• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

olay sigara içmemek. sen yanlış anlayıp, içmeyi bilmiyosan ben napayım. ateşlemede ateşleme diyip dünya modu alıp en son poda geçtin [emoji1787] [emoji1787] [emoji1787]
senin gibi doyumsuz değilim dimekki :D :D
Podlar coillerine ve salt likitlere göre iyi ateşliyor bu bir :)

poda geçmiş halimle kalan setlerim senin elindekileri 3 kere alır bu iki [emoji23]

Sen emekli gibi benim bir nefeste aldığımı 3 nefeste alıyorsun sana hepsi iyi ateşler 3 ünden birinde ateşlese sana yetiyor. Buhar çıktı mı sen ateşlemesi iyi sanıyorsun bu üç [emoji23]. Sahi sen gerçekten emekliydin :)

Ateşleme bu kadar önemli olmasa elimde 4 tane mekanik olmazdı bu 4 tabii sen anlamazsın mekanikle içmenin keyfini [emoji23] eline mekanik alınca çarpılıyorsun. Seni çarpan mekanik aylardır bende hiçbir vukuatı yok [emoji23]

Evin evime yürüme mesafesinde forumdan bana laf yetiştireceğine izin alabilirsen yengeden çay içelim bu beş :)

Gel maçı beraber seyredelim de seni kanser edeyim [emoji23] bendensin korkma

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

poda geçmiş halimle kalan setlerim senin elindekileri 3 kere alır bu iki [emoji23]

Sen emekli gibi benim bir nefeste aldığımı 3 nefeste alıyorsun sana hepsi iyi ateşler 3 ünden birinde ateşlese sana yetiyor. Buhar çıktı mı sen ateşlemesi iyi sanıyorsun bu üç [emoji23]. Sahi sen gerçekten emekliydin :)

Ateşleme bu kadar önemli olmasa elimde 4 tane mekanik olmazdı bu 4 tabii sen anlamazsın mekanikle içmenin keyfini [emoji23] eline mekanik alınca çarpılıyorsun. Seni çarpan mekanik aylardır bende hiçbir vukuatı yok [emoji23]

Evin evime yürüme mesafesinde forumdan bana laf yetiştireceğine izin alabilirsen yengeden çay içelim bu beş :)

Komutan nakavt ????????????
Aldigimiz duyumlara göre 8 ay ringlerden uzak kalacakmış
Öyle deyyoooollllaaaaaa ????????????

Expromizer 2.1 ve flash 23mm 4.5 kullanan arkadaşlar varsa, farkları yorumlayabilir mi rica etsem... 2.1 den çok memnunum, flasha geçince çok büyük bir fark yaşarmıyım? Tşk

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Expromizer 2.1 ve flash 23mm 4.5 kullanan arkadaşlar varsa, farkları yorumlayabilir mi rica etsem... 2.1 den çok memnunum, flasha geçince çok büyük bir fark yaşarmıyım? Tşk

Olumlu yönde evet aroma dışında herşeyde üstün fev. Boğaz vurumu, soğuk içim, içim keyfi ve pamuklama tellemede artı yönde fark olur

Olumlu yönde evet aroma dışında herşeyde üstün fev. Boğaz vurumu, soğuk içim, içim keyfi ve pamuklama tellemede artı yönde fark olur

Eyvallah :) aromada çok ciddi bit düşüş yoksa ve sarım expro gibi rahat ve kolaysa geçilir o zamn.

evinin kapısına kadar gelip yengenin korkusundan içeri almadığın videoyu yayınlattıracaksın bana :D
milleti kandırmaya utanmıyonmu ???? ????
maç konusuna gelince tek seyretmeyi seviyorum. bilmene rağmen ortamda gol atmaya çalışman yine bi kandırmaca olmuş.
tiribüne oynama yiğenim ????????
ekleme yapayım ben bişey yarıştırmıyom. heleki maddiyat hiç.
öle benimki seninkini döver triplerine hiç gerek yok bu alemde.
herkesin zevki kendine. mukayese gereksiz.
amacım en basit setupla bir daha sigara içmemek.
sen bunu karıştırıyorsun işte.;)

Komutan nakavt ????????????
Aldigimiz duyumlara göre 8 ay ringlerden uzak kalacakmış
Öyle deyyoooollllaaaaaa ????????????

