• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Ben beğenemedim o modu bir türlü. 510'u baya aşağıda aslında Fev için ideal ama Fev'e çirkin diyoruz, mod daha da beter olmuş :D Birlikte direk göz eziyeti olur sanki.
Ya işte zevkler ne kadar farklı. :) Tankın özellikle kısaltma kiti takılı hâli çok hoşuma gidiyor.
Mod, özellikle boyut olarak harika; fiyatı da ayrıca harika tabi, yoksa hiç beklemem. o_O
Çift renkli modeller biraz çirkin evet, tamamen siyah olan hali de var, bir nebze göze daha hoş geliyor.

56E0205B-F3F0-4BE5-8BDD-03964F089824.jpeg
Ben bunu ilk defa kurdum. Ama daha 1 ml içmeden bu kadar birikme olmuş. Beslemesi çok fazla oldu gibi duruyor. Ne yanlış olabilir acaba ?

Ekli dosyayı görüntüle 28060
Ben bunu ilk defa kurdum. Ama daha 1 ml içmeden bu kadar birikme olmuş. Beslemesi çok fazla oldu gibi duruyor. Ne yanlış olabilir acaba ?
@omeringen üstadımın fev kullanma kılavuzunu bu sayfanın başında bul ve oku. onun yöntemini kısaca yazayım. bende o şekilde kullanıyorum.
pamuğu iki kat yaparak fitillere dayarsan daha az besleme olur. böyle lkit birikmez :)

Ekli dosyayı görüntüle 28060

Base altındaki iki oring onların hatası olabilir.. Sıkı olması gerek birini kalın takın, pamuğunda biraz sıkı olması gerekebilir @comandante komutanımın dediği gibi pamuklama, yine akıyorsa fitilleri biraz daha aşağı itin üstten, son olarak pamuğun uçlarını base indirebilirsiniz, tabandaki likit pamuk çeker ama asıl sorunu çözmeyecek bir işlem, bu pamuk şekli , aklıma gelenler bunlar..
Kolay gelsin..

dlc fitil ile kullanırken fazla besleme sorunu yaşadım bende. çözüm şeklim pamuğu kalın tutarak fitile dayayarak hallettim.
ama mesh ile yaptığım fitillerde bu sorunu yaşamadım daha sonra. likit daha yavaş besledi pamuğu.
@ByMERZİFONLU kardeşimin dediği gibi oringleride bi değiştir. çok ince kalıp basınç kaçağı yapıyor olabilir.

dlc fitil ile kullanırken fazla besleme sorunu yaşadım bende. çözüm şeklim pamuğu kalın tutarak fitile dayayarak hallettim.
ama mesh ile yaptığım fitillerde bu sorunu yaşamadım daha sonra. likit daha yavaş besledi pamuğu.
@ByMERZİFONLU kardeşimin dediği gibi oringleride bi değiştir. çok ince kalıp basınç kaçağı yapıyor olabilir.
Base altındaki iki oring onların hatası olabilir.. Sıkı olması gerek birini kalın takın, pamuğunda biraz sıkı olması gerekebilir @comandante komutanımın dediği gibi pamuklama, yine akıyorsa fitilleri biraz daha aşağı itin üstten, son olarak pamuğun uçlarını base indirebilirsiniz, tabandaki likit pamuk çeker ama asıl sorunu çözmeyecek bir işlem, bu pamuk şekli , aklıma gelenler bunlar..
Kolay gelsin..
Çok teşekkür ederim. Olabilecek durumları anladım. Anlattıklarınızı deneyeyim.

Fev'imizin rakibi cikmis :p Virus olayi kontrol altina alinip hersey normale donerse alip denemeyi dusunuyorum.

ustten dolum ve likit kontrolu de var. Ayrica bir yerde denk geldigim yorumda da dlc fitillerinin uyumlu oldugu yaziyordu.
hava vidalari yine siki icim yapan arkadaslara pek uygun gorunmuyor ama benim gibi 1.2 mm icenleri memnun edecektir sanirim. Fev vidalari uyar mi bilemiyorum.

22mm
510 threading;
Top filling method;
Adjustable juice control (by ring in the middle);
Adjustable side airflow (4 sizes: 1.2mm, 1.6mm, 2.0mm, ±0.1 tolerance)

e47c8515dd.jpg1e549d8eb2.jpg.240x240.jpg

Evet gördüm YDDZ tankı. Sanki sırf kıllık olsun diye en ufak vidayı 1.2mm koyuyorlarmış gibime de gelmiyor değil. :)

Fev'imizin rakibi cikmis :p Virus olayi kontrol altina alinip hersey normale donerse alip denemeyi dusunuyorum.

ustten dolum ve likit kontrolu de var. Ayrica bir yerde denk geldigim yorumda da dlc fitillerinin uyumlu oldugu yaziyordu.
hava vidalari yine siki icim yapan arkadaslara pek uygun gorunmuyor ama benim gibi 1.2 mm icenleri memnun edecektir sanirim. Fev vidalari uyar mi bilemiyorum.

22mm
510 threading;
Top filling method;
Adjustable juice control (by ring in the middle);
Adjustable side airflow (4 sizes: 1.2mm, 1.6mm, 2.0mm, ±0.1 tolerance)

Ekli dosyayı görüntüle 29475Ekli dosyayı görüntüle 29474
Flash V3 üstten dolum sanki

Geri