• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Fev BF denedim beğenmedim, boş bir zamanımda dolaptan çıkartıp son bir kez şans vermeyi düşünüyorum, varmı sarım önerisi olan?
RDA olarak denemedim ama en son Fev 23'te 30 ga kanthal paralel 6 tur denedim ve çok hoşuma gitti. Hatta 32 ga sipariş edip 3lu paralel sarım yapmak gibi cin fikrim geldi :)
RDA'da nasıl sonuç verir bilmiyorum ama sizde 30 ga varsa denemekten zarar çıkmaz sanki ????

Mtl Daraltma bulamayanlar için,

1.2 yani endar pinin
birine 30ga
Diğerine 32 ga
Tel sarıp 1mm ve 0.8-0.9 sıkıldığında içime ulaşılabiliyor.

Sarım aparatı 1.2mm 1.5mm lik yorgan iğnesi ile oluyor. Tuhafiyeci yada market lerde bulunan takım iğnelerin en kalını yada bir incesi.. Sarımın boyu pin boyu kadar. Yaklaşık 10 15 tur yeterli olur. Karga burnu pense ile tutup sarıp sıkıştırdıktan sonra döndürerek pine sıkıca yerleşiyor.. Daha önce ss mesh ile de sarıp daratlma yaptığım oldu fakat en güzel içimi 32 ga telle yapılan oldu. 30 da sıkılık içilebilir durumda fakat aralıklı sarımda Ato ısınmaya başladı aroma düştü..
Pin arayanlar deneyebilir..

Cam tanklı olan fev mi
Nüfus müdürlüğünden ailenize kaydettirin :)
Fev bi' başka
Cam tankli olan hocam
Geldi su an deneme suruslerindeyim
Bu fev ler hic hakim olmadigim atolar
Simdi buna belcap olur mu var mi
Kisa bacasi uzun bacasi var mi daha ne kadar uzar mesela ????????????????
Bunda ki besleme metal farkli beslemesi var midir
Off cok uzagim çok ????

Cam tankli olan hocam
Geldi su an deneme suruslerindeyim
Bu fev ler hic hakim olmadigim atolar
Simdi buna belcap olur mu var mi
Kisa bacasi uzun bacasi var mi daha ne kadar uzar mesela ????????????????
Bunda ki besleme metal farkli beslemesi var midir
Off cok uzagim çok ????
Hele bir fotoğraf at :)
Yiğidin cismine bakalım
Çok anlamam ben
2-3 17mm 1 tane 23 mm var
Düz kullanıyom gitsin

@comandante justfog sanırım dahili pilli
doğrudur. 14 ocak 2019 dan beri kullanılıyor. hala daha ilk günkü gibi. pili falan bitmedi (-ki hergün muntazaman sıkça kullanılmasına rağmen)
powerbank ile 1-1.5 saatte full şarj oluyor hala. tavsiye ederim.

ekleme yapayım. doğubankta setup olarak 250 liradan satılıyor. aliden getirtebilme şansınız varsa 100-150 tl arası

doğrudur. 14 ocak 2019 dan beri kullanılıyor. hala daha ilk günkü gibi. pili falan bitmedi (-ki hergün muntazaman sıkça kullanılmasına rağmen)
powerbank ile 1-1.5 saatte full şarj oluyor hala. tavsiye ederim.

ekleme yapayım. doğubankta setup olarak 250 liradan satılıyor. aliden getirtebilme şansınız varsa 100-150 tl arası
Çok güzel görünüyo. Ufak tefek bişey. Ali den gerek yok ya. Geçermi geçmezmi birde bunu düşünücez. Peki komutanım. Ateşlemesi falan nasıl.

ateşlemeden pek anlamıyom ben. millet söylüyor şöyle ateşliyor böyle ateşliyor filan diye ama bana hepsi aynıymış gibi geliyor [emoji1787] [emoji1787]
milisaniye duyumum yok galiba [emoji23][emoji23]
Milisaniye duyumuyla alakası yok çekim şeklinle alakalı. İki kere de çekiyorsun ve asıl çekimi ikincide yapıyorsun o yüzden en leş ateşleyen modlar bile sana tamam.

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milisaniye duyumuyla alakası yok çekim şeklinle alakalı. İki kere de çekiyorsun ve asıl çekimi ikincide yapıyorsun o yüzden en leş ateşleyen modlar bile sana tamam.

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olay sigara içmemek. sen yanlış anlayıp, içmeyi bilmiyosan ben napayım. ateşlemede ateşleme diyip dünya modu alıp en son poda geçtin ???? ???? ????
senin gibi doyumsuz değilim dimekki :D :D

Geri