• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Dün flash 17 sardım tank boşaldı 2 dk da nerde hata yaptım acaba ilk defa sardım. dlc leri taktım, videolardan sarımını ona göre yaptım ama kaçakmı var acaba?
Ato orj mi? Veya dlc kiti orj mi? İkisi orjinalse sarim hatalidir. Klon dlc kiti biraz fazla genis klon dlc kitiyle sariyorsaniz teli yukarda konumlandirin ki pamuga direkt olarak temas edebilsin ki akmasin

Yeni mesaj görünce v4.5S+ klonu çıkmıştır diye bir heyecanla giriyorum konuya ama. . . Çok lüzumlu değil ama yine de gelse fena olmazdı. :)

Merhaba fev vs için elinde fazladan 510 pin olan var mı acaba?
Benimkisi de kırılmıştı sanayide somun civata satan nalburlardan aşağıdaki vidadan aldım gayet güzel oldu. Şu an onunla kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Yakınlardaysanız elimde bir tane yedek var verebilirin. Kargoyla yollamak "astarı yüzünden pahallıya denk gelir" deyimini doldurur. O yüzden teklif etmedim. ????
20191104_100448-COLLAGE~2.jpg

Benimkisi de kırılmıştı sanayide somun civata satan nalburlardan aşağıdaki vidadan aldım gayet güzel oldu. Şu an onunla kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Yakınlardaysanız elimde bir tane yedek var verebilirin. Kargoyla yollamak "astarı yüzünden pahallıya denk gelir" deyimini doldurur. O yüzden teklif etmedim. ????
Ekli dosyayı görüntüle 19234
IMG_20191104_200425.jpg
Teşekkür ederim hocam ama sabahında sanayide işimi hallrderken uygun vidadan birkaç yedekle birlikte aldım, ihtiyacı olan varsa eğer İstanbul içinden bende yardımcı olabilirim :)

Steamtuners'dan alınan ultem ballcep için bacayı nereden bulacağız? Alideki ultem görünümlü tanktan çıkan baca ona uyuyor mu? Ya da orjinal olarak chopping kit uyuyor mu? Bir de var mıdır bu steamtuners'tan alışveriş yapmanın yolu.. Yani paypal ile ödeme kabul ediyor bizde de yok :(

Son düzenleme:
Budur herhalde

a24650a442f0e9c9367fcc10dbbbe00c.jpg

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Coppervape çıkarmış sanırım en son değişebilen başlıklı olan modelini, ks drip tip diye geçiyor. V1 olanda iç çap 3 mm imiş, @Elvis paylaştığı v2 versiyonunda iç çapı daraltılabilen peek aparatları var, eğer hava kaçaksız düzgün çalışırsa çok fonksiyonel bir model. Sepetimde bekliyor bir süredir, bende alıp denemeyi düşünüyorum..

Son düzenleme:
En aktif konulardan biri olduğu için buraya sorayım. Gus kiss summer mech mod un ateşleme vidası kırıldı alternatifi var mı ?

soğuk buhar sevdamdan ötürü bu fev furyasına bende katılmayı düşünüyorum ama besleme fitili olayları kafamı karıştırıyor. Fev konusunda tecrübeli bir arkadaş besleme fitili konusunda dlc, fitil, mesh gibi alternatifler ile ilgili bir paylaşımda bulunsa herkes faydalanır aslında

soğuk buhar sevdamdan ötürü bu fev furyasına bende katılmayı düşünüyorum ama besleme fitili olayları kafamı karıştırıyor. Fev konusunda tecrübeli bir arkadaş besleme fitili konusunda dlc, fitil, mesh gibi alternatifler ile ilgili bir paylaşımda bulunsa herkes faydalanır aslında
DLC'nin besleme ile alakası yok, siyah olan modeller DLC olarak geçmekte. Besleme için ya mesh teli dürüm yapacaksınız ya da fitil kullanacaksınız. Olay bu kadar.

Coppervape çıkarmış sanırım en son değişebilen başlıklı olan modelini, ks drip tip diye geçiyor. V1 olanda iç çap 3 mm imiş, @Elvis paylaştığı v2 versiyonunda iç çapı daraltılabilen peek aparatları var, eğer hava kaçaksız düzgün çalışırsa çok fonksiyonel bir model. Sepetimde bekliyor bir süredir, bende alıp denemeyi düşünüyorum..
Ürünler benimde sepette bir süredir. Satıcıya boylarını da sormuştum. Ölçümü 510 altından tam boy olarak yapmış Çinli kardeş.

Model D: 23.5mm
Model E: 33.5 mm

driptip002.jpg
Model D ölçüm.

Geri