• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

DLC'nin besleme ile alakası yok, siyah olan modeller DLC olarak geçmekte. Besleme için ya mesh teli dürüm yapacaksınız ya da fitil kullanacaksınız. Olay bu kadar.
peki bu çelik besleme fitillerinde 70vg 30pg likitlerde aşırı besleme olabileceği söyleniyor doğrumudur. hangi yöntem sizce mantıklı besleme konusunda

peki bu çelik besleme fitillerinde 70vg 30pg likitlerde aşırı besleme olabileceği söyleniyor doğrumudur. hangi yöntem sizce mantıklı besleme konusunda

Ben uzun zamandır SS mesh ile kullanıyorum 400lük. Besleme fitilleri de var ama az pamuklama tercih eden kullanıcılardanım. Mesh rulo tur sayısı ile besleme ayarı yapma şansı oluyor. Başta biraz uğraştırıyor ama ayarı yaptıktan sonra bir daha dokunmuyorsunuz. Mesh ruloları çok ender söküp temizliyorum. Çoğunlukla takılıyken sudan geçirip temizliyorum. 70-30, 60-40 ve 50-50 kullanıyorum VG ve PG'leri. Hazır sarılı 2.5mm çap mtl claptonlar hariç tüm egzotik, standart, tc telleri 2mm çap coil olarak kullanıyorum. Pamuk CB Prime. Hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ki 2 yıla yakın oldu aktif kullanmaya başlayalı. Fantazi sarımlarda da sıkıntı yaşamadım. Dual titanyum ya da dual 28ga ka/38ga Ni80 clapton ile de kullanıyorum ki aslında aromalı tüketim yaptığımda çoğunlukla dual mtl clapton sarıyorum.

Edit: Dual mtl clapton için şiddetle 9ml tankı tavsiye ederim :) Baya baya DL gibi buhar performansı, abartı düzeyde boğaz vurumu ve iyi düzeyde aroma performans oluyor.

Edit: 9ml tankın en büyük eksisi yanınızda taşıdığınızda bildiğiniz self-defense ekipmanı gibi duruyor olması :)

Ben uzun zamandır SS mesh ile kullanıyorum 400lük. Besleme fitilleri de var ama az pamuklama tercih eden kullanıcılardanım. Mesh rulo tur sayısı ile besleme ayarı yapma şansı oluyor. Başta biraz uğraştırıyor ama ayarı yaptıktan sonra bir daha dokunmuyorsunuz. Mesh ruloları çok ender söküp temizliyorum. Çoğunlukla takılıyken sudan geçirip temizliyorum. 70-30, 60-40 ve 50-50 kullanıyorum VG ve PG'leri. Hazır sarılı 2.5mm çap mtl claptonlar hariç tüm egzotik, standart, tc telleri 2mm çap coil olarak kullanıyorum. Pamuk CB Prime. Hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ki 2 yıla yakın oldu aktif kullanmaya başlayalı. Fantazi sarımlarda da sıkıntı yaşamadım. Dual titanyum ya da dual 28ga ka/38ga Ni80 clapton ile de kullanıyorum ki aslında aromalı tüketim yaptığımda çoğunlukla dual mtl clapton sarıyorum.

Edit: Dual mtl clapton için şiddetle 9ml tankı tavsiye ederim :) Baya baya DL gibi buhar performansı, abartı düzeyde boğaz vurumu ve iyi düzeyde aroma performans oluyor.

Edit: 9ml tankın en büyük eksisi yanınızda taşıdığınızda bildiğiniz self-defense ekipmanı gibi duruyor olması :)
2 sene boyunca flash17 ss mesh ile kullandim. Mesh bitince celik besleme fitillerinden aldim.
Pamugu guzel oturttugumuzda tabiki beslemede sorun yok. Fakat 50/50 likitlerde biraz hararetli sarimlar istiyor. Fazla besleme diyemem ama pamugu islatmasi cok fazla oldugu icin yuksek isida icmek gerekiyor.
Eskiden ss mesh ile yaptigim besleme fitili ayarini yapamiyorum.
Siz nerden temin ediyorsunuz?

2 sene boyunca flash17 ss mesh ile kullandim. Mesh bitince celik besleme fitillerinden aldim.
Pamugu guzel oturttugumuzda tabiki beslemede sorun yok. Fakat 50/50 likitlerde biraz hararetli sarimlar istiyor. Fazla besleme diyemem ama pamugu islatmasi cok fazla oldugu icin yuksek isida icmek gerekiyor.
Eskiden ss mesh ile yaptigim besleme fitili ayarini yapamiyorum.
Siz nerden temin ediyorsunuz?

