qersnc
Council
Vira Kalyon mech kullanıyorum. Aynen Çok fark var.Ateşleme etkisi var diye biliyorum. mesela eti pişirirken suyu içinde kalması için hızlı yüksek ateş lazım gibi birşeydir Ben mesela mech modda daha sağlıklı bir içim alıyorum.
Vira Kalyon mech kullanıyorum. Aynen Çok fark var.Ateşleme etkisi var diye biliyorum. mesela eti pişirirken suyu içinde kalması için hızlı yüksek ateş lazım gibi birşeydir Ben mesela mech modda daha sağlıklı bir içim alıyorum.
Podlar coillerine ve salt likitlere göre iyi ateşliyor bu birolay sigara içmemek. sen yanlış anlayıp, içmeyi bilmiyosan ben napayım. ateşlemede ateşleme diyip dünya modu alıp en son poda geçtin [emoji1787] [emoji1787] [emoji1787]
senin gibi doyumsuz değilim dimekki
Komutan nakavt ????????????Podlar coillerine ve salt likitlere göre iyi ateşliyor bu bir
poda geçmiş halimle kalan setlerim senin elindekileri 3 kere alır bu iki [emoji23]
Sen emekli gibi benim bir nefeste aldığımı 3 nefeste alıyorsun sana hepsi iyi ateşler 3 ünden birinde ateşlese sana yetiyor. Buhar çıktı mı sen ateşlemesi iyi sanıyorsun bu üç [emoji23]. Sahi sen gerçekten emekliydin
Ateşleme bu kadar önemli olmasa elimde 4 tane mekanik olmazdı bu 4 tabii sen anlamazsın mekanikle içmenin keyfini [emoji23] eline mekanik alınca çarpılıyorsun. Seni çarpan mekanik aylardır bende hiçbir vukuatı yok [emoji23]
Evin evime yürüme mesafesinde forumdan bana laf yetiştireceğine izin alabilirsen yengeden çay içelim bu beş
Gel maçı beraber seyredelim de seni kanser edeyim [emoji23] bendensin korkma
ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olumlu yönde evet aroma dışında herşeyde üstün fev. Boğaz vurumu, soğuk içim, içim keyfi ve pamuklama tellemede artı yönde fark olurExpromizer 2.1 ve flash 23mm 4.5 kullanan arkadaşlar varsa, farkları yorumlayabilir mi rica etsem... 2.1 den çok memnunum, flasha geçince çok büyük bir fark yaşarmıyım? Tşk
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah aromada çok ciddi bit düşüş yoksa ve sarım expro gibi rahat ve kolaysa geçilir o zamn.Olumlu yönde evet aroma dışında herşeyde üstün fev. Boğaz vurumu, soğuk içim, içim keyfi ve pamuklama tellemede artı yönde fark olur
Anında pamuğa ulaşmak rahatlıkEyvallah aromada çok ciddi bit düşüş yoksa ve sarım expro gibi rahat ve kolaysa geçilir o zamn.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evinin kapısına kadar gelip yengenin korkusundan içeri almadığın videoyu yayınlattıracaksın banaPodlar coillerine ve salt likitlere göre iyi ateşliyor bu bir
poda geçmiş halimle kalan setlerim senin elindekileri 3 kere alır bu iki [emoji23]
Sen emekli gibi benim bir nefeste aldığımı 3 nefeste alıyorsun sana hepsi iyi ateşler 3 ünden birinde ateşlese sana yetiyor. Buhar çıktı mı sen ateşlemesi iyi sanıyorsun bu üç [emoji23]. Sahi sen gerçekten emekliydin
Ateşleme bu kadar önemli olmasa elimde 4 tane mekanik olmazdı bu 4 tabii sen anlamazsın mekanikle içmenin keyfini [emoji23] eline mekanik alınca çarpılıyorsun. Seni çarpan mekanik aylardır bende hiçbir vukuatı yok [emoji23]
Evin evime yürüme mesafesinde forumdan bana laf yetiştireceğine izin alabilirsen yengeden çay içelim bu beş
Gel maçı beraber seyredelim de seni kanser edeyim [emoji23] bendensin korkma
Komutan nakavt ????????????
Aldigimiz duyumlara göre 8 ay ringlerden uzak kalacakmış
Öyle deyyoooollllaaaaaa ????????????
evinin kapısına kadar gelip yengenin korkusundan içeri almadığın videoyu yayınlattıracaksın bana
milleti kandırmaya utanmıyonmu [emoji1787] [emoji1787]
maç konusuna gelince tek seyretmeyi seviyorum. bilmene rağmen ortamda gol atmaya çalışman yine bi kandırmaca olmuş.
tiribüne oynama yiğenim [emoji1787][emoji1787]
ekleme yapayım ben bişey yarıştırmıyom. heleki maddiyat hiç.
öle benimki seninkini döver triplerine hiç gerek yok bu alemde.
herkesin zevki kendine. mukayese gereksiz.
amacım en basit setupla bir daha sigara içmemek.
sen bunu karıştırıyorsun işte.
sana gelince monoDON
kapıya bile çıkamadın geçenlerde. alt tarafı haydarla okşan ziyaret edecekdi seni.
başkasının şeyiyle kuyuya inme. mazallah düşer oturursun ardın üstüne. benden dimesi [emoji23][emoji23]
sanamı kızıcam ???? ???? ???? takıldığını bilmesem pistolle kapındaydım çoktan ???????????? millet yanlış anlamasın diye açıklama yaptım benKızma hemen takılıyoruz işte [emoji2] video da var zaten elinde [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bulsak alacağız zaten de yok işteMerhaba arkadaslar! Dun sabirsizlikla sahip olmak istedigim FEV v4.5 ulton klonunu aldim. Bir kac saattir kullaniyorum.
Simdi niye okadar ovduklerini anladim bu atomizerin. Bogaz vurumu cok iyi ve aroma taze bir sekilde buharlaniyor. Cok memnunum.
Ilk sariminda bir problem yasamadim. Olmayanlara tavsiye ederim bu atomizeri!
Bu şekildemi geliyor ?
İlk mesajda ki pdf e bakın Üstad.Yav şimdi hangisi ve hangi klon daha çok tutuluyordu böyle bir konu vardı bulamadım acep birdamiydi ???? fev4.5 ve 23mm mı daha çok tutuluyor (daha doğrusu keyifli) ve en çok hangi kon basarili ulton ytfk shenray subtwo vs (sanırım subtwo ilk önce önerilen klon)
Lanet vodafone bulunduğum yerde çekmiyor yoksa PDF ye ben diyeyim 10 sen de 1 defa tıkladımİlk mesajda ki pdf e bakın Üstad.
Şahsen ben YFTK 23 mm FEV 4,5 kullanıyorum. Cam kısaltma kiti ve 1.0 mm hava vidası ile.
Hava vidası klon olarak üretidi. Ama şu aşamada üretimi yok. Orijinal hava vidaları YFTK ya tam oturmuyor. Kısaltma kiti de Ulton üretimi. Bu durumda ulaşılabilecek en mantıklı klon Ulton gibi duruyor.
17 mm ile ilgili bilgim yok.
Yav şimdi hangisi ve hangi klon daha çok tutuluyordu böyle bir konu vardı bulamadım acep birdamiydi ???? fev4.5 ve 23mm mı daha çok tutuluyor (daha doğrusu keyifli) ve en çok hangi kon basarili ulton ytfk shenray subtwo vs (sanırım subtwo ilk önce önerilen klon)