İlk mesajdaki PDF kılavuzda kit üreticisinin adı mevcut.Fev 17 için mtl kit bulabileceğimiz bir yer var mı acaba ?
İlk mesajdaki PDF kılavuzda kit üreticisinin adı mevcut.
Sordum şimdi, bırakmışlar imalatı.Sanırım kapatmışlar sayfalarını , bende neden bulamıyorum diyorum kendi kendime
Değil. GTA deck ile daha çok zaman harcıyorum pamuklarken.Flas atomizer kurulumu pamuklaması zormu arkadaşlar
v4.5 alın, YFTK klonu hariç hepsi olur.pamuklaması kolay beslemesi iyi olan hangi flaş klonunu almalıyım hangi serisi
Sordum şimdi, bırakmışlar imalatı.
Değil. GTA deck ile daha çok zaman harcıyorum pamuklarken.
Hakan Akay olarak aratabilirsiniz sosyal mecrada yd isterseniz özelden iletişim numarasını gönderebilirim. Sanırım çoğu kişi Ondan temin etti, başka üretici görmedim.V4,5 oring nereden temin edilebilir ?
İletişim bilgilerini öm atabilirseniz çok memnun olurum.Hakan Akay olarak aratabilirsiniz sosyal mecrada yd isterseniz özelden iletişim numarasını gönderebilirim. Sanırım çoğu kişi Ondan temin etti, başka üretici görmedim.
YFTK clonu Flash hava vidaları VS 17mm olurdu galiba, @omeringen Üstad cevaplarsa ve oluyorsa elimde 0,8 - 0,9 - 1,0 ve 1,1 mm hava vidaları var.Bu durum beni üzdü biraz ,
elinde vs için mtl kit olup elden çıkartmak isteyen olursa bir öm kadar uzağım
Eğer oluyorsa hocam 0.8 ve 0.9'a talibimYFTK clonu Flash hava vidaları VS 17mm olurdu galiba, @omeringen Üstad cevaplarsa ve oluyorsa elimde 0,8 - 0,9 - 1,0 ve 1,1 mm hava vidaları var.
Evet uyuyor.YFTK clonu Flash hava vidaları VS 17mm olurdu galiba, @omeringen Üstad cevaplarsa ve oluyorsa elimde 0,8 - 0,9 - 1,0 ve 1,1 mm hava vidaları var.
Merhaba ;Hakan Akay olarak aratabilirsiniz sosyal mecrada yd isterseniz özelden iletişim numarasını gönderebilirim. Sanırım çoğu kişi Ondan temin etti, başka üretici görmedim.
YFTK clonu Flash hava vidaları VS 17mm olurdu galiba, @omeringen Üstad cevaplarsa ve oluyorsa elimde 0,8 - 0,9 - 1,0 ve 1,1 mm hava vidaları var.
Eğer oluyorsa hocam 0.8 ve 0.9'a talibim
Bu durum beni üzdü biraz ,
elinde vs için mtl kit olup elden çıkartmak isteyen olursa bir öm kadar uzağım
Elimde mesh yok şimdilik ama geçince demeyeceğim , çok mantıklı geldi birdenBu arada hocam, ben daratlma işini ss mesh rulo ila hallettim.. 1.2 lik içine 1. 1.5 tur mesh sarıp sıkıca yerleştirin zaten daha değiştirmenize gerek kalmaz..
Tahminim 1mm gibi bir hava akışı veriyor aşağı yukarı böyledir, sessiz sedasız stabil..