2fdeal'dan almıştım zamanında 5x5cm 316L 400'lük 25'li paket. Baya bir kişiye dağıtmıştım hatta forumdan :) Bakıyım kaldıysa size de yollayabilirim. 1 yapraktan en az 4 tane fitil çıkıyor zaten.

Selam soğuk buharcılar :)

bu klonu kullanan var mı ?
nasıldır ?
sub-two klonu bu mudur?
İlk mesajda da dediğim gibi hepsini kullandım. Üretim hatası vs. denk gelmedikten sonra alım tercihinizi etkileyecek şekilde bir farkları yok. Ana fark oring kaliteleri oluyor. Elime son geçen Sub-Two klonunun oringleri, Shenray'dan daha kaliteli, Ulton'unki daha da kaliteli geldi bana. Sonraki üretim partisinde bir bakarsınız tam tersi olmuş. YFTK klonundan hava vidası deliklerini 1:1 klonlamadıkları için uzak duruyorum zaten.

Merhabalar,
Soğuk buhar seven arkadaşlara selamlar olsun. ???? Edindiğimiz bilgileri burada paylaşalım istedim.

FEV edinmek isteyen arkadaşların kafası
parçalar dolayısıyla biraz karışabilir. Bir iki ufak toparlama ekleyeyim genel anlamda v4.5
için, zaman zaman güncelleriz.

PDF kılavuz :

Ana klasör:
çok güzel bir klavuz olmuş ellerine sağlık

İlk mesajda da dediğim gibi hepsini kullandım. Üretim hatası vs. denk gelmedikten sonra alım tercihinizi etkileyecek şekilde bir farkları yok. Ana fark oring kaliteleri oluyor. Elime son geçen Sub-Two klonunun oringleri, Shenray'dan daha kaliteli, Ulton'unki daha da kaliteli geldi bana. Sonraki üretim partisinde bir bakarsınız tam tersi olmuş. YFTK klonundan hava vidası deliklerini 1:1 klonlamadıkları için uzak duruyorum zaten.
konuyu ve rehberi baştan aşağı okudum çok faydası oldu teşekkürler peki benim paylaşmış olduğum linkteki ürün sub-two klonu mudur sub-two ibaresi göremedim hiç bir yerde

fev 4.5s+ kullanıcısıyım çok da memnunum. 17 yi de merak ediyorum ama orjinalini şu sıra almam zor. 23 klonlarının 17 klonlarına göre daha başarılı olduğunu da biliyorum yine de şöyle üzmeyecek bir 17 klonu bulursam denemek istiyorum. var mı önerisi olan fev 17 klon için

fev 4.5s+ kullanıcısıyım çok da memnunum. 17 yi de merak ediyorum ama orjinalini şu sıra almam zor. 23 klonlarının 17 klonlarına göre daha başarılı olduğunu da biliyorum yine de şöyle üzmeyecek bir 17 klonu bulursam denemek istiyorum. var mı önerisi olan fev 17 klon için
Shenray klonunu kullanıyorum gayet memnunum ama sıkıntılı deckli bir serisi vardı. Aynı sıkıntı Ulton'da da vardı. Alırken tamir görmemiş olmasına dikkat ederseniz gayet başarılı klonlar. Biz @hasakcicek abiyle birlikte almıştık, ikimizde de aynı sıkıntı vardı. Aliexpress'deki satıcı ile görüşüp durumu bildirmiştik, yeni deck yollamıştı ki hayatımda aldığım en hızlı yurt dışı kargoydu o deck. 6. gün elimdeydi :D Hasan abininki de ya 7. ya 8. gün elindeydi.

Shenray almayın, hem 510 pini çok dandik hem çabuk ısınıyor, ben şimdi subtwo aldım çok memnunum 510 pininde sıkıntı çıkacakmı zaman gösterecek

Fev 17 orjinalibi
TRY 95.60 6%OFF | Flaş buhar 4.5 mini RTA liman yağ depolama elektronik sigara atomlaştırıcı 316 paslanmaz çelik 17mm çaplı tankı 510 uyar box modları

Altını da torpuledim 10 numara oldu teslaya girdi

Ekli dosyayı görüntüle 24061
Hocam orjinalini kullanmış mıydınız ? Geçmişte orjinalini kullandım çok memnun idim. Fev basit ve kullanışlı bir sistem olduğu için clonları başarılıdır diye düşünüyorum. Lakin 17 için olumsuz yorumlar okudum

Shenray orijinale göre daha çok isiniyordu tesla tam tutma yeri olduğu için çok hissediyordum bu subtwo klonu orijinale daha yakın .. Orjinal de 1lik hava kiti vardı klon daki daha geniş ama buhar performansından memnunum şuan farklı bir lıkıt koydum çilek tütün karışımı cetus yeni demledim, her zaman Pistachio ile içerdim yarın yada sonraki gün daha net yazayım

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri