç çıkartamadım :) Temizliği o şekilde yapıyorum. Sorun olmuyor.
Kısaltma kitiyle bile vurum ve aroma oldukça tatminkar.

YFTK 23 mm klonunu,
2 adet 0,8 mm hava vidası ile TC kontrol kullanımda,
1 adet 1.0 mm hava vidası ile Kanthal telde
0,9 mm hava vidası ile de vakumdan akmasını istediğim zamanda kullanıyorum. Vidalar klon ve işlerini çok iyi yapıyorlar :)
Ulton cam kısaltma kiti YFTK klona tam oturmuyor. Camı ilk altığımda 1 kere taktım ve hiç çıkartamadım :) Temizliği o şekilde yapıyorum. Sorun olmuyor.
Kısaltma kitiyle bile vurum ve aroma oldukça tatminkar.
Ulton klona Ulton kısaltma kiti bile kusursuz takılmıyor, yiv-setler çok harika değil. Ben o camı bir kez çıkarabildim ama sonrasında o kazandı ???? geçenlerde bir de telefonun üstüne devrildi, hem telefonun camı hem de kendi camı çatladı ???? sızıntı yapmıyor öylece kullanıyorum.

Bu şekildemi geliyor ?
Yiv kalitesi nasıl ?
Ohm düzgün mü ?
Biraz yorumlayın hocam kuru kuru olmaz :)
Ohm duzgun!
Iscilik gayet iyi, bir kusur bulamiyorum. Hava delikleri 4 adet (1.2mm, 1.4mm, 2.1mm). Ben 1.2mm kullaniyorum. Sadece bir hava kanali acik. Diyerini kapadim.
1 x SS Tank, 1 x Glass Tank, 1 x Pack Orings, 1 x Stainless Steel Plate - bunlar da mevcut.
Isterseniz ayri Glass Tank siparis edebilirsiniz bu klon icin. Ben siparis verdim. Gayet memnunum Ulton klonundan.

Flash e vapor 23mm kisaltma kiti ile birlikte ama 4.5 + hali daha güzel bence eskimeyen hala satilan ato daha ne olsun
386dc347adcc6930f1986869cff74bf4.jpg

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an çıkan atomizerlerin hepsi kısa, şık, ılık buharlı, bol aromalı ve havadar. Bunlardan kafama yatan birisini bulunduruyorum.

Birde ağır abi olarak uzun, çirkin fev i. O demirbaş uzun atomizer kontenjanını tehdit edebilen rakibi bile çıkmadı bugüne kadar :)

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fev vs için, uzun süredir sorunsuz kullanıyorum dediğiniz klonu hangisi ? En son sub two klonu daha iyi çıktı diye okumuştum sanırım bir yerde :rolleyes: çoğunda deck problemliydi diye aklımda kalmış

Ben subtwo kullanmadım

Ulton, shenray ve yftk kullandım. Kullandıklarım arasında

Ulton > Shenray > yftk bana göre. Söylediğim 23 mm için geçerli. 17 shenraylarda problem yaşayan çok. Ancak 23 mm de çok memnunum Shenray dan. Elimden 6-7 tane farklı fev 23 mm geçti.

Hepsi de iş görüyor ama. Halen 23 mm shenray kullanıyorum ve elimden çıkarmayı düşünmüyorum.

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

23mm yi bir ben kullanamadım
Ato çok watt istiyor
12 watt da hiç keyif alamıyorum
27 ga ıle sarım onerisi alabilirim sizlerden

Merhabalar, Fev 23 severek kullaniyorum tavsiyede ediyorum pamuk konusunda burada yazilmasinin faydali olacağini düşündüğüm bir ayrintiyi söylemeden geçmek istemedim. Daha önceden cb prime ile killandiğim atomizerime fiber cotton pamuk kullanmaya başladim fiber cotton üzerine olumlu yorumlardan sonra ama ne yazikki cb prime ile karsilastirilirsa besleme konusunda belirgin olarak geride kaliyor. Orjinal ato ve orjinal çelik besleme tüpleri kullaniyorum. Bu nedenle artik fiber cotton kullanmayacagim belirtmek istedim iyi forumlar

Yok ben bi fev alayım artık. Da ki den alcam nasıl, alcam neler alcam onu bilmiyorum. 4.5 mu 4 mü hangisi bedir bilmem. Biri bana acar yardımcı olmalı bu konuda ????

Merhabalar, Fev 23 severek kullaniyorum tavsiyede ediyorum pamuk konusunda burada yazilmasinin faydali olacağini düşündüğüm bir ayrintiyi söylemeden geçmek istemedim. Daha önceden cb prime ile killandiğim atomizerime fiber cotton pamuk kullanmaya başladim fiber cotton üzerine olumlu yorumlardan sonra ama ne yazikki cb prime ile karsilastirilirsa besleme konusunda belirgin olarak geride kaliyor. Orjinal ato ve orjinal çelik besleme tüpleri kullaniyorum. Bu nedenle artik fiber cotton kullanmayacagim belirtmek istedim iyi forumlar

Ben bu tank ile bildim bileli fiber n'cotton kullanıyorum. İlk defa duyuyorum, şaşırdım aşıkçası.

Son düzenleme:
Geri