sana gelince monoDON
kapıya bile çıkamadın geçenlerde. alt tarafı haydarla okşan ziyaret edecekdi seni.:cool:
başkasının şeyiyle kuyuya inme. mazallah düşer oturursun ardın üstüne. benden dimesi :ROFLMAO::ROFLMAO:

evinin kapısına kadar gelip yengenin korkusundan içeri almadığın videoyu yayınlattıracaksın bana :D
milleti kandırmaya utanmıyonmu [emoji1787] [emoji1787]
maç konusuna gelince tek seyretmeyi seviyorum. bilmene rağmen ortamda gol atmaya çalışman yine bi kandırmaca olmuş.
tiribüne oynama yiğenim [emoji1787][emoji1787]
ekleme yapayım ben bişey yarıştırmıyom. heleki maddiyat hiç.
öle benimki seninkini döver triplerine hiç gerek yok bu alemde.
herkesin zevki kendine. mukayese gereksiz.
amacım en basit setupla bir daha sigara içmemek.
sen bunu karıştırıyorsun işte.;)

sana gelince monoDON
kapıya bile çıkamadın geçenlerde. alt tarafı haydarla okşan ziyaret edecekdi seni.:cool:
başkasının şeyiyle kuyuya inme. mazallah düşer oturursun ardın üstüne. benden dimesi [emoji23][emoji23]

Kızma hemen :) takılıyoruz işte [emoji2] video da var zaten elinde [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaslar! Dun sabirsizlikla sahip olmak istedigim FEV v4.5 ulton klonunu aldim. Bir kac saattir kullaniyorum.
Simdi niye okadar ovduklerini anladim bu atomizerin. Bogaz vurumu cok iyi ve aroma taze bir sekilde buharlaniyor. Cok memnunum.
Ilk sariminda bir problem yasamadim. Olmayanlara tavsiye ederim bu atomizeri!

Merhaba arkadaslar! Dun sabirsizlikla sahip olmak istedigim FEV v4.5 ulton klonunu aldim. Bir kac saattir kullaniyorum.
Simdi niye okadar ovduklerini anladim bu atomizerin. Bogaz vurumu cok iyi ve aroma taze bir sekilde buharlaniyor. Cok memnunum.
Ilk sariminda bir problem yasamadim. Olmayanlara tavsiye ederim bu atomizeri!
Bulsak alacağız zaten de yok işte:(

Ben ikinci el aldim. Vazzling klonunu siparis verdim 1 hafta once Honk Kongtan gelmesini bekliyorum. Insallah o'da guzel klon cikar.

Yav şimdi hangisi ve hangi klon daha çok tutuluyordu böyle bir konu vardı bulamadım acep birdamiydi ???? fev4.5 ve 23mm mı daha çok tutuluyor (daha doğrusu keyifli) ve en çok hangi kon basarili ulton ytfk shenray subtwo vs (sanırım subtwo ilk önce önerilen klon)

Yav şimdi hangisi ve hangi klon daha çok tutuluyordu böyle bir konu vardı bulamadım acep birdamiydi ???? fev4.5 ve 23mm mı daha çok tutuluyor (daha doğrusu keyifli) ve en çok hangi kon basarili ulton ytfk shenray subtwo vs (sanırım subtwo ilk önce önerilen klon)
İlk mesajda ki pdf e bakın Üstad.
Şahsen ben YFTK 23 mm FEV 4,5 kullanıyorum. Cam kısaltma kiti ve 1.0 mm hava vidası ile.
Hava vidası klon olarak üretidi. Ama şu aşamada üretimi yok. Orijinal hava vidaları YFTK ya tam oturmuyor. Kısaltma kiti de Ulton üretimi. Bu durumda ulaşılabilecek en mantıklı klon Ulton gibi duruyor.
17 mm ile ilgili bilgim yok.

İlk mesajda ki pdf e bakın Üstad.
Şahsen ben YFTK 23 mm FEV 4,5 kullanıyorum. Cam kısaltma kiti ve 1.0 mm hava vidası ile.
Hava vidası klon olarak üretidi. Ama şu aşamada üretimi yok. Orijinal hava vidaları YFTK ya tam oturmuyor. Kısaltma kiti de Ulton üretimi. Bu durumda ulaşılabilecek en mantıklı klon Ulton gibi duruyor.
17 mm ile ilgili bilgim yok.
Lanet vodafone bulunduğum yerde çekmiyor :D yoksa PDF ye ben diyeyim 10 sen de 1 defa tıkladım :D

Malzeme ve üretim kaliteleri farklı olabilir fakat ulton ve shenray aynı, Yftk da sadece hava pini uzunluğu dolayısıyla yiv uzunluğu farklı. Bence, Yftk malzemesi diğerlerine nazaran daha güzel. Orjinal hava pini Yftk ya takılırsa uzun kalıyor sadece dışarıda kalıp görüntü fark ediyor, diğerlerinde tam oturuyor.. Hepsinin paket içeriği ve pin çapları aynı, eski klonlarda sorunlu deck ler vardı yeniler revize edilmiş. Fev 17 nispeten sıcak aroması daha iyi 23mm soğuk kafi derecede aroması var.
23mm vurum ve aroma dengesi olduğundan daha çok seviliyor. Clon yada orjinal Daraltma pini bulunamıyor, dolayısıyla hepsi aynı şuan..
Bende Pini kendim darattım, ulton Belkamplar ve chopin kısaltma kiti, ultem kiti hepsi var sorunsuz oluyor.

Yftk ile gayet memnunum..

Geri