• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Shenray orijinale göre daha çok isiniyordu tesla tam tutma yeri olduğu için çok hissediyordum bu subtwo klonu orijinale daha yakın .. Orjinal de 1lik hava kiti vardı klon daki daha geniş ama buhar performansından memnunum şuan farklı bir lıkıt koydum çilek tütün karışımı cetus yeni demledim, her zaman Pistachio ile içerdim yarın yada sonraki gün daha net yazayım

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son bir soru ulton besleme fitilleri uyuyor mu?

Zor bir soru oldu ???? bana ikiside yakın gibi geliyor sarım flasta farklı olsugu icin aynı sarım aynı watt olmadığı için net birsey söylemem ama yakınlar.. Aromayı hiç sorma hocam çünkü aroma herkese göre farklı bu arada ben ultem bacayı kullanıyorum majorde

Zor bir soru oldu ???? bana ikiside yakın gibi geliyor sarım flasta farklı olsugu icin aynı sarım aynı watt olmadığı için net birsey söylemem ama yakınlar.. Aromayı hiç sorma hocam çünkü aroma herkese göre farklı bu arada ben ultem bacayı kullanıyorum majorde
flash 17 darlığından dolayı daha sıcak olabilir ihtimalinden dolayı sormuştum aynı sarımda daha sıcak değilse soğuk buhar için tercih edilebilir aslında diye düşünüyorum

konuyu ve rehberi baştan aşağı okudum çok faydası oldu teşekkürler peki benim paylaşmış olduğum linkteki ürün sub-two klonu mudur sub-two ibaresi göremedim hiç bir yerde
Bu xinyunstore hangi klon oluyor:D

Evet o dayı Sub-Two klonu satıyor. Bir adet FEV v4.5 almıştım ondan. İki çeşit var mağazasında; içeriğin aynı ama paketlemenin(bag) farklı olduğunu söylemişti bana.

teşekkürler hocam o zaman tel siparişimi ona göre geçiyim
Normalde 26ga kullanıyorsanız birden 30ga denemenizi tavsiye etmem, garip gelebilir. Önce 28ga deneyin, ki çoğu kişi 28ga ka1 kullanmakta.

Evet o dayı Sub-Two klonu satıyor. Bir adet FEV v4.5 almıştım ondan. İki çeşit var onda, sadece paketlemesi farklı olduğunu söylemişti bana, içerik aynı.

Normalde 26ga kullanıyorsanız birden 30ga denemenizi tavsiye etmem, garip gelebilir. Önce 28ga deneyin, ki çoğu kişi 28ga ka1 kullanmakta.
nacizane yetkili birini yakalmışken :D:D YTFK nın mağaza ismi shenrayın mağaza ismi nedir acaba:)

nacizane yetkili birini yakalmışken :D:D YTFK nın mağaza ismi shenrayın mağaza ismi nedir acaba:)
Hiç öyle mağaza falan aramayın. Büyük bir kısmı zaten gümrük sorunları sebebiyle ülkemize gönderimi durdurmuştu geçtiğimiz dönemde. Yani mevcut ürünlerin bir kısmı gözükmüyor size eğer ülkeniz Türkiye olarak seçili ise. Dolayısıyla arama yapıp mağaza yorumlarını da okuyup en uyguna kim satıyorsa ona yöneliniz.

Bir de not düşeyim. Bazı satıcılar ürün gümrükte takılmasın diye tankı demonte olarak gönderiyoruz şeklinde mesaj atıyor. Tabi herhangi bir zararı yok ancak bu yöntem ile gümrüğü kandıramazsınız, paket yine aynı takılma ihtimaline sahip. Denendi, onaylandı. :)

Evet o dayı Sub-Two klonu satıyor. Bir adet FEV v4.5 almıştım ondan. İki çeşit var mağazasında; içeriğin aynı ama paketlemenin(bag) farklı olduğunu söylemişti bana.

hem 28 hem 30 alıp denemeyi düşünüyorum incelmeniz çok güzel olmuş emeğinize sağlık. bir de sorum olacak ikinci el aldım henüz kargo elime geçmedi çelik besleme fitilinden haberim olmadığı için sormadım eğer yoksa oraya cottonbacon pamuk koysam yada eldeki mevcut tellerden bir fitil yapsam olur mu ? (okudukça öğreniyorum boğaz vurumu iyi diye baya ezbere almışım onu anladım)

hem 28 hem 30 alıp denemeyi düşünüyorum incelmeniz çok güzel olmuş emeğinize sağlık. bir de sorum olacak ikinci el aldım henüz kargo elime geçmedi çelik besleme fitilinden haberim olmadığı için sormadım eğer yoksa oraya cottonbacon pamuk koysam yada eldeki mevcut tellerden bir fitil yapsam olur mu ? (okudukça öğreniyorum boğaz vurumu iyi diye baya ezbere almışım onu anladım)
Ya hazır çelik fitil alacaksınız ya da mesh teli dürüm yapıp deliklere sokacaksınız. Farklı çözümler de denenebilir dediğiniz gibi ama hem uğraşılmaz hem de pek kararlı olmaz, bezdirir.

Shenray klonunu kullanıyorum gayet memnunum ama sıkıntılı deckli bir serisi vardı. Aynı sıkıntı Ulton'da da vardı. Alırken tamir görmemiş olmasına dikkat ederseniz gayet başarılı klonlar. Biz @hasakcicek abiyle birlikte almıştık, ikimizde de aynı sıkıntı vardı. Aliexpress'deki satıcı ile görüşüp durumu bildirmiştik, yeni deck yollamıştı ki hayatımda aldığım en hızlı yurt dışı kargoydu o deck. 6. gün elimdeydi :D Hasan abininki de ya 7. ya 8. gün elindeydi.

he yahu :) orjinali satıp clon aldıydık, heygidi günler hey :)

sorunlu deck ne delirtmişti bizi, çevreyoluna attıydım en sonunda hırsımdan.

ama sonradan gelen deck efsaneydi. Murat kardeşime hediye etmiştim onuda :)

Geri