Ben uzun zamandır SS mesh ile kullanıyorum 400lük. Besleme fitilleri de var ama az pamuklama tercih eden kullanıcılardanım. Mesh rulo tur sayısı ile besleme ayarı yapma şansı oluyor. Başta biraz uğraştırıyor ama ayarı yaptıktan sonra bir daha dokunmuyorsunuz. Mesh ruloları çok ender söküp temizliyorum. Çoğunlukla takılıyken sudan geçirip temizliyorum. 70-30, 60-40 ve 50-50 kullanıyorum VG ve PG'leri. Hazır sarılı 2.5mm çap mtl claptonlar hariç tüm egzotik, standart, tc telleri 2mm çap coil olarak kullanıyorum. Pamuk CB Prime. Hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ki 2 yıla yakın oldu aktif kullanmaya başlayalı. Fantazi sarımlarda da sıkıntı yaşamadım. Dual titanyum ya da dual 28ga ka/38ga Ni80 clapton ile de kullanıyorum ki aslında aromalı tüketim yaptığımda çoğunlukla dual mtl clapton sarıyorum.
Edit: Dual mtl clapton için şiddetle 9ml tankı tavsiye ederim
Baya baya DL gibi buhar performansı, abartı düzeyde boğaz vurumu ve iyi düzeyde aroma performans oluyor.
Edit: 9ml tankın en büyük eksisi yanınızda taşıdığınızda bildiğiniz self-defense ekipmanı gibi duruyor